Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opeth Cover Grubu'm Nocturnal Disguise'ın Kayıtları

Solonor

Öne çıkan mesajlar

demon of the fall ı dinleyemedim,the drapery falls ı dinledim ve başarılı buldum

daha önce yazılmış olanlardan biraz ayrılacak bilmiyorum belki de drapery falls ı biraz fazla dinlemi, belki de bu şarkıda biraz hassas olmamdandır:

şimdi bu şarkı ağır başlı bi şarkı.baya içten ve duygusal bir havası var.olduğundan daha hızlı çalmışsınız, havayı öldürmüş.sanki birkaç yerde sizin rifflerle opethin çaldıkları farklı gibi, giriş, solo (baya farklı), zıt bi melodi var sonlara doğru o da farklı geliyor kulağa, teknik detaydan basmam ancak dikkatli dinlerim, fark olduğu bence kesin.vokalin ses uymamış, vurgular yetersiz.şu şarkının sözlerinde özellikle clean olan yerlerde baya ince vurgular var.gerçi mikael olmak veya onun gibi bir vokal bulmak zor, hem brutalı hem clean i iyi, ancak yine de vokale farklı bişiy yapmanız lazım bence.sonuç olarak acele etmeden çalıp, şarkıyı daha dikkatli etüd ederseniz (özellikle vokal ve zaman olarak) ortaya çok iyi bi iş çıkacağa benziyor.please remedy my confusion..[signature][hline]Violence in my head
like a thorn that pierced my skin.[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darestan, 20 Haziran 2005 07:37 tarihinde demiş ki:
canlısı daha güzel arkadaşlar :)

bu arada 2 sene önce olm demon var süper dediğimde sevmem demonı diyen adam şimdi almış başını gidiyor görüyorsunuz :)

ego tatmini sezdim... :)[signature][hline]Silent dance with death...
Sosyal ağlarda paylaş

diğer şarkıyı bilmdiğim için sadece drapery falls'ı hakkında şettireyim (indirmem 1 saati aldı hrr). bence harika olmuş. kötü eleştirileri dikkate alınız tabi ama kafaya takmayın.

arcane'e opeth canlı çalsa bile kesmez ki, aynısını çalmadılar diye eleştirir :p. hatırlıyorum burda kim kayıt yapsa bişiler sokuşturuyodu :p

zaten adı üstünde cover, hıpkısının tıpkısını çalcaksınız diye bir şey de yok (bknz snoop dog sad but true cover'ı :p). bence harika. her şey yerli yerinde. özellikle vokalin sesi tahmin ettiğimden çok daha iyi çıktı. clean vokal dinlendirici, mikael kadar olmasa da çok iyi. kıymetini bilin arkadaşın.

diğer parça da harika, ama opeth versiyonunu dinlemediğim için karşılaştırma yapamicam. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 20 Haziran 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu attack kayıtmı? Öyleyse attack kayda göre çok sağlam tebrik ederim. Kanallıysa gene çok sağlam. Beyendim. Cross un tonlaması baya iyi.

Edit:Benden önce yazılanları okumayı öğrendiğim gün ... güzel bi gün olucak.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b]

[b]Umrae[b]

[Bu mesaj Dariel tarafından 21 Haziran 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet hücum veya attack kayıt işte her ne derseniz. =)

ama vokali üstüne söylemiştim ben. Bir ara benighted ı çalışıp kaydedip söylerim, ama kasmam gerek galba birazcık. bi de klasik gitarımın re teli koptu tel almam gerekicek eheh. =)

yorumlar için çok sağolun.[signature][hline]Silent dance with death...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ne güzel vokal yapıp gitar çalıyosun sen öle.

Alimmi seni grubuma.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

Saolun beyler. Yorum yapan herkese teşekkürler.

bu arada sitemize bekleriz. ;) Şarkıları upload ettim yeni, ordan indirebilirsiniz.

http://nocturnaldisguise.garaj.org

Bu arada olabilirse, 2 hafta sonra bir caravan konserine çıkacaz. Hepinizi beklerim. Tam tarih belli olduğunda buraya yazarım.[signature][hline]Silent dance with death...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet onu biz de farkettik, adamla gidip konuşup remaster yaptırmak gerekiyor da üşeniyoruz. =)

Ekipman;
Gibson Les Paul Standard Gitar
Ibanez 2620 Gitar
Boss Mt-2 (Metal Zone)
Boss Bd-2 (Blues Driver)
Boss Ac-2 (Acoustic Simulator)
Marshall Avt 50 Amp.
Fender Chorus Amp.
Washburn Xb-120 Bass
Fender Bas Amp.
Tama&Zildjian Davul Takımı.
Iron Cobra Twin Pedal(En önemlisi. =))
Dunlop Pena ve Askıları. :P

Öeh. Baya bişey kullanmışız.[signature][hline]Silent dance with death...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...