Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Dagger Klasiği: Emaleth 2003!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"amman sabahlar olmasın ema apla uyanmasın" derim,"sizde diyin,tek kurtuluşunuzun ema aplanın uyanmamasıdır" da derim,tabanları yağlamamazlıkta etmem[hline]Love is an act of blood and I'm bleeding
......
And I'll laugh and I'll learn to pretend
Mesaj tarihi:
başta kuşak çatışmasına karşıyım.

ben 1. kuşaktanım.
ama bu diğer kişilerin üzülmesine yol açar.
benim gözümde herkes birdir hiç bir fark yoktur.

ayrıca emalethle dalga geçilmiş gibi olmuş. her ne kadar emaleth ve terliklerinden korkmasam da, insanlarla dalga geçilmesinden hoşlanmam.
Mesaj tarihi:
yaa ema nasılsa bakmıyor buraya salla mesela ema hakkında dedikodu yapın onu bile görmeyecek nasılsa
*!arkadan bir tıkırtı gelir sanki...*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Mesaj tarihi:
UltimaTR günleri çok güzeldi yav, böle adept yazardı ismimin altında. Heh geri istiyorum titleları. Bu arada bence emaleth görmeden silinsin bu topic, yoksa daggeri bir daha aramızda göremeyebiliriz.
Mesaj tarihi:
ema apla gelince buraya mesaj yazmış herkesi terlikleriyle saldıracak :P
bu arada bu kuşak olayları bizi bölmek isteyen kesimler tarafından çıkarılmış hurafedir.İnanmayın siz onlara :P[hline]Öss Öys
Biri Bize
Cevapları Sölese!!!

Öss nedeniyle Kapalıyız
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 10 Şubat 2003 10:22 tarihinde demiş ki:
ayrıca emalethle dalga geçilmiş gibi olmuş. her ne kadar emaleth ve terliklerinden korkmasam da, insanlarla dalga geçilmesinden hoşlanmam.

Bone bu dalga değildir...
Espiri mahiyetinde yaptım. Daha önce de yapmıştım. Yine yaparım.[hline]Pepelek Saplar Birliği
Mesaj tarihi:
o oteki diyip durdugunuz un basligi fln hatirliyan varmi? 2. kusak olarak merak ettim ve bu sap olmiyanlar enayi muhabbetti olmamis yani bu sap olan gay lige yakindir demek nekadar bossa okadar bos olmus :D
Mesaj tarihi:

hmmm...
arkadaşlar size bir ansiklopedi savaşları atasözünü hatırlatmakla yetineceğim:
"Güneş balçıkla sıvanmaz!"
yani avatarımla istediğiniz kadar oynayabilirsiniz (sıkıyosa aşırıya kaçmayı deneyin!), ama bu onun güzelliğine göle düşüremez! siz isteseniz de istemeseniz de buraların avatar güzeli benim :)
*!terlikleri herkesin boş bulunacağı bir anda kullanmak üzere bir kenara kaldırır, saldırısı beklenmedik ve dolayısıyla önlenemez olacaktır*
*!yine de threadde geçen isimleri bi köşeye not eder*
haha, haydut iyi valla, tırmalıyo işte sağı solu :P
hatta belki terliklerimden bile daha iyi bir saldırı aracı olabilir, bi düşüniim bunu :)

[Bu mesaj Emaleth tarafından 10 Şubat 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]

• Yeni Oluştur...