-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yuzmek ve seks[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Naa, 09 Temmuz 2005 16:28 tarihinde demiş ki: yuzmek ve seks Abi ikisinide ayda yılda bir yapınca olmuyor ama sex konusunda bir süre sonra insanın hormonel dengesi bozuluyor paso yaparsan... (gögüsler sarkıyo-erkeklerdede kadınlardada - bazı yerlern şekilleşiyo ) Bunu nereden mi biliyorum? Ergenlk döneminin başında sivilce için doktora gidince doktor bana cok şey çekme dedi :P böyle olurmuş[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 futbol iyi yaa yardırıcan şöle halı sahalarda bi güzel ne istersen yapıosun kasda yaparsın zayıflarsında heyecan da yaşarsın saymakla bitmio görüldüğü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yüzme/Voleybol Gerçekten çok enerji sarfediyorsun bunlar için bunları tavsiye ederim ben. Voleybol kas yapmaz öyle kas takıntın varsa tavsiye etmem.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sutopu ötesini berisini tanımam[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tabiki sutopunu unutmamak gerekir. baba spordur[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Su topu oynıcak suyu bulsam yüzerim :)[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Arndiol, 06 Temmuz 2005 10:37 tarihinde demiş ki: Şınav boy uzamasını önlüyor..boy için gerekli enerjinin çoğunu kendi için kullanıyor vücut. mantıksız[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya zaten 17 den sonra pek uzamazsin umutlanma :P benim 16 da durmustu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 21'e kadar boy uzar. Spor yapıyorsan bu limit 23'e kadar çıkar.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 arkadaş yanlış telaffuz etmiş. şınav boy uzamasını engellemeyebilir ama Kas boy uzamasını engeller. çünkü sert kas kemiği tutar. bende yüzme tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kilo vereceksen koşacaksın[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yüzme yap bence. Başlıkla biraz alakasız olmuş konu ama kilon için en faydalı spordan bahsediyosan bence yüzme. Belki de ben sevdiğim için söylüyorumdur ama yüzmen lazım, yüz ulan :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yüzmek, koşmak, tenis, bisiklet sürmek. bu dördü tavsiye edilendir. vücut için en yararlı olan tenis, kısa sürede karşılığını bulmak içinse yüzmedir.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Emivoz, 10 Temmuz 2005 19:23 tarihinde demiş ki: ya zaten 17 den sonra pek uzamazsin umutlanma :P benim 16 da durmustu :) kimi 17sinden sonra 1.80 ken 2 metre oluyor o yuzden oyle birsey yok[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Oohoo beyler ben kiloyu verdim zati nasıl oldu anlamaıdm ama tam yerindeim şimdi :)[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 gazi üniversitesi beden eğitimi bölümü hocalarından birinin verdiği ve bilimsel bir araştırma olduğunu söylediği bilgilere göre , dünyanın en zor ve birim zaman - harcanan kalori grafiğinde ilk sıradaki bireysel spor 1- yüzme 2- masa tenisi sonrasını hatırlamıyorum . ama kendim de masatenisi oynadığım için , eğer yüzme fırsatın yoksa kesinlikle masatenisi oynamanı tavsiye ederim . feci işe yarıyo[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: m3hm3t, 15 Temmuz 2005 02:47 tarihinde demiş ki: o sade tenis olmasın yaw? masa tenisinde sadece eller kollar calısıyor.. bildiğim kadarıyla...hadi iyimser olalım iki adım da depar atıyosun.. normal teniste hem koşuyosun hem her tarafın oynuyor(kol-bacak-bel kasları).. bilmiyorum yanee :) Haklı gibi :)[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sizin oynıcagınız masatenisi evet pek faydalı olmaz ama hiç mi bi yerde izlemediniz profosyonel masatenisi maçını? Topu takip etmek çok çok zordur , bırakın topu takip etmeyi adamın raket tutan elinin hızı bile başınızı döndürmeye yeter. yani profosyoneller gibi oynayamayacağımız için bilemeyiz :)[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Yeto, 15 Temmuz 2005 11:17 tarihinde demiş ki: sizin oynıcagınız masatenisi evet pek faydalı olmaz ama hiç mi bi yerde izlemediniz profosyonel masatenisi maçını? Topu takip etmek çok çok zordur , bırakın topu takip etmeyi adamın raket tutan elinin hızı bile başınızı döndürmeye yeter. yani profosyoneller gibi oynayamayacağımız için bilemeyiz :) sende haklısın :P[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 tenis eskrim... tenis malum koşuyosun uçtan ucavuruşlarda belini kırıyosun kol ve göğüs kasların çalışıyo...onlarca şekilsiz vücuda sahip futbolcu görebilirsin ama tenisci çok az eskrim ise bacak lar kollar ve bel için ii...bide duyrmadan hareket ediyosun...sonucunda 3 dakika sürüyo maç...ama suyun çıkıyo ben bu 2 sporuda yapıyorumj...mutluyum...saadece birazçık ön tarafta son zamanlarki yaz sıcağı hareketsizliğine bağlı olarak yağlanma war[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar