Solonor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 1-2 ay önce yaptığımız kayıtlardan, buraya birkaç sample koymuştum daha önceden, ama hiç upload etmeye kasamamıştım. Demin uğraştım biraz oldu sanırım. 2 Parça upload edebildim, biri "demon of the fall" biri de "drapery falls". Grupta gitar çalıorum ve brutal&clean vokaller tamamen bana ait. Yorumlarınızı bekliyorum. =) http://www.megaupload.com/?d=110NNVCV http://www.megaupload.com/?d=02SJYAR6 tıklayıp açılan pencereden, "click here to download" a basmanız yeterli. Yalnız biraz sabırlı olursanız iyi olur basınca direk başlamamakta download...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 evet "biraz" bekletiyor. download tuşuna bastım, aradan 3 dakika geçti en az, hala loading download..[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya o zmn söleyin başka bi yer oraya upload ediim. :)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Korax'ın databaseinde bi Off_Solonor_Koyam_Sana_Uploadimi_Zktin diye bi klasör açtırabilirsin :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 :D dur öm atiim de küfür yiyim. :)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 rapidshare'e upload et gayet iyi bir site. 10 dakika bekletikten sonra download ekranı geldi, 1kb ile download etmeye basladi. 2 dk bekletip belki hızlanır diye, error verdi kapandı hehe.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 19 Haziran 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 çok beğendim;) tebrikler[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Çok güzel ya tebrikz. Yanlız kayıt biraz daha iyi olsa çok daha süfer olacakmış ama, brutallar temiz duyulmuyor. Sesinin clean tonu da çok hoşmuş eheh çok güzel. Metalle harcamayın kendinizi :-P Edik: İmla[signature][hline] [Bu mesaj elvyn tarafından 19 Haziran 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 eheh saolun. @elvyn kayıt biraz aceleye geldi, daha ii olabilirdi evet ben de farkettim. bu arada demon of the fall yanlış olanı koymuşum, eski kayıt o. birazdan yenisini ul edicem. onu indirip dinlerseniz iyi olur...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 demon ı indirenlerden bi ricam olucak. elimde 3 tane kayıt var da hangisini koyduğumu bilmiyorum, inmio da 5.70mb:) acaba koyduum demon direk başlıo mu yoksa önce 5 sn fln bi boşluk var sonra bateri 4 kere zile vuruo öle mi başlıo. bi cevap verirseniz süper olur, ona göre upload yapcam. saolun.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Solonoooorrr parçala biziiii!!!! ama Opeth ile olacak iş değil bu (: beni alın abi gruba sadece kelle olarak. Vereyim playlisti elinize, coşsun cümlealem :-p[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 abi opeth e laf ettirmem. ama seni de kırmak istemem. tamam ya amon çalalım seni mi kırıcam. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Download olmuo :([signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 drapery falls şahane olmuş[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kayıt iyi değil canlı dinlemekle kıyaslanınca.bi gelip görmeniz lazım =)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 abi cidden adam gibi bi yere upload edin şunları, yukarda linkini verdim rapidshare'in. üye olmanız bile gerekmiyor, gidip upload a basıyorsunuz oluyor :p. işkence bu ya.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 http://rapidshare.de/files/2492725/06-Demon_Of_The_Fall.mp3.html buyrun. :)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 . [Bu mesaj Solonor tarafından 20 Haziran 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 harikalar solonor. mukemmel. vokallerin cok guzel ozellikle clean. kayitlarda baya guzel, clean gitarlar biraz canlandirilabilir vede sadece basslar fazla duyulmuyor diger distortion gitarlarla ama o duzeltilir kolayca. peakler biraz kudurmus demon of the fall kisminda onun disinda super dedigim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Rapidshareden direkt link verilmiyor. Üsttekine yönelelim plz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 çok teşekkrüler draven. biz de farkettik basların duyulmadığını, stüdyodaki monitörler bizi yanılttı, çok bass duyuluyordu orda, biz de kıstırttık biraz da çok oldu sonra. Zaten basscı arkadaş da isyan etti, boş bi zamanımızda gidip tekrardan bassları açtırıp remaster ettirmeyi düşünmeykteyiz. Son cümleni ise anlayamadım ne yazıkki, peak ne demekti? :)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 peak sesin yukseldigi oranlar gibi birsey. bazen cok yukselince (mixerde volume kirmizi kisimlara ulasinca mesela) cizirti yapmaya basliyo falan, distortion oluyo istemeden yanliz peak yokmus, benim hatam, salak winampin EQ u gaylik yapmis bana heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ehehe ok. =) saol tekrar, ve dinleyen tüm arkadaşlara teşekkürler...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 demin,rapid e attıgın demon of the fall ı dınledım ve gayet guzel.acıkcası söledıgınden bu kdr ıyı olcagını du$unmuyordum hll valla =)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 canlısı daha güzel arkadaşlar :) bu arada 2 sene önce olm demon var süper dediğimde sevmem demonı diyen adam şimdi almış başını gidiyor görüyorsunuz :)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar