Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yaramaz...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bu kadar kotu denilmis indirmedim bile:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kaliteli bi kayıt olsa deli dolu olacakmış gerçi ama bu haliyle de yarıldım oldum bittim.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/
loop Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Replikler belki tamam ama seslendirenler pek bi kötü, silah zoruyla yapmışlar gibi[signature][hline]Now I lay down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I awake Pray the lord my soul to take :-) :-)
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yaklaşık 6 ay önce Bu dublajı asıl yapanların sitesinden indirmiştim ve yarılmıştım. Hala muhabbetini yaparız arkadaşlarla. Benim çok hoşuma gitti, doğaçlama yada doğaçlama gibi yapılması dahada güzel. Ciddi komik dublajlar hoşuma gitmiyor, bunlar daha güzel bence...[signature][hline]These open doors...
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Biraz komik ama abartılacak kadar deil... :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: nindalf, 18 Temmuz 2005 18:47 tarihinde demiş ki: bilgisayarlarında mikrofonun ne oldugunu kesfeden insanların bir gösterisi olsa gerek . bizim patronlar yaptı lan bunu ehhe o bilgisayarlarında mikrofonun ne olduunu kesfeden insanlar dediklerin 15 yıllık yazılımcılar :) bunlarda bi 50 tane daha var dalgasına yapılan muhabbetler[signature][hline]Fire in the Darkness...
Head Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 2 senedir geyiğini yapıyoruz bunun? "kim olm o hangi yüzük diyip duran?" uhheahaeu[signature][hline]valandil ownz j0o! "outdoor for show , indoor for pro." WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Arthur_HellsFire, 19 Temmuz 2005 08:33 tarihinde demiş ki: said: nindalf, 18 Temmuz 2005 18:47 tarihinde demiş ki: bilgisayarlarında mikrofonun ne oldugunu kesfeden insanların bir gösterisi olsa gerek . bizim patronlar yaptı lan bunu ehhe o bilgisayarlarında mikrofonun ne olduunu kesfeden insanlar dediklerin 15 yıllık yazılımcılar :) bunlarda bi 50 tane daha var dalgasına yapılan muhabbetler O zaman yazılım yazmaya devam diyorum ben :)
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: NuKe, 19 Temmuz 2005 13:09 tarihinde demiş ki: said: Arthur_HellsFire, 19 Temmuz 2005 08:33 tarihinde demiş ki: said: nindalf, 18 Temmuz 2005 18:47 tarihinde demiş ki: bilgisayarlarında mikrofonun ne oldugunu kesfeden insanların bir gösterisi olsa gerek . bizim patronlar yaptı lan bunu ehhe o bilgisayarlarında mikrofonun ne olduunu kesfeden insanlar dediklerin 15 yıllık yazılımcılar :) bunlarda bi 50 tane daha var dalgasına yapılan muhabbetler O zaman yazılım yazmaya devam diyorum ben :) hadi hep peraber yazılım yazalım:D bu arada bi "ağır çekim koyma laynn sigi git" kısmına güldüm,fena de değilmiş aslında..[signature][hline]from exile...
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Kim lan o hangi yüzük diyen kısmı da çok ii :)
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Komikçii seniii[signature][hline]metaphor
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Burayagirinde gözünüz dublaj görsün bari. Bilmeyenler için. (bundan daha iyi olduklar kesin :D)[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu yuzuk mu kısmı beni benden alır uzaklara goturur, hic bi babun org produksiyonunu tanımam o vakit.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Mirage, 18 Temmuz 2005 18:36 tarihinde demiş ki: off vakit kaybı, çok gereksiz bence, komik de gelmedi bana. [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ben cok sinirlendim Gülmem gerekmiyormuydu yaa :hrr:[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 başlık "Yuzuklerin Efendisi Turkish Dublaj-Çok Kötü-" olarak değiştirse yeridir.. Berbat bi şi. Hiç bir yerinde gülecek bir şey yok.. Espri yok.. Bayağı, kötü[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Malesef gönül isterdi gülmek ama olmadı[signature][hline]metaphor
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bence süper valla hehe.Tüm karakterlerin embesil modunda olması süper.Bide boromire hasta oldum :)
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 aynı sayneneye eklemelerin yapıldığı bi mtv videosu vardı, bilen varsa onu koyalım aslında şuraya, baya geyikti.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 boromir süper anten:)[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 cok aptalca olmus ama elıne saglık[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hmmm ben onu izleyeli baya bi oluo be yaf altinkizlar.com dan indirmiştim bence komik
Öne çıkan mesajlar