ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ya bugün öleden sonra çok lag ve ping başladı bar bi türlü kırmızının altına düşmedi 800 civarlarında dolaştı bide baya bi lag vardı.Nolcak bu işin sonu. Bunun sebebi server mı türktelekommu ikiside mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ikiside ama daha çok serverdan kaynaklanıyor.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 özellikle bugün fazla ama dimi hafta sonu yoktum geçen haftaya göre berbattı bugün öleden sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 adsl rulaz ama düzeldi 400 lerde artık valla[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bi ara bayağı azdı(1k'ya dayandı),sonra tekrar 120 lere düştü allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bu gün var bişeyler bende anlamadım.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ne zmn eve gelsem ping artio girmemem lazim sanirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 oynayamaayorum[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ben de oynayamiyorum ya WSG de canimdan bezdim :( Ama bugün Innolarla yaparken 3 adam 1 dakka boyunca daldi ölmedim sikilip gittiler ahahah :D sora rest yaparken inno 4 de 4 critle aldi tabi noldugumu sasirdim :D[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 deathwing çok rahat 120-270 arası[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya vashj da ii de beni çileden çıkaran bı olayım var. Yurtta firewall mıdır nedır o gıcık seyden var bazen pespese 5-6 kez dısconnect yıyorum bazen 2 saat yemedıgım oluyor.En kotusu bg de bayrak tasırken disconnect olmak[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 öğlen geldi yine laggggg başladı. oynayamıyorum şu anda[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Oyundan kaldırın kafayıda azıcık haber dinleyin.Sorun telekom ,çalışanlar boykotta onun içindir. (Hoş her daim boykottalar ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Battalgazi, 19 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki: Oyundan kaldırın kafayıda azıcık haber dinleyin.Sorun telekom ,çalışanlar boykotta onun içindir. (Hoş her daim boykottalar ya) Çalışanlar öğlen yurtdışı çıkış kablolarını mı sıkıyorlar?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ağlamak istiyorum acc management kapalı. Deli gibi lag var tey tey tey[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ya bu blizzardda bıktım ben ne diyimki her ay ay şeyler.Paramla rezil oluyorum.adam gibi yapsınlar şu işi yoksa bıraksınlar yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar