sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 merhaba arkadaşlar, bu şarkıyı geçtiğimiz aylarda yapmıştım ancak paticik kapalı olduğundan sizlerle burda paylaşamamıştım, dinleyip yorum yaparsanız sevinirim. voice changer software, reason ve elektro gitar kullandım, üzerine de vokal kaydettim. back[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 indiriyorum bakalım. :)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 daha indirmedim ama simdiden soyleyebilirim ki yine kenddini asmissindir[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Dinliyorum şuan, çok sade güzel bir girişi var, ama sanki gitar çok böle hiç ellenmemiş mixer a girilmiş gibi gelio nie anlamadım. vokal olarak güzel bir ses tonun ve farklı bir yorumun var yanlız mikrofona çok mu yaklaşıosun bilmiorum bazen patlama yapıyor, bazen de detone oluyorsun (herkes olur eheh=) anlamadım genel olarka kayıtta bir anormallikler var gibi geliyor, ama yaptığın tarz için gayet başarılı. Tebrik ederim...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Gayet güzel gidiyor başları, vokaller ve synth'ler radiohead kokuyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ehe evde dandik mikrofon kaydı böyle oluyo işte anca :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar