AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Campell defans oyuncusu. Defansta yaş o kadar önemli değil. Berkamp ise yedek. Ve lakabı var "yaşlı kurt" adam bitirici özelliği var ve mevkiisi yorucu değil. Henry koşar berkamp atar. Ama pires ve viera öyle değil.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 campbell'ı da vereceklermiş güzel bi takas bulurlarsa[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Hagi de yaşlıydı. Hooijdonk da yaşlıydı ama önce bi gidip gol atıyodu sonra gelip çizgiden top çıkarıyodu.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Hagi yaşlıydı işini yaptı bitti. Ama hoijdonkla karşılaştırma gözünü seviyim ya. Bi tarafta berkamp bi tarafta hooijdonk. loL[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Pires gelirse iş yapar ama koca takımı tek başına sırtlaması mümkün değil.. GS Pires'i getirebilirse büyük iş yapmış olur furbolu tartışılmaz yaşı ne olursa olsun 32 de çok abartı bi yaş denemez ayrıca. Ama GS ve Pires yani bilemiyorum pek inandırıcı gelmiyo bana umarım gelir[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: insight, 16 Temmuz 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Hagi yaşlıydı işini yaptı bitti. Ama hoijdonkla karşılaştırma gözünü seviyim ya. Bi tarafta berkamp bi tarafta hooijdonk. loL insightcım kardeşim :) ben hooijdonk ile bergkamp'ı karşılaştırmıyorum diyosun ki bergkamp campbell falan çok koşması gerekmeyen oyuncular yaşlı olmaları oyununu çok fazla etkilemez. Ben de sana örnek veriyorum diyorum ki pierre de yaşlıydı ama nasıl çalıştığını biliyoruz fb'de iken. Sadece Pierre de değil çok fazla örnek verebilirim sana 32 yaşında ve işini süper yapan adam.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bak arkadaşım arada klüp farkı var. Herkes Hagi değil koşsun oynasın. Adam koooskocca arsenal'den G.S'ye geliyo Sence ne kadar efor sarfeder? Ne kadar koşar? Umarım gelir Umarım oynar. Ama kendi açıklaması : Futbol kariyerimin sonlarına yaklaşıyorum. Ve kariyerimi kendi ülkemde (fransa) da bitirmek isterim.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ya sonuçta iyi performans sergilerse ileriki senelerde de GS'de kalabilir. Bu da alacağı parayı gananti eder. GS ne kadar verebilir tartışmıcam. Neyse ama gelirse Türkiye'de iyi işler yapar gibime geliyo.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Umarım gelir. Gs çok zor durumda mondi' olayı..vs.vs[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~1@nvid~605187,00.asp ahaha cok iyi yahu medya iyic abartti... Davids cok istiyor ama yenge izin vermiyor:P[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 :lol: harbi çok komik. Gerçek olma payı %0,1 yalnız böyle bir transfer haberinin.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 valla gelsede olur gelmesede gelirse daha çok seyirci çeker sadece,hazırlık maçlarında oynayan kadro çok iyi bence, gençler, alınan oyuncular herkes birbirini seviyor pas atıyor vs., hatta dortmund maçında dortmundun 2 oyuncu deiştirip as kadroyla oynayıp bizim 8 oyuncu deiştirmemize rağmen 1-0 yenmemiz çok güzeldi mesela. ondan bu transfer çokta abartılcak kadar gerekli bi transfer deil. song isteriz :[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuLVa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 neden gelmesınkı? Karıyer sahıbı olan yıldız bı futbolcuya padişah gozunde bakılan bı ulkeye gelmeme sebebı olabılırmı? premıer lıgde basarılı olmush olan adam turkıye lıgınde zaten cok cok cok rahat basarılı olur adaptasyon sorunu olmadıgı surece bence gelır gayetde mantıklı 32 yasında gelır 34 35 yasıan kadar oynar ve sönen yıldızını turkıyede tekrar parlatır ha parlatması bıseye yararmı yaramaz tabıkı ama kendını tekrar cok ozel hısseder. cunku turkıyede taraftar yıldız futbolcuya gercekten padişah gıbı bakıo ve oyle davranıo mantıklı dusunursek gelır tabı fıyatta anlasırlarsa[signature][hline]Şerefli Yaşamın Bir Dakikası Bile Amaçsız Yaşamın Yıllarına Bedeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yuhh bea harbi abartmışlar meşhur sözümü söylemek istiyorum ; Galatasaray Zorlanmadan Alır said: BuLVa, 17 Temmuz 2005 04:49 tarihinde demiş ki: tabı fıyatta anlasırlarsa Fiyat - Galatasaray? :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuLVa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 unutmakı aldıgın adam pıres ronaldınho deıl o yuzden fıyat ucuk bı fıyat deıl yanı bu konuyu futbolsever olarak dusun ılla fenerbahcelı olarak deıl yoksa bende bılırım paranızla rezıl oldugunuz donemlerı sende bılırsın para ıle hersey olsaydııı oohoooo[signature][hline]Şerefli Yaşamın Bir Dakikası Bile Amaçsız Yaşamın Yıllarına Bedeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 1.si fenerli değilim. Lafları yedin doğru söyle yedin. Demek paranız var. O zmn futbolcularınıza ve t.direktörünüze biraz harçlık verinde çıkıp basına "açız abi ekmek yok" demesinler. G.S'ye iyi bi ücretle transfer gelse ihtilal çıkar be. Topçularınız öldü ölecek. "Adidas bulamıyorlarsa Lescon giysinler" Özhan Canaydın loL[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 burası çocuk parkı değil insight[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: BuLVa, 18 Temmuz 2005 01:18 tarihinde demiş ki: para ıle hersey olsaydııı oohoooo chelsea final oynardı :P onemli olan paranın miktarı :P[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 GS li yoneticiler cok emin konusuyor. hayirlisi valla :D[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bu kadar paranız vardıysa Ribery giderken eblek eblek bakmazdı yöneticiler, bu kadar net[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ribery para ıcın gitmedi bence.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Adam parasını alamadığı için serbest kaldı canlarım[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 maşallah ne çok biliosunuz siz ya geyiğe girmicem ama ribbery para almadığı için gittiyse marsilya nie anlaşmaya çalışıo sence sivri dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Wispy, 18 Temmuz 2005 12:26 tarihinde demiş ki: Adam parasını alamadığı için serbest kaldı canlarım Orsan sallayıp burdan tutacağınıza olayları araştırın. Ribery tecrübesizliğinin kurbanı oldu Marsilya'da sazan gibi atladı. Ribery'ye parası ödendi, kendisi şu anda serbest değil. BU da senin okuman gereken kısım.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 eyvallah toggie bilmeyenlere gereken cevabı verdıin.[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... [Bu mesaj MoMo tarafından 18 Temmuz 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar