darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben oyunu yalnışlıkla sildim yeniden yüklemeye çalıştım ama olmadı her seferinde şunu dedi " the version comparsion failed. the setup will now terminate" aynen böle yoksa ben yalnış bir şey mi yaptım yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Nerden çektin oyunu.Eksik gelmiş.Banada aynısını yapmıştı.Download accelerator , Getright , Flashget felam kullanıylıyosan bu sorunu veriyor.Ama sadece o 25-30 kb la indirdiğin yerde oluyor. Myko nun sitesinden indirdiğin yerde herhangi bir sorun olmuyor.Tek problem 5kb ile indirmesi.Şahsen download accelerator ile indirdim herhangi bir sorun yaşamadım.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 flashget ten indirdim şimdi oyunu yeniden mi indirmem gerekiyo ama oyunu önce yükledim oynadım sonra çıktım yalnışlıkla sildim başka oyunu silcektim kim görse sonra yeniden yüklemeye çalıştıgımda bu hatayı werdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Hımm oyuna girip çıktın sonra tekrar yüklerken bu hatayı verdi diyosun.O zaman beni aşıyo.Bilemiyecem.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ewet yeniden yükliyim bari nerden yüklicem sitesini werirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 banada aynısı oldu o günden beri dokunmuyorum knight online a :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ehe :D ama ben yapmak istiyorum bu oyun olmadan yapamıyorum bagımlılık yaptı tatile gittim günün 3-4 saati cafeden çıkmadım bu oyunu oynamak için tatil de berbat oldu kendimi tutamıyorum ne yapıyım nasıl geri yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Eger download ettigin oyunu kurduysan ve calistirdiysan bir daha download etmenin hicbir mantigi yok. Oyunu once kaldir sonra http://forum.paticik.com/view.php?id=129915 burda Registryden kaldirmayi anlatmistim o topigi iyice okuyup gerekeni yap , restart et makinani yeniden kur =) bol sans[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 oyunu sildim kompile sonra yeniden yüklerken bu hatayı werdi wede yalnışlıkla sildim fark ettim ama geç farkettim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 oyunu sildim kompile sonra yeniden yüklerken bu hatayı werdi wede yalnışlıkla sildim fark ettim ama geç farkettim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: darth, 19 Temmuz 2005 15:27 tarihinde demiş ki: oyunu sildim kompile sonra yeniden yüklerken bu hatayı werdi wede yalnışlıkla sildim fark ettim ama geç farkettim biraz Arkadasim oyunu uninstall etmen ( kaldirman ) her zaman yeterli olmuyor . Oyunun cop dosyalari sistem kayitlarinda hala duruyor o yüzden zaman zaman sorun yasaniyor aynisi olmasada benzer bir sorunu ben yasadim anlattigim registry temizligini yaptim kurdum simdi mükemmel calisiyor[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ne yapmam gerek yani kısacası oyunu program ekle kaldırdan da silemiyorum yine aynı hatayı weriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=129921&page=1 Bak arkadaşım burda link vermiş arkadaş.Senin sorununun aynısını arkadaş yaşamış orda çözüm üretiliyor.Bir bak istersen.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Arkadasim oyunu program ekle kaldirdan silemiyorsan sen muhtemelen gidip bodoslama c:program filesknightonline yada C:Program Filese-GamesKnight Online dosyasini delete mi ettin ? yada yarim kurulumdan oyle oldu. Eger ikinci dedigim ise C:program filesknightonline ( USKO icin ) C:Program Filese-GamesKnight Online (MYKO icin ) hangisi varsa o dosyayi tamami ile sil ve yukarida sana verdigim topige git bak iyice oku ve uygula ....[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 saol ilk önce ekle kaldırdan silemedim aynı hatayı werdi işte sonra sinirlendim gittim program files ten sildim seninn 2. dedigin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 format ta atmak istemiyorum pc ye ugraşamam o kadar delircem birazdan sabahtan beri bu problem ile uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sana söyledigimi uygularsan muhtemelen 15-20 dk sonra oynuyor olacaksin oyunu[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 baktım oraya ama ne yapacam anlamadım ordada pek çözüm bulamamışlar en son sölenen çözüm aklıma yattı ama onuda nasıl yapcam ben bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: darth, 19 Temmuz 2005 15:45 tarihinde demiş ki: baktım oraya ama ne yapacam anlamadım ordada pek çözüm bulamamışlar en son sölenen çözüm aklıma yattı ama onuda nasıl yapcam ben bilmiorum ya arkadasim dalga mi geciyorsunuz ? bu topicte benim sana verdigim adres ne senin baktigin yer neresi ? http://forum.paticik.com/view.php?id=129915 sunu bir cliklesene .. orada ikinci mesaja ( benim ilk mesajim ) bak oku ...[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 senin orda deiklerinin aynısnı yaptım ama yinede yüklerken aynı hatayı werdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enerji Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Flash get ten indirdiysen orada seçenekler var. Parçalı olarak indirmiş olabilirsin. Çözüm: Tekrar indir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar