diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Arkadaşlar benim normalde şimdiden çalışmam gerekior yani hedefin olanları çalışmaya başlamış olması gerekior ama Bir allahın kulu bana ben çalışmaya başladım çoktan diyebilirmi ya oturup çalışamıorum sıcaktan ya napıcaz ya çalışamıoruz çok sıcak yardım edin bi yol gösterin benim kazanmam lasım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bende çalışamıyorum ya yeter ir daha bankada staj yapmayacam.. çok sıkıcı[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ben de çalışamıyorum ama sıcaktan değil, bilgisayarı gördükçe dayanamıyorum.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 çalışmanın tek yolu bir odaya kapanmak içinde sadece sandalye ve masa olan; kilidi dışardan kapatılacak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 şu anlık en güsel i o gibi yoksa çalışamıcaz öss möss[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
helena Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 çalışmanın tek yolu motivasyon. motivasyonu tam olan insan her koşulda çalışır. (dersane rehberliklerine benzedi =P)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya sıcak gelior boş veriyor ya bilgisayar daha cazip gelior hep erteliorum ama çalışmam gerektiğini biliyorum ikileme bak[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 motivasyona kafam girsin. 3 soru ard arda cozemeyınce fıttırıyorum ne motivasyon ne konsantrasyon kalıyor,2 saat o soruları cozmeye calı$ıyourm ınat yapıp lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hehehe aynen hele matematikte[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 abi zor işiniz,zor işimiz.. bizde öyle koyun gibi puanları bekliyoruz bakalım nolcak diye,ne dense boş bu sıcakta herşey zor aslında ama ders herşeyden daa zor..en iisi gece çalışmak yoksa çekilmez öyle yapın bence gündüz gezin gece oturun derse..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bu yaz calısmaları kışın size ole bir yol su elektrik olarak geliyorkiiii[signature][hline]Nightwish Power go2hell
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: diablotg, 11 Temmuz 2005 21:54 tarihinde demiş ki: hehehe aynen hele matematikte ztn mat.te oluyor bnmde bu sorun.ke$ke tum dersler bio kdr kolay olsa :hmm: said: Seperate, 11 Temmuz 2005 21:56 tarihinde demiş ki: en iisi gece çalışmak yoksa çekilmez öyle yapın bence gündüz gezin gece oturun derse.. bu sıcakta ztn evde tm gun klima ack ama yıne de 18:00-20:00 arası calı$ıyorum ben.ha ne kdr yararını gorucem bu calı$manında $uphelı ya orası neyse.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
syh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 abartmayın öss'yi ben ağustosun ortasında önce - dersane başladığı zaman - hiç bakmadım, gittim keyif yaptım. bi kaç kere tatile gittim, sürekli dışarda gezdim. anca dersane başladı bende hafif tempoyla bir şeyler çözmeye başladım. tam olarak kapanmayı da şubat tatilinde yapmıştım sadece, o da sağlamdı ama günde 8 saat civarı. size uyarım önceden kasıp yorulmayın, sonra zaten 8+ aylık saçma bi hayatınız olucak o size fazlası ile yeticek. şimdiden yorulmaya gerek yok. ha belirtim artislik olsun, odtü mezunu olucam seneye.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya herkes kendine göre çalışsın. üniversite hayatnız boyunca sürdüremeyeceğiniz bi çalışma temposuna girmeyin. çünkü o çalışma temposuyla kazanacağınız yer yine o çalışma temposuyla sürdürebileceğiniz yerler olacak. ha ama bu demek değildirdi ki tümdende serip yatın. istediğiniz mesleği belirleyin. o mesleği öğrenebilceğiniz üniversitelere bakın. beğendiğiniz bi üniversite seçin. ona ulaşmak için periyodik olarak(ister her gün, ister haftada bir ama size göre uygun olan şekilde, dört sene boyunca devam ettirebileceğiniz bir şekilde) kendi temponuza göre çalışın. cidden yeterli olur.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 naaptınız siz yaa daha temmuzdayız gençler yaw bi durun tatil yapın adam gibi tatil yapmadan hemen ders sonra kafayı yersiniz en azından dersaneniz açılsın hele öle çalışırsınız
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Boğaziçi falan hedefliyorum, o yüzden de çalışmam lazım.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bir öss adayı olarak 1 temmuz dan itibaren çalışmayı düşünüyordum fakat 2-3 gün çalıştıktan sonra ders çalışmayı bıraktım. şu anın tadını yaşıyorum. off bırakın zaten 5 hafta sonra dersane başlayacak, o zaman bol bol çalışacağız. BOŞ DURMANIN TADINI ÇIKARMAK LAZIM!
