Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatırlarmısınız, köstebeklerle ilgili bir anime

GE-TA

Öne çıkan mesajlar

Bir erkek birde dişi köstebeğin ve bunların ordularının başından geçen olayları konu eden bir cizgi film idi. Erkek kardeş kız kardeşi maceradan uzak tutmaya çalışır illaki kız kardeş bir şekilde olaylara karışırdı. Pekçok animede olduğu gibi bunda da beni koparan yön müziği idi. Hatta şöyle birşey idi.

Gayrin moguneee!!. Dorik dorik mugu muguuuu, gorik gorik mugu muguu.

:lol: çok iyi idi yaa. Hey allahım öğlen öğlen burnum sızladı anılardan. Hahaha.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar çerçeveli yuvarlak gözlükler takıyor muydu? hayal meyal hatırlıyorum neye benzediği ama karakterleri çıkaramadım valla..

net düzelince bunları net'ten aratmak gerek bişi hatırlayamıyor insan kendiiğinden.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

hayat kökü vardı ağızlarında, böyle enselerine tokat vurup çıkartıyolardı ona buna yediriyolardı.

Duurik duurik mogu mogu
Duurik duurik mogu mogu
uridavaa uriii moguuuu
mogu da suriiiya
falan gibi bi şarkısı vardı.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Sosyal ağlarda paylaş

lol be bu kadar olmaz!

şu anda bu bölüme hayatımda ilk defa bu konuda thread açmak için girdim, ama görüyorum ki siz animeciler de benden çok bilgi sahibi değilsiniz.

arkadaşlar, yaklaşık 5 senedir filan delirmiş gibi her yerde arayıp tarıyorum. internette bakmadığım köşe bucak kalmadı, bula bula naha şu kıçıkırık gif'i buldum.. üwe...

şimdi de official açıklamamı yapiim:
bana bu çizgi dizinin müziğini bulanın kırk yıl kulu kölesi olucam! bulamıyorum bi buldurun be!
üwe...

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Böyle de bumplanmaz ki arkadaş, ama youtube'de videosuna denk gelince bumplamak lazım.

Intro değilse bile kapanış şarkısını tekrar dinlemek isteyene.

http://www.youtube.com/watch?v=J_b_b7aK1_M

Dayrin moguneeeaa! Dorik dorik mogu moguuuu!! Gurik gurik monu moguuuuu!

Olamaz böyle bir şarkı ya.

AHAHAHAHAHA

edit: Kölemsin Ema. :P

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 13:53 tarihinde, GE-TA tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

dorig dorig mogu mogu!

ben avatar başlığı altında bi yere yazmıştım bunları sanırım.. ama link verdimiydim bilmiyorum.. şey falan demiştim.. bizim zamanımızda bunlar vardı (mock ve sweet) kötü çizimli animeler.. şimdi avatarın çizimler, karakterlerin hareketler falan aşmış durumda.. ee zaman gelişiyor tabi.

ancak o eski çizgi filmlerin tadı hiç olmayacak (kime göre eski / bana göre eski) çünkü çocukluğumuza dönemiyoruz ne yazık! bi bu çok iyiydi bir de önce sağa sonra sola falan diye bi kaptan sihirli iksir kaynatan ayılar vardı.. çok süperdi

bi de ahmet uğurlunun oynadığı KEBOY reklamları..

adile naşit vardı,
abdullah abdullah bir garip oğlan, sihirliymiş papuçları sihirliymiş papuçları.. vardı (şarkısı böyleydi)

SIGH! eski güzel günler.. negzel..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...