EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Emule'de Kad network diye bişi var.Bende bağlı değil diyo ona hep.Bağlanabiliyormuyuzki ona?Nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bağlanabiliyorsun emule ağı kapanırsa bizde böyle devam ederiz bizi durdumazsınız p2p ölmez demek için yapılan bi hadise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ama bağlanmayın diyolar[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Neden baglanmıcak mışız? Gayet iyi oluyor bağlanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bilmiyorum herhalde kad'da iyi download vermiyorlar fazla source olunca dload yavaşlıyor diyedir[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kaynak sayısı az bir dosyayı indirmek istiyorsanız kad açık daha iyi olur. ama açtığınız zaman da dl hızı biraz yavaşlar. Çok hızlı bağlantısı olanlar için açmak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yok faso fiso o yavaşlama 1kb düşüyor max dl hızım kad açıkken o yüzden açık oluyor bende koymuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar