Fenasi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Satmak isteyen varsa msg atsın görüselim...[signature][hline]Betrayer 49 Gladiator [Kain] Nekoyiyim 36 Cleric [Kain] Sugarbabe 21 Artizan [Kain] walla 2 char daha var ama kasamıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 belki ilgini çeker forum.paticik.com/view.php?id=129748[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fenasi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 saol almiyim 60 char yapmak 3 haftalık is nasıl olsa :) , bana bos ya da bos sayılabilcek hesaplı bi EU accsi lazım .[signature][hline]Canım sıkılıyooooo ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Fenasi senin şu lineage acc bana lazım :) ara beni :)[signature][hline]Sırada Reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fenasi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Haha , o acc hakkın rahmetine kavustu , şuan arkadasim benim charı zikmis geziniyodur ortalıkta THsi ile :P[signature][hline]Canım sıkılıyooooo ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 level 58 var 150 milyona cd si ile beraber[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fenasi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 trapt hocam saolasın , önce özel msg atan arkadaslarla görüseyim aralarında bi kac tane var ilgimi ceken. onlar olmazsa sana dönerim.[signature][hline]Canım sıkılıyooooo ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar