Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En faydalı spor

Arndiol_Vampir

Öne çıkan mesajlar

said:
Naa, 09 Temmuz 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
yuzmek ve seks

Abi ikisinide ayda yılda bir yapınca olmuyor ama sex konusunda bir süre sonra insanın hormonel dengesi bozuluyor paso yaparsan... (gögüsler sarkıyo-erkeklerdede kadınlardada - bazı yerlern şekilleşiyo )

Bunu nereden mi biliyorum? Ergenlk döneminin başında sivilce için doktora gidince doktor bana cok şey çekme dedi :P böyle olurmuş[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

[b]KARŞIYAKA..[b]

Sosyal ağlarda paylaş

gazi üniversitesi beden eğitimi bölümü hocalarından birinin verdiği ve bilimsel bir araştırma olduğunu söylediği bilgilere göre ,
dünyanın en zor ve birim zaman - harcanan kalori grafiğinde ilk sıradaki bireysel spor

1- yüzme
2- masa tenisi

sonrasını hatırlamıyorum . ama kendim de masatenisi oynadığım için , eğer yüzme fırsatın yoksa kesinlikle masatenisi oynamanı tavsiye ederim . feci işe yarıyo[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
m3hm3t, 15 Temmuz 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
o sade tenis olmasın yaw? masa tenisinde sadece eller kollar calısıyor.. bildiğim kadarıyla...hadi iyimser olalım iki adım da depar atıyosun.. normal teniste hem koşuyosun hem her tarafın oynuyor(kol-bacak-bel kasları)..
bilmiyorum yanee :)

Haklı gibi :)[signature][hline]Buraya kadar senle geldik

[b]KARŞIYAKA..[b]

Sosyal ağlarda paylaş

sizin oynıcagınız masatenisi evet pek faydalı olmaz ama hiç mi bi yerde izlemediniz profosyonel masatenisi maçını? Topu takip etmek çok çok zordur , bırakın topu takip etmeyi adamın raket tutan elinin hızı bile başınızı döndürmeye yeter. yani profosyoneller gibi oynayamayacağımız için bilemeyiz :)[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yeto, 15 Temmuz 2005 11:17 tarihinde demiş ki:
sizin oynıcagınız masatenisi evet pek faydalı olmaz ama hiç mi bi yerde izlemediniz profosyonel masatenisi maçını? Topu takip etmek çok çok zordur , bırakın topu takip etmeyi adamın raket tutan elinin hızı bile başınızı döndürmeye yeter. yani profosyoneller gibi oynayamayacağımız için bilemeyiz :)

sende haklısın :P[signature][hline]Buraya kadar senle geldik

[b]KARŞIYAKA..[b]

Sosyal ağlarda paylaş

tenis eskrim...
tenis malum koşuyosun uçtan ucavuruşlarda belini kırıyosun kol ve göğüs kasların çalışıyo...onlarca şekilsiz vücuda sahip futbolcu görebilirsin ama tenisci çok az

eskrim ise bacak lar kollar ve bel için ii...bide duyrmadan hareket ediyosun...sonucunda 3 dakika sürüyo maç...ama suyun çıkıyo

ben bu 2 sporuda yapıyorumj...mutluyum...saadece birazçık ön tarafta son zamanlarki yaz sıcağı hareketsizliğine bağlı olarak yağlanma war[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...