GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bir erkek birde dişi köstebeğin ve bunların ordularının başından geçen olayları konu eden bir cizgi film idi. Erkek kardeş kız kardeşi maceradan uzak tutmaya çalışır illaki kız kardeş bir şekilde olaylara karışırdı. Pekçok animede olduğu gibi bunda da beni koparan yön müziği idi. Hatta şöyle birşey idi. Gayrin moguneee!!. Dorik dorik mugu muguuuu, gorik gorik mugu muguu. :lol: çok iyi idi yaa. Hey allahım öğlen öğlen burnum sızladı anılardan. Hahaha.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bunlar çerçeveli yuvarlak gözlükler takıyor muydu? hayal meyal hatırlıyorum neye benzediği ama karakterleri çıkaramadım valla.. net düzelince bunları net'ten aratmak gerek bişi hatırlayamıyor insan kendiiğinden.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 mog ve swith ya da öyle bişey. bunlara arada sırada yardım eden komando köstebekler vardı. fena halde karizmatik. müziği de evlere şenliktir gerçekten. :)[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 evet evet ölümsüzlük tohumumu ne vardı üç başlı ejder bunu yutuyordu falan öyle bir şeyler hatırlıyorum.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hayat kökü vardı ağızlarında, böyle enselerine tokat vurup çıkartıyolardı ona buna yediriyolardı. Duurik duurik mogu mogu Duurik duurik mogu mogu uridavaa uriii moguuuu mogu da suriiiya falan gibi bi şarkısı vardı.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Onu iki yıl öce falan yaz tatilinde TRT1de görmüştüm belki bir daha yayınlarlar (ben görürsem kesin buraya yazarım)[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 lol be bu kadar olmaz! şu anda bu bölüme hayatımda ilk defa bu konuda thread açmak için girdim, ama görüyorum ki siz animeciler de benden çok bilgi sahibi değilsiniz. arkadaşlar, yaklaşık 5 senedir filan delirmiş gibi her yerde arayıp tarıyorum. internette bakmadığım köşe bucak kalmadı, bula bula naha şu kıçıkırık gif'i buldum.. üwe... şimdi de official açıklamamı yapiim: bana bu çizgi dizinin müziğini bulanın kırk yıl kulu kölesi olucam! bulamıyorum bi buldurun be! üwe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 walla ben de ancak şu kıcıkırık resmi bulabildim. bi de sayfanın altında şöyle bi ibare var... Songs: NA //edit: bi de bu var... [hline]Pain is weakness leaving your body...[Bu mesaj Grudge tarafından 27 June 2003 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ya ben de almak istiyorum vcd ya da dvd yahu. kimdir bu alpin? :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Böyle de bumplanmaz ki arkadaş, ama youtube'de videosuna denk gelince bumplamak lazım. Intro değilse bile kapanış şarkısını tekrar dinlemek isteyene. http://www.youtube.com/watch?v=J_b_b7aK1_M Dayrin moguneeeaa! Dorik dorik mogu moguuuu!! Gurik gurik monu moguuuuu! Olamaz böyle bir şarkı ya. AHAHAHAHAHA edit: Kölemsin Ema. :P [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 13:53 tarihinde, GE-TA tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 4 sene kadar gecikmişsin, o vidooyu ezberledim bile ben çoktan, yaklaşık 3 senedir filan da mp3'ünden o şarkıyı dinliyorum haftada birkaç kere. ekşi sözlükte mogu mogu başlığı sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 O vakit değiştiriyorum. Çok bencilsin Ema. Hem evel bul hem paylaşma. Cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 haklısın :/ ama unutmuşum ben buraya thread mi açtım ne yaptım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 dorig dorig mogu mogu! ben avatar başlığı altında bi yere yazmıştım bunları sanırım.. ama link verdimiydim bilmiyorum.. şey falan demiştim.. bizim zamanımızda bunlar vardı (mock ve sweet) kötü çizimli animeler.. şimdi avatarın çizimler, karakterlerin hareketler falan aşmış durumda.. ee zaman gelişiyor tabi. ancak o eski çizgi filmlerin tadı hiç olmayacak (kime göre eski / bana göre eski) çünkü çocukluğumuza dönemiyoruz ne yazık! bi bu çok iyiydi bir de önce sağa sonra sola falan diye bi kaptan sihirli iksir kaynatan ayılar vardı.. çok süperdi bi de ahmet uğurlunun oynadığı KEBOY reklamları.. adile naşit vardı, abdullah abdullah bir garip oğlan, sihirliymiş papuçları sihirliymiş papuçları.. vardı (şarkısı böyleydi) SIGH! eski güzel günler.. negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 sihirliymiş pabuçları sihirliymiş urganı bir de kuşu varmış kurtarırmış onları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ahahha süpersin valla.. mükemmel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 hakan ile tomtini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Can ile tomtini o bi'kerem. :) Yağmur altında gitmek Tehlikeli ve zordur Dikkatli olunursa Eğlencesi çok boldur. Hahaha altından akan suya bakarken arabanın şaşı bakışını unutamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar