Azbirazfake Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bu hikayeye başlamak için sanırsam seni ilk gördüğüm yere kadar geri gitmem gerekicekti. Dün üşenmedim ve seni ilk kez gördüğüm sınıfımıza gittim lise 1'ci sınıftaydık. 9-E idi sınıfımız bilmem hatırlarmısın? Böle kısa boylu cılız bişeydin o boyunla kocaman sınıfta terör estiriyodun oraya buraya tehditler yağdırıyodun. İlk Gözlenimlerim: O zamanlar tanımadığım bi çocuk ki şu an en yakın arkadaşlarımdan biri sana yazışlardaydı. Tanıdığım birileri aranı yapmaya çalışıyodu ve bende o sırada yanındaydım. İnsafsızlığın üstündeydi... Ay aman olmaz yanlış kızı seçmiş diye geçiştirdin. Ne bulmuştuki sanki sende. Hani onu geçelim ben ne buluyorum aslında. Bi anlam veremiyorum nasıl oldu neler geldi başıma manası yoktur diyip geçiyorum o zaman devam ediyorum kaldığım yerden. Birgün okul bahçesinden kantine doğru geçerken tutulan alkış tempolarını hatırlıyorum ortada sen ve senden yaklaşık 20 cm uzun bi kız ellerin belinde sokakta kavga eden kocakarılar gibi ağzından çıkar küfürleri duyuyodum. ilk defa gördüğüm şeylerden biriydi iki tane kızın birbirine girmesi ve bütün lisenin buna alkış tutması. Kendimi tutamayıp alkışlara karışmıştım bende neyseki nöbetçi öğretmen gelip ayırmıştı... Fazla konuşmuyodum senle. Hatta uzak durmaya çalışıyodum bu beladan kaçıyım aman bana dokunmayan şeytan bin yıl yaşasın şeklinde salak bi kız arkadaşına yeni tanıdığım birisi için uğraşıyoduk binbir türlü maymunluklar dil oyunları ile iki kişinin çöpünü çatmaya çalışıyoduk. Birden sen geldik yanımıza ben susmuştum aman yanlış bi laf ederizde bu bizede kızar diye hemen diğer arkadaşımla başka başka şeyler konuşmaya başladım biri misillemek için şakasına sana benle çık falan demişti. Sen birden olmaz ben Bendeniz ile evlendiğini söylemiştin. Hah dedim işte sıçtık olay bitti. Tam Olaylı ortaokul hayatından çıkmışım silmişim bütün çamur lekelerini falan pantalon değiştirmişim geldi bela bizi buldu. Lise hayatımın bittiği an bugündür dedim. Hiç bozuntuya vermedim ilk başta şaşırdım biraz. Sonra hıhı diyip geçiştirdim. Birden bire üstümüzde zaten büyük bir etkisi olan televizyon hayatının etkileri yaşandı aramızda bir anda aşkım aşkım olduk nasıl olduysa anlıyamadım. Kim kime ne dedi aynı anda senkronize biçimdemi düşündük anlıyamıyorum kaldık bu şekilde. Şimdi hay kalmaz olaydık keşke size karşı çıkan erkeklere katılsaydım diyorum ama bunun büyük bi yalan olduğu gerçeği var ortada. Bu zamanlar seni bela olarak gördüm ne yalan söyliyim boştun benim için bi kere durmadan küfür kavga hani kendini yeni legalize etmek istiyeceği birinin en son bulaşıcağı insan modeli. Arkadaş bile olmasak iyi olur diyodum hani çaktırmadan. Nese sene sonunda biraz daha ılımlı düşünmeye başlamıştım ama genede hatