Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yuzuklerin Efendisi Turkish Dublaj-Çok Komik-

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Replikler belki tamam ama seslendirenler pek bi kötü, silah zoruyla yapmışlar gibi[signature][hline]Now I lay down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I awake
Pray the lord my soul to take

:-) :-)
Mesaj tarihi:
said:
nindalf, 18 Temmuz 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
bilgisayarlarında mikrofonun ne oldugunu kesfeden insanların bir gösterisi olsa gerek .

bizim patronlar yaptı lan bunu ehhe o bilgisayarlarında mikrofonun ne olduunu kesfeden insanlar dediklerin 15 yıllık yazılımcılar :) bunlarda bi 50 tane daha var dalgasına yapılan muhabbetler[signature][hline]Fire in the Darkness...
Mesaj tarihi:
2 senedir geyiğini yapıyoruz bunun?

"kim olm o hangi yüzük diyip duran?"
uhheahaeu[signature][hline]valandil ownz j0o!
"outdoor for show , indoor for pro."
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 19 Temmuz 2005 08:33 tarihinde demiş ki:
said:
bilgisayarlarında mikrofonun ne oldugunu kesfeden insanların bir gösterisi olsa gerek .

bizim patronlar yaptı lan bunu ehhe o bilgisayarlarında mikrofonun ne olduunu kesfeden insanlar dediklerin 15 yıllık yazılımcılar :) bunlarda bi 50 tane daha var dalgasına yapılan muhabbetler

O zaman yazılım yazmaya devam diyorum ben :)
Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 19 Temmuz 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
said:
Arthur_HellsFire, 19 Temmuz 2005 08:33 tarihinde demiş ki:
said:

bizim patronlar yaptı lan bunu ehhe o bilgisayarlarında mikrofonun ne olduunu kesfeden insanlar dediklerin 15 yıllık yazılımcılar :) bunlarda bi 50 tane daha var dalgasına yapılan muhabbetler

O zaman yazılım yazmaya devam diyorum ben :)

hadi hep peraber yazılım yazalım:D

bu arada bi "ağır çekim koyma laynn sigi git" kısmına güldüm,fena de değilmiş aslında..[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
başlık "Yuzuklerin Efendisi Turkish Dublaj-Çok Kötü-" olarak değiştirse yeridir.. Berbat bi şi. Hiç bir yerinde gülecek bir şey yok.. Espri yok.. Bayağı, kötü[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
aynı sayneneye eklemelerin yapıldığı bi mtv videosu vardı, bilen varsa onu koyalım aslında şuraya, baya geyikti.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
boromir süper anten:)[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
  • Yeni Oluştur...