ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 catalyst 5.7 sorun çıkarıo bf2 de 5.6 geri gitmek istiorum nası giderim direk 5.6 yı normal kurarmış gibimi yapmalıım.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 catalyst ne, bf2 ne, 5.7 ne 5.6 ne, ne tip sorun çıkardı vs vs hiçbirşey yazmamışsın. topic adı ve içeriği yetersiz olmuş. need more data Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Catalyst ATI sürücüleri, BF2 battlefield2, 5.6 ve 5.7 de sürücü versiyonları :-) Bone için önbilgiden sonra konuya dönebiliriz: 5.7yi uninstall edip 5.6'yı kurabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ati catalyst atinin driver ları oluo 5.7 bunun son sürümü bf2 de battlefield 2 oluo 5.7 de bi sorun oluşturuo oyunda onun için 5.6 ya dönmem lzm ama nası??? edit:bnden hızlı davranmış arkadaş :D [signature][hline]Çarşı Alayına karşı [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 19 Temmuz 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kimse bilmezmi yaaa patladım sıkıntıdan.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Catalyst Uninstaller la 5.7yi kaldırıp, 5.6yı kurmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 benim aklımdada bunu yapmak wardı ama daha kolay bi yöntemi vardır die sormuştum 3-4 kere restart atıp ayarları fln tekrar kurmak zorunda kaldım böyle yaparak yaptım ama daha kolay bi yoku varsa bilmek isterim??[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kullanmayın 5.7 17 yıllık bilgisayarcı bile çıkamadı ondaki sorunların içinden[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yalnız, yanlış anlaşılmasın gıcığına sormadım. ati driverı değil de nvidia driverı kullandığımdan aklıma ati catalyst değil de audiocatalyst geldi. ancak audiocatalyst ile battlefield 2'nin bağlantısını çözemedim, o yüzden sordum :) bir de title direk "5.7den 5.6 ya" diye yazılmış, programın adı yazılsa belki yardımcı olabilecek daha çok kişi çıkardı neyin 5.7'si? diye düşünüyor insan[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar