Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Yarın akşam üstü Macaristana uçuyorum. Debrecen'de bir ay Cerrahi stajı yapıcam. Macarlara nasıl bistüri sallanır, nasıl kelebekle apandist alınır gösterip gelicem :) Sağlıcakla kalınız, kendinize iyi bakınız. Gelince swg yada shadowbane'ede dalış yapıcam. Ben gelene kadar iycene community oluşturunuz fm. Gelirkende gulaş getiricem hepinize söz. Eğer beni orda yannız bırakmak istemezseniz hemen bir Paticik Debrecen Zirvesi ayarlarız? :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 1 ay ne ki güle güle git güle güle gel.. :) mohaç filan yakınlardaysa gider biraz şişinirsin orada.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mehter takımı ayarlayıp gidicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Kızlarıda güzel fizboz, karne hediyesi bak.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kesedur doktor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 abi ne macaristanı gidicek yermi kalmadı allasen :) neese selam söle macar bacılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Sınavla kazandık napalım. Öle peynir ekmek gibi dağıtmıyorlar. Avrupa birliği ülkesi olsa çok iyi olurdu yani. Stajım yalan olurdu ama ben arada deli bir avrupa turu yapardım heh.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Romanya Türklerden vize almıomuş orayada geçerim belki. Slovenya, Litvanya falan alıomu vize bilionuzmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Güle güle doktorum. :)[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 güle güle quim benim... iyi biçmeler:P[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 eheh gülegüle benim bir tanıdığımda semmelweis da yapmıştı budapeştede sonra orda kalmaya karar verdi, hayatından memnun yanlız budapeşte garip bi yer gidince anlıycaksın insanları falan bir garip, hatunlarda çok hoş yazkış minilerle geziyolar rengarenk ojelerle[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 cüle cüle!![hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Macaristanda Mesut Yılmaz'a yumruk atan saygısız terbiyesiz adami gorursen niye kafa atmamiş bi sor :lol: Kınıdıgımıda soyle eksik kalmasin UEHuuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Abi kızlar guzel de ya çok kalınlar ya çok inceler ortası yok daha martta ordaydım abi millet sokaklarda metrolarda kucak kucaga(Bu arada evt arkadaslar Macaristanda bile metro-lar deyimini kullanabiliyoruz)da fransız lisesindeki kız neydi be macaristandaki ah ah cevap maili de yazmıyo sinir oldum[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 oops doktora eywallah demeyi unuttuk:)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Unutma ayıdan post macardan dost olmaz[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar