Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Dagger Klasiği: Emaleth 2003!!!

Dagger

Öne çıkan mesajlar

karşılaştırın farkı görün :)[hline]Pepelek Saplar Birliği
Sonsuz karanlık bu yaslı günümde
Yad insanoğlu bu durmaz sözünde
Nerden bilinmez bu kin gözlerinde
Yansır bu korkum sararmıs yüzümde
Halim bilmez, derdim sormaz
Zor anımda, sahip çıkmaz
Böyle sansız mertlik olmaz
Bu ihanet cezasız kalmaz
Sosyal ağlarda paylaş

*!gelecek terliklere karşı Nefr in order kalkanını ödünç alır*[hline]Pepelek Saplar Birliği
Sonsuz karanlık bu yaslı günümde
Yad insanoğlu bu durmaz sözünde
Nerden bilinmez bu kin gözlerinde
Yansır bu korkum sararmıs yüzümde
Halim bilmez, derdim sormaz
Zor anımda, sahip çıkmaz
Böyle sansız mertlik olmaz
Bu ihanet cezasız kalmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel olmus.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Querquobad Quane [SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

:) cok yorgunum.. bilgisayar basinda düsüp kalacam simdi. Kelime israfi yapmamaya calisiyorum :) Bu arada bu kusak mevzunu bi aciklasana bana :)) Bi bilmeyen ben varim galiba.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah :) Birinci kusagiz biz o zaman :) Neyse peki ne alaka güzel diyip birakmakla 1. kusak olmak?[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız

Sosyal ağlarda paylaş

yapmayın etmeyin, emaleth in avatarını değşiştirirseniz bırakın enfr in order shield i, wastiee nin surf dalgaları bile koruyamaz sizi...
*!1. kuşaktandır, belli olmuştur artık*
ee.. avatar güzelimiz o bizim, dokunmayın Sally'e* bir daha!

*: Sally Nightmare Before Christmas'da gördüğümüz bu karakterin aslı...[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 09 Şubat 2003 16:37 tarihinde demiş ki:
1.kuşak:
Kayıt tarihi: 18 Kasım 2001 01:46 olanlar yani UOTR Forumlarından kalma olanlar...
anadın?[hline]Pepelek Saplar Birliği

Bende 1. ku$aktanim .. :)
ehuaeheuah ..
*! Sevinir *[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna
IcQ UiN = 488945 (Yeni Icq Bu)
E - MaiL = [email protected]
NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...