Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Publish 20

Alo-matik

Öne çıkan mesajlar

Arkansis Sen SWG'de Sadace Combat'a Önem Veriyosun Ama Bazi Kislerde Genele Bakarlar Ama Bu Oyunu Oynayan Baska Insanlarda Var Mesela Weaponsmithler Onlar Combat Action Yapmiyo Canlari Sıkıldıgında Cantinaya Gidiyo Milletle Konusuyo Ediyo Oyunda Sadece Combata Onem Verilip Dİger Seyler Boslansa Belki Guzel Armor Veya Silah Bulamiyicaksin.Herkezin Istekleri Farkli Mesela Bence Dancer Veya Musician Geri Kalmisti Hep Ayni Seyler Yenilenmesi Benim Oyundan Daha Cok Zevk Almamam Yol Acti Daha Guzel Olucak..Buda Benim Zevkim Sadece Kendin Combat Istiyosan Jedi Academy Al Duel Yap Dur Veya WoW (combata dayali sistem)Oyna Veya Baska Oyunlar..Ama SWG Bi Devasa Bir Platform Kisaca Bu Oyunda Sadece Combat Yok Hersey Var...Bilmem Anlatabildimmi...[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

etki tepki meselesi
combat revamp = oyunun tamamen deişmesi.

Bunu hiç göz önüne aldınmı ? bütün proffession lar değişti. Dancer yine kantinde dansını ediyor , eskiden 20 arkadaşıyken muhabbet ederken , 10 arkadaşıyla muhabbet ediyor.

yaptığın weapon u cu yu beğenmeyip çıkan adamlara mı satacaksın ?

Combat sistemin oturursa bütün herşey düzelir.
Sims oynamıyoruz burada Star Wars oynuyoruz. Ayrıca mesajımdada söyledim , tabi düzeltip çekiştirecekler, ama 1 patch balans kasıp 10 patch efekt kasarsan böyle olmaz ...

Yapacaklarını çok geç yapıyorlar. Ne yani BH olayını daha önce düşünemedilermi ? aylık 1.2 milyon dolar yoluyorlar milleti ne işleri güçleri var allah aşkına ?

Sanki para vermeden oynadığımız bir oyunda şöyle olursa daha güzel olur diyip eleştiri yapıyoruzda adamlarda bize amator iş güzelim bu artık ne yersen muhabbeti çekiyorlar.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

19 temmuzda geliceği tahmin ediliyo bu arada launch pad de Galactic Gifts haberinde yazıyo.

[spo1=Galactic Gifts]Galactic Gifts - In Honor of Star Wars Galaxies(TM) 2nd Anniversary!

Star Wars Galaxies officially turned two on June 26, 2005 !? Beginning with Publish 20, (tentatively scheduled for July 19, 2005), when you log in to?the game with an active character that is at least 30-days old and your account is in good standing, you will be offered the opportunity to claim your very own anniversary gift, a choice of one of two Holograms - the Corellian Corvette or the Lambda Shuttle!? These holograms will brighten up any house and are set on a unique base that has a roman numeral two integrated to highlight this momentus occasion.? Long live the SWG empire!? Oops... Long live the SWG Alliance !

Enjoy this awesome gift with our thanks!

The Star Wars Galaxies Team

*Eligibility Requirements and Tradeable Status:

Accounts in good standing are eligible to receive one (1) gift per active Character during the distribution window.
Anniversary gifts may be redeemed at any time between Publish 20 (currently scheduled on or about July 19, 2005 ) through Publish 22 (currently scheduled on or about August 15, 2005 ). Gifts must be claimed on or before August 15, 2005 at 11:59PM PDT .? Publish dates are subject to change.
To be eligible, your character must be at least?30 days old.?
The anniversary gifts will be tradeable in-game.
These holograms are a virtual property and not available as a tangible item.[/spo][signature][hline]Alo-matik
Üye - ?

Toledor: Mikinde sorunmu var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...