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Werewolf, 11 Temmuz 2005 23:16 tarihinde demiş ki: Boğaziçi falan hedefliyorum, o yüzden de çalışmam lazım. ben de boğaziçi psikolji hedefliyordum. fakat bu son sistem değişiklikleri yüzünden boğaziçi ne girebileceğimi sanmıyorum. eski öss sistemini herkes yapabilirdi ancak yeni sistemde boğaziçi ne gerçekten iyiler girebilecek
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bence iyilikle alakası yok.Esas son sistemde herşey bok oldu.3,5 saat sınav süresi veriyorlar,üstüne türevli integralli... Lise 3 konularının hepsi ama hepsi ezberdir.Kalıp sorulardır,esnekliği yoktur.Lise1 den çıkan soruların çoğu esnektir,belli bir kalıbı yoktur.Yani sen çalışsanda adam sana bilmediğin birşeyi,hiç görmediğin bir olayı sorabiliyor.Ama şu anda bu olmayacaktır.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya bilmiyorum amaç derken ne kastettin şimdi ben izmirdeyim körfeze gidiyordum(güvendere bağlı ege bölgesinde büyük bi dersane) ve benim sınıf arkadaşımda oraya gidiyordu adam lise2de öds(özel derece sınıfı) grubundaydı ve yazın öds grubunu dersane istanbula kampa götürdü o inekledi ben yattım eğlendim dersane açıldı o öds2ydi yani 2. sınıf ben ise 5. sınıftaydım neyse sonracıma ben yazın hızlandırmada da çalışmadım eğlendim içtim yedim :p öhm ocak ayında bende 2. sınıftaydım arkta 2. sınıfta :) sora ne mi oldu dersane şubat tatilinde kampa götürdü inekletti orda biz rapor alınca kampa götürdü bi yerlerimizden ter getirdi bizi zıbarttı sonuç ne oldu ben sayısaldan 290 yaptım o da tmden 290 yaptı :) (ikimizde son 2 ayın en kötü sınavını yapmıştık) ha bu arada dersanede 1. sınıfta olanlar naptı? onlarda yazın ist programı şubat tatili programı ve rapor alındıktan sonraki programlar da vardılar ve 1. sınfıın hepsi (abartısız) sayısal+turkçe full yada max 1 yanlış işte bence hedefine göre yolunu seç ben çalışmadım pişman değilim sadece sınav anında özellikle ilk 60 dksında daha rahat ve ağrımayan bi kafayla girseydim daha iyi yapardım kısaca yazın ineklemeye kasma herşey şubatta bitio sonra koparsın zaten hele son 1.5 ay keşke gelsede girsem diosun hocaların sana otu boku veriyolar bence yazın boşuna çalışma eğlenmene bak :)
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yavaştan başlayın bence kışın daha rahat edersiniz, fazla abartın demiyorum ilk hafta günde 50 soru çözün sonra 75 sonra 100, dersane başlayana kadar günde 100 soru. dersane başlasın yine 100 soru yeter. okullar başlayınca günde 200 soruya çıkarın, olay bitmiştir. tabi ben bildiğimiz össye göre konuştum yeni sistemde ne olacak, kendinize göre ayarlayın orasını.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sayisalim + 2 tane kurtarmam gereken ders var ve daha bir kapak acmadim (bu sene yaptigim gibi). Gerçi benim son 2 yildir defterim bile yok okulda baya saldim ama olsun.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 metboy naptın :) günde 200 soru pff hayatta çekilir çile değil okul varken max 150 taş çatlasa 175 daha fazla olmaz :p ya ne bilim insan sıkılıyor tabi önemli olan verimli çözmen yani asosyal olmaya gerek yok öss muhabbeti o kadar kasış değil şimdi 2006da bence 99daki gibi kolay olcak ilk defa olduğundan ne var ne sorulabilri görülmesi açısından edit:şöyle yapmalıyım böyle yapmalıyım diyip kendinizi sıkmayın psikolojiniz kayar sonra nereyi kazanırsanız kazanın size bi halt ifade etmez. deneme çöz sonucunu gör eksiğini telafi et o nedenle günlük 200 soru bile bayağa fazla :) yaptım mı kamplar dışında yapmadım 200 hiç [Bu mesaj slayer__ tarafından 12 Temmuz 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 çözsünler abi bize ne kurtulduk nasıl olsa :p yok ciddiyim ben 200 en az, hadi okul sınavları falan varsa 150.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 simdiden calis, dershanede kiz pesinde kosacak vaktin olur.[signature][hline]TOiO
Öne çıkan mesajlar