Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hehe kısalttım :) apla bu arada bizi deil şunları terlik manyaa yapcan *!eliyle önceki mesaj atanları işaret eder*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 hehe şerek yaratıkmış :) bu arada o neyi dişiliyor öle? bi de gözbebeğinin içi neden mor? yoksa o bir Skleletün-mage mi? *!saatlerdir Diablo-2 oynamaktadır mazur görünmeyi bekler*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bi de gecenin şeysi (yaa ad bulamadım dedikodu desem değil haberi desem o da değil) ema aslında terlik giymiyor... bırakın giymeyi nefretle yaklaşır terliklere, işteterlik fırlatmadaki becerisi ve isabet oranının yüksek oluşu bu terlikleri kendinden uzaklaştırma çabasındayken geliştirmiştir. bu arada küçük bir not pazartesipazarında gördüm eşşek gibi büyük (50 numara civarı) terlik aranıyordu bi deelinde tartıyordu terlikleri "aha tam kafa yarmalık" fln diyordu dikkat edin bundan sonraki terlikler extra balistik olacak[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 aha UP![hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 diyosunki "ema bu avatari bidaa görsün ben terliğe doymadım ?" ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kacinci kusak olduguna bakar tatmın oldum sımdı buyuk bır merakla emaleth ın sneak attackını beklemekteyım.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 29 June 2003 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ehuhe ii imşş :) ben bugeyikleri unutmuştum :) iyi oldu akşam akşam[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ehe..[hline] icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 :P gecmis olsun[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 BEWARE![hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of godBlind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos-So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 eheh ben görmemişim tabii yoktum o ara.. yorumum eli mekbiyıl'ın son sezonundaki pembe saçlı teyzeden alınma: hooribul! öööööööörrrghhh ggggeeeeggghkk.. süper çalışma ama kınıyoruz! :lol:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 hellhound bi terlik neye benzer hatırlatmasa kınamıcaktın demi sam :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 yok ben tag'lerle uğraşırken o mesajı atmış olmalı o, her an aklımda zaten benden büyük güçlerin olduğu.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 haberlerde bile çıkmıştı olm ema aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bakın hala yaramazlık yapıyosunuz! *!isimleri not ettiği kağıdı bulur* *!bazılarının yanına çarpı ekler, yeni isimler ekler* *!kağıdı katlayıp cebine koyar* *!post edilen sally resmini sally koleksiyonuna ekler, hastasıdır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar