Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tutorial isteği

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Dc ++ by Dynamick

Önce buradan download ediyoruz.

Download sürerken de burayı okuyun kısa bir bilginiz olsun.
Birkere şunu belirteyim kullanımı acaip kolay, aman off karışıktır diyip yılmayın.

Programi yüklediginizde birkaç ayar yapmanız için 5 dk nızı ayırmanız gerekiyor.

Solda menuden General a tikliyoruz ve sağda kutucuklara
Nickname: diger userlarin sizin adinizi listede ne olarak gormesini istiyorsaniz bir nick secin

Email: emailinizi yazin
De script ion: share edeceginiz bilgilerin kisa aciklamasi, veya sallayin gitsin

Connection type: download hizinizi etkilemiyor bunu secmeniz 28.800 yaptim ben

Asagida Connection Settings de ip port falan yazilcak bunu passive yaptim gectim hicbir sorun cikmadi
--------------------------------
Sonra soldaki menuden Downloads a tıklayalım ve sağda 2 tane kutu var tepede
Üstteki download ettiginiz dosyalarin nerede toplanacagini, alttaki ise o an download etmekte oldugunuz veya daha onceden download ederken kesilen ve bitmeyi bekleyen dosyalarin dizini, bu ozellik bence gayet iyi hem preview falan yapmakda cok kolay dosyayi download ettiginiz kadari ile kaydettigi icin mesela bir video kaydediyorsunuz 700mb olsun 350mb cekti iseniz aynen bitmis gibide izleyebiliyorsunuz ama yarisina gelince kesiliyor.

Limits i " 0 " olarak birakin

Asagidaki public hubs list de aynen kalsin
----------------------------
Şimdi cok önemli biryere geldik , soldan Sharing e tıklıyoruz ve bilgisayarımızdan hangi dizini Diğer Kullanıcıların Erişimine açacagımızı belirliyoruz, mera ketmeyin dosyalara hiçbir degişiklik yapamıyorlar (silme-yerini değiştirme, editleme gibi)
Sadece share ettiginiz klasörü görebiliyor ve oradan dosya cekebiliyorlar,

Sharing in önemi: dc++ sistemi mirc gibidir, Hub olarak isimlendirilmiş cesitli odalar vardır. Bu odalar hep farklı şartlar sunarlar, Kimisi oldukça kalabalıktır ve giriş için sizin en az 50gb hdd de share ettiginiz bolum olması şartını koyarlar. Kimisi 5gb kimisi 1gb diye farklı farklı seçenekler sunarlar. Tabiki hem en hızlı baglantısı olan hemde her aradıgınız dosyayı bulabileceginiz kişilerden oluşan hublar kullanıcı sayısı cok olan ve 50+gb share edenlerden olusan hub lardır ki bu hublara erişim için preogramı açtıgınızda en soldaki file tusunun altındaki ikon a basmanız gerekmektedir.

Buradan hublarin listesi cikar ve istediginiz hub a girmek için çift tıklarsınız, eger hub in şartlarına uyuyorsanız ve hub dolu degil ise baglandıgınızda yeni bir pencere acılır ve sağda userlar listelenir

User listesinde diğer kişilerin kaç mb share ettigi ve baglantı çeşitleri ile nickname ve de script ion yazar.

Bu userlarin share ettigi dosyalari gormek için nick name ine çift tıklayın veya sağ tıklayıp Get File List e basın

Egerki kullanıcı ile baglantı kurarsanız ozaman programın alt tarafındaki kutuda yesil bir cubuk belirecek ve doldugunda o kullanıcının share ettigi dizinin dosyasini cekmiş olacaksınız,

Şimdi en güzel yerlerden biri de bu kullanıcının share ettigi klasörler aynen hdd den bakıyor gibi karsınızda ve istediginiz dosyayı sağ tıklayıp download a basarak cekebiliyorsunuz.

Full mp3 albumleri, film divxleri, programlar, ve daha bircok sey download edebilirsiniz.

Download etmek icin o kullanicinin download a ayirdigi slot larin dolu olmamasi gerekiyor bu yuzden bazen no slots available derse bilinki o an baskasi o kullanicidan dosya cekiyor ve o bitirdiginde sizinki otomatik baslayacaktir.

Download hizina gelirsek, kullanicilarin genelinde baglanti gani gani, t1 ler t3 ler cable , dsl ...
kazaa daki gibi 10 farkli userdan ayni anda cekip hizli download etme olayi guzel bir secenek dc++ da yok ama aslina bakarsaniz gerekte kalmiyor, cunku o kullanicida genelde 512 cable oluyor bunun 256 si upload a ayrilmis
e bizlerde zaten 10-30kb arasi download eden kisiler olduugmuzdan gayet yeterli geliyor

tabi bazi kullanicilarda t3 var artik onlari hesaba katmiyorum max hizda download yaparsiniz

Programin en guzel yani aradiginiz herseyi bulabiliyorsunuz , veya ne download etsem diye dusunmeden kisilerin hdd lerine bakip aa bu yoktu bende diye hatirlayip cekebilme olayida super bir duygu

Ben kazaa yi kapattim artik dc++ dönemi basladi, sizede tavsiye ederim. Mutlu downloadlar[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall
Haydi kafalar Telekoma[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

oha ohaaaaa
arkadasım
uyusturucu ve uyarıcı urnler turkiyede kullanımı ve satımı yasaktır
sadece tıbbı amacla yesil recete ile doktor gozetimind ekullanılabilir bu tur maddeler
tıbbı amacla olmayanlar ise kulliyen yasaktır
sacmalamayın[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

demn biftek + patates yaptım dijital makinam olsaydı tutorial yapacaktım ama yok işte:) bi dijital makinam olsun var ya tutorial aleminde deliler gibi esicem[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...