xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 beyler bu link teki hatanın sebebi ne olabilir sizce oyun eski o yüzden uyumluluk yapıyorum bu sefer hiç açılmadan başka bi hata werio güvenlik haatası ne yapılabilir sizce[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış birde bu hata oyunda karakter seçer seçmez oluşuyor[Bu mesaj xlaidehlevar tarafından 19 Temmuz 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 başka bir makınada denedinmi oynunu denemediysen bi dene büyük ihtimalle bir uyumsuzluk ola bilir hata direk app dan geliyo gozüküyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yetkin yok diyoru orda :) ama alakasız biraz :) km trilogy xp lerde çalışmaz die biliyorum ben ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 mk trilogy hmm. valla onu bilmem de mk4 gayet iyi çalışıyordu. mk trilogy'nin xp'lerle sorunu varsa uyumluluk moduyla açmayı deneyebilirsin. yalnız şu koskocaman resmin beyazlıklarını atıp kurtarsaydın daha çok sevinirdim :) hatta sana bir kolaylık olsun, hostundaki resimi şu resimle değiştir:[signature][hline]Beş Hececiler[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Temmuz 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 uyumluluk moduylada çalıştırdım ama olmadı ya bunun bir yolu olmalı dosbox ile denedim onunlada olmadı cevaplarınız için teşekkür ederim[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 dosboxla alakalı olcağını sanmıyorum çünkü oyun dos oyunu değildi. ntfs moduyla uyumsuzluk olabilir belki[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar