Melkor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Az önce bir arkadasım aradı ve dedi ki " öss sonuçları acıklanmıs ne yaptın ? " Tabi son hız siteye daldım ama site iflas... (www.osym.gov.tr) Merakımı yenemeyip sizlere bi sorayım dedim ? Dogrumudur yanlısmıdır? Dogruysa neler neler yaptık ? Edit : Eğitim bölümünun konusu olma olasılıgı yuksek sanırım. Kusura bakmayın.Heyecan . [Bu mesaj Melkor tarafından 14 Temmuz 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 17 sinde değil mi Ya ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 annemde bugün sınav açıklandı diye uyandırdı siteye girdim herşey normaldi. site eski halinde idi. şimdi ise açılmıyor.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 naı yani ya hemen bakıyorum...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Melkor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bende öyle biliyordum. Ama telefonda gayet ciddi ciddi sordu. Sitede çökük oldugunu gorunce merakımı yenemedım..[signature][hline]Önce o vardı. BjK
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ulen imdak açıklandımı eminmisiniz[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 site açılmıyor hakkaten..[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 allah allah ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bencesine bi şehir efsanesi türemiş.. Bu tip şeyler çabuk yayılır kulaktan kulağa. Donanım olarak iyileştirmedikleri için -çünkü daha sınav sonuçları açıklanmadı- biraz yoğunlukta göçtü.. ne yazdım ama..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 google dan ilgili tüm key leri arattım. Eğer siteye öyle bir sayfa yerleştirilmiş olsaydı çıkmaz mıydı ama yok bir sonuç çıkmadı...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 site açıldı normal yerinde duruyor...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ve Pati öss nubileri derin bir nefes alır ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kek kek kek kek :)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 lan kalpten gidecektim az kala lan...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bunu yapan toptur gaydir dombilidir ulen[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Melkor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 *Derin bir nefes alır* Ohhh.. *telefona sarılır*[signature][hline]Önce o vardı. BjK
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kalbine indi herkesin ehuehe[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ehueu istihbarat böyle bişi olsa gerek ilk mesajı okudum sın mesaja gelene kadar kolpa olduğu açıklandı :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Allah gerçeklerınden korusun cümlemizi :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 19'u değilmi ?[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 başlık korkuttu beni. hatta ilk mesajlar daha çok korkuttu. sonra rahatladım. :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bide bu var bende yarın diye biliyorum[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Melkor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ben 17 si diye hatırlıyorum. Baska bir arkadasım 18 dedi telefonda. 3 kisi ise bugun acıklanacakti dedi.. Birisi site 3 gün geriye alındı dedi. Digeri banane dedi. Gidip bi soguk su iceyim.. :) Kalbim cıkıcakmıs farkında olmadan ..[signature][hline]Önce o vardı. BjK
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende baktım siteye ama öss yoktu sınav sonuçlarında.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 daha var zaman.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Öne çıkan mesajlar