BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Arkadaşlar ben ilk kez gördüm ,görmeyenleriniz vardır diyerekten koydum bu ssleri.Aresde Cooltang sahip bu skille,kendisi bir ekol olup ,1 vs 1 de alamıyacağı adam yoktur.>. [signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Oyundan çıkayım cooltang'ı kovaladığım ve kestiğim bi kaç resim koyam o zaman.. :D[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 2 tel el silahla lvl 66 yada 67( tam emin değilim)wariora kaç vuruyrsam cooltang e de aynısını vurdum.Merakla bekliyorum fatih kovaladığın ss leri.(Tabi arkanda kaç kişi var Allah bilir) asdsaadsasds :D:D:D 8-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 cooltang 67 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 DUYURU 1: CooLTanG LeveL 70 oldu... (Gorunce Kaçın).. :D DUYURU 2: Futility Level 70 oldu... (Elindeki +9 İronbow dan uzak Durun)... :D[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Magician Job: Paper Flame Level:63 Clan: The_Others Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 +9 iron ?? :-o *kenardan kenardan* :D[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Heheh, adam paso illuminati ile lvl kasıyo cz de normaldir :D Artık kanka oldular.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: holigun, 18 Temmuz 2005 09:06 tarihinde demiş ki: cooltang 67 1 ay önceki gm event ı 2 kere tamamlayarak 69 olmuştu. Şimdi 70 ama.Hem skill yukarıda aresde başka bunuda atıcak adam olmadığına göre ;) [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 18 Temmuz 2005 10:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 iyiki aresde deilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
picalex Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bence bu adam dagıtır areste olmak istemem orcların yerindede:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Dün gece cooltang'i kestim diye sevinenler olmuş :D[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: KaKsi, 18 Temmuz 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Dün gece cooltang'i kestim diye sevinenler olmuş :D yatsdasdafhasgdas :D:D:D[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bobert, cooltang gibi adamların olduğunu düşününce orc olduğuma şükrediyorum o.O[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 59 Clan: ESC Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Az önce cz'de çok lag var diye arenaya gittim. cooltang ordaydı. 2 kere kestim arka arkaya.. Sonra bu çıktı arenadan. "Hahahaha kaçtııı" filan diye hava atarkene geldi. Elinde yanar döner bişiler vardı. Geliş o geliş.. :( Ayağa kaldırmadı...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hacı, CooLTanG level 70 olduğundan beri eğer öldürdüyseniz ya awaydır, yada lagdadır. Başka türlü 1v1 de kesmenin imkanı ihtimali vs. hiçbişeyi yok.. Ölmez o herif. Oyundaki ilk ölümsüz char hayırlı olsun :tebrikz:[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya bişey solucem nasıL +9 ib olur oha yani ..wer destegi GM helal sana .. kesinliqle +8 bile %3 şansın war +9 diye bişey yok kesinliqle hile war..allahtan areste deılım oyun oynanmaz hale gelırdı walla..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 onun kafasına kafasına meteor indirdin mi ölede bi ölürki :) iyi ya uskoda da 70lvller tüemeye başlamış bunun anlamı temple görevleri piyasaya gircek daha çok uniq demek :)[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 adam 1440 hp pot u spam yapıo. Hangi meteorla öldürücen? Adama tek bi şansın var. Bi seferde öldürdün öldürdün, öldüremedin "eşhedü enlaaa"...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 19 Temmuz 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 gm event ile 2 level atladi denmis ama bunlarin birisinde +8/80 mirage edindi diye biliyorum ben. event'ten once yoktu sanki...???[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bende oynadım areste kasmayalım beyler Cooltang ve butun ımmortal souls = edit Ks den ban yenı cıktıgında bıle ımmortal souls un harpylerıne ks yapanlar banlanıyordu cooltangın muabbetı o gm ın ıstedıgı ıtemlerı staff arkadası verse bende bulmak ıcın kasmam ayak bunların hepsi[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blessed_war Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya areste kac lvl 70 oldu allahsen artık ben sayamıorm :( :( ares bitti bence insanlar kazanır . Hadı kurun yenıden baslayalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Gm eventten Futility, Grid in Cs sini up ettirdi, cooltang da level atladı...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 abi o meteoru yiyen kalkamaz ayağa kaç hp var bu hatunda resistmi var delicesine red chitin fln mı giyiyo bde battle priest valla meteoru yedinmi kımıldıyamıyon :) üstüne bide nova ha hala yamadıysa 54 skili ile 51 de hazırda iş yaklaştırmamakta vurma şansı verdin mi elbette yatırır uzakta nyollayacan[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 o herifteki takıları sana taksak sende ölümsüz olursun hangman.. :-)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: BuRiAL_TR, 18 Temmuz 2005 02:13 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben ilk kez gördüm ,görmeyenleriniz vardır diyerekten koydum bu ssleri.Aresde Cooltang sahip bu skille,kendisi bir ekol olup ,1 vs 1 de alamıyacağı adam yoktur.>.< Geçen akşam bLizzard indirdi Cooltang'i nasıl olcak Burial kardeşim? Hemde teke tek bende yanında idim Cooltang'i Scream e bağladı sonra Cooltang'in anası ağladı :d[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 58 Nation Point : 6xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar