Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 oha oha kapatın pepelek'i hemen az bi ihtimal kurtuluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Duke_Guybrush, 09 Şubat 2003 18:06 tarihinde demiş ki: ya kuşak flm neymiş ya hepimiz kardeşiz [hline][i] viande ne yaa? demşim altındaki latife ;) bide ne bu kuşak ayrımcılığı ne yani ben zenciyim die beni dışlicak mısınız?[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 1.kuşak mış .. yesinler :D[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ben siyah kusagim o olur mu? *!yine kendini tutamayip kotu espiri yapmistir kacmaya baslar*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 "amman sabahlar olmasın ema apla uyanmasın" derim,"sizde diyin,tek kurtuluşunuzun ema aplanın uyanmamasıdır" da derim,tabanları yağlamamazlıkta etmem[hline]Love is an act of blood and I'm bleeding ...... And I'll laugh and I'll learn to pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 başta kuşak çatışmasına karşıyım. ben 1. kuşaktanım. ama bu diğer kişilerin üzülmesine yol açar. benim gözümde herkes birdir hiç bir fark yoktur. ayrıca emalethle dalga geçilmiş gibi olmuş. her ne kadar emaleth ve terliklerinden korkmasam da, insanlarla dalga geçilmesinden hoşlanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hayatınla oynuyosun dagger ne diim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Cümleten hepinize geçmiş olsun diyorum emaleth'in gazabı 2'nin çekimleri yakında başlar bu topicte... Netsiz bi hayat rulzzz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yaa ema nasılsa bakmıyor buraya salla mesela ema hakkında dedikodu yapın onu bile görmeyecek nasılsa *!arkadan bir tıkırtı gelir sanki...*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 UltimaTR günleri çok güzeldi yav, böle adept yazardı ismimin altında. Heh geri istiyorum titleları. Bu arada bence emaleth görmeden silinsin bu topic, yoksa daggeri bir daha aramızda göremeyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Soul sende Emaleth 2002 yi görmemişsin tüh :) zaten daha öncede makyajlamıştım ben onun avatarı :)[hline]Pepelek Saplar Birliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Emaleth hala gormemis up lamayında gitsin topic. walla yazık olur hepimize :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 görsün görsün! zamanında bu yaptıımdan dolayı yediim terliklerin acısını çıkarıcam! Nasolsa arkamda 50 tane SAP var! Bu eylemi tüm saplar adına yaptım![hline]Pepelek Saplar Birliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bende hep grandmaster yazıodu ne iş ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ema apla gelince buraya mesaj yazmış herkesi terlikleriyle saldıracak :P bu arada bu kuşak olayları bizi bölmek isteyen kesimler tarafından çıkarılmış hurafedir.İnanmayın siz onlara :P[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 1.kuşak=eski üye=daha önce yaşanmış olayları bilen[hline]Pepelek Saplar Birliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yanlış anlaşılmasın yani... ben sadece bi şekilde ayırt ederim üyeleri: Saplar ve Enayiler(yani sap olmayanlar)[hline]Pepelek Saplar Birliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: Bonecrusher, 10 Şubat 2003 10:22 tarihinde demiş ki: ayrıca emalethle dalga geçilmiş gibi olmuş. her ne kadar emaleth ve terliklerinden korkmasam da, insanlarla dalga geçilmesinden hoşlanmam. Bone bu dalga değildir... Espiri mahiyetinde yaptım. Daha önce de yapmıştım. Yine yaparım.[hline]Pepelek Saplar Birliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 o güzeldi, ama bu bence aşırıya kaçmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 o oteki diyip durdugunuz un basligi fln hatirliyan varmi? 2. kusak olarak merak ettim ve bu sap olmiyanlar enayi muhabbetti olmamis yani bu sap olan gay lige yakindir demek nekadar bossa okadar bos olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hmmm... arkadaşlar size bir ansiklopedi savaşları atasözünü hatırlatmakla yetineceğim: "Güneş balçıkla sıvanmaz!" yani avatarımla istediğiniz kadar oynayabilirsiniz (sıkıyosa aşırıya kaçmayı deneyin!), ama bu onun güzelliğine göle düşüremez! siz isteseniz de istemeseniz de buraların avatar güzeli benim :) *!terlikleri herkesin boş bulunacağı bir anda kullanmak üzere bir kenara kaldırır, saldırısı beklenmedik ve dolayısıyla önlenemez olacaktır* *!yine de threadde geçen isimleri bi köşeye not eder*haha, haydut iyi valla, tırmalıyo işte sağı solu :P hatta belki terliklerimden bile daha iyi bir saldırı aracı olabilir, bi düşüniim bunu :)[Bu mesaj Emaleth tarafından 10 Şubat 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 *!emaleth e milletin boş anını bildirmek için spylık yapmayı teklif eder* :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ben demiştim isimleri bir yere not edecek diye ehuheue kaçılın ema apla geliyor :P[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 açın önünü açın :) *!terlik reservleri azaldığı için ema aplaya evden terlik paketleyip yollar*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 dinamik imzanı small yap, sondaki boş satırları sil, almiim ayaamın altına! *!sataşmak için başka bahaneler bulur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar