Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende Gidiyorum :(

Qui

Öne çıkan mesajlar

Yarın akşam üstü Macaristana uçuyorum. Debrecen'de bir ay Cerrahi stajı yapıcam. Macarlara nasıl bistüri sallanır, nasıl kelebekle apandist alınır gösterip gelicem :)

Sağlıcakla kalınız, kendinize iyi bakınız. Gelince swg yada shadowbane'ede dalış yapıcam. Ben gelene kadar iycene community oluşturunuz fm.

Gelirkende gulaş getiricem hepinize söz. Eğer beni orda yannız bırakmak istemezseniz hemen bir Paticik Debrecen Zirvesi ayarlarız? :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

Sınavla kazandık napalım. Öle peynir ekmek gibi dağıtmıyorlar. Avrupa birliği ülkesi olsa çok iyi olurdu yani. Stajım yalan olurdu ama ben arada deli bir avrupa turu yapardım heh.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

eheh gülegüle benim bir tanıdığımda semmelweis da yapmıştı budapeştede sonra orda kalmaya karar verdi, hayatından memnun yanlız budapeşte garip bi yer gidince anlıycaksın insanları falan bir garip, hatunlarda çok hoş yazkış minilerle geziyolar rengarenk ojelerle[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kızlar guzel de ya çok kalınlar ya çok inceler ortası yok daha martta ordaydım abi millet sokaklarda metrolarda kucak kucaga(Bu arada evt arkadaslar Macaristanda bile metro-lar deyimini kullanabiliyoruz)da fransız lisesindeki kız neydi be macaristandaki ah ah cevap maili de yazmıyo sinir oldum[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...