BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu 2. el alım-satımlarda insanlar birbirlerine nasıl guveniyor. az once yan tarafta bir adam araba almak icin telefon acıyordu snrm netten buldugu numaralara.Adam sordu kazasız değil mi araba dedi? bu bana cok gereksiz geldi hangi saf araba kaza yaptı der ki ? Bunu kontrol etmenin bir yolu mu war yoksa? Cok garibime gidiyor su 2. el isleri pek almadım ama bzn karlı gibi geliyor.alsam kesin kazık yerim diorm gene de kendi kendime :D siz ne dusunuyorsunuz ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kazasizdan kastı araba üzerinde hasar veya cizik falan var mı şeklinde sormaktır muhakkak ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 görmeden etmeden alırsan tabi de yani.görmek lzm[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kazali araba anlasilir. alacagin araba üst sinif modelse , herseyi anlasilir serviste. kimse kontrol ettirmeden 2.el araba almaz :) ornek olarak mercedes vereyim , ankarada gidiyorsun kolumana , bilgisayara sokuyorlar arabayi. birak motoru , takla atip atmadigini bile soyluyor sana.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If your havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. [Bu mesaj Zegna tarafından 19 Temmuz 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kazadan kastlarının cizik oldugunu sanmıyorum. Golflerde dediginiz seyler gecerli mi ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben 2. el hiçbişey almam , güvenemiyorum.[signature][hline]peace!
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Y servis değil herhangi bir tamirciye götürdüğünde kazayı söylüyor çünkü abi değişiyo arbanın parçası arabanın servisinde bile değişse belli oluyo
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 tamamen şans meselesi 2. el olayı doğru dürüst birisine rastlarsan çok karlı bişey hem maddi açıdan hem de bir malı ucuza almanın verdiği manevi huzur açısından. en işe yarar olay bir forum ortamıysa adamın daha önce attığı postlara bakmak veya kendi şansına güvenmek.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hiç bi zamn 2. el bişi almadm ve alcaımıda pek sanmıorm. çnkü 3-5 kuruş kar yapiim derken daa kötü sonçlar da ortaya çıkabilr. en iisi her şeyi sıfır almak en azndan için rahat oluo...[signature][hline]Apeiron...
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 başıma ne geldiyse bu 2. ellerden geldi almam zati bi daha .. En güzel orji takılacaksın 0 alacaksın[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ben yinede 1.elden yanayım.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Zegna, 19 Temmuz 2005 18:01 tarihinde demiş ki: bilgisayara sokuyorlar arabayi. birak motoru , takla atip atmadigini bile soyluyor sana. aynen , hatta okadar detaylı inceleniyor ki, senin bilmediign birkaç şey bile ortaya cıkıyor mesela gözünle göremedigin ufak bi ezilme varsa buraya 3 tekerli cocuk bisikleti çarpmış bile diyebilirler :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 19 Temmuz 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bazıları kaportaya bakar bakmaz anlıyo değişip değişmediğini.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bazı insanlar gerçekten aşmış oluyorlar bu konuda bir gün oto pazarında c3 ümü satarken adamın teki şöyle yanından geçti giderken burayı nezaman boyattınız dedi.o bölgeyi ben kendim boyattım bir kaza sonrası ve tam olarak yerini bile unutmuştum, hatta bıraksalar didik didik incelesem gene bulamazdım heralde nereyi boyattığımı adam yanından geçerken farketti.bazıları aşmış evet evet
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 araba kaza yapmışsa yada parça değişmişse çok kolay belli oluyor . yanınızda anlayan biri olsun hemen söyler size . Büyükbabam galericiydi ordan biliyorum ben[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 mesela size değişen kapı için bir ipucu ; kapının bandına bakın , diğer kapıların bandından farklıysa değişmiştir (parça orjinal dahi olsa, her seride bant farklılık gösterir)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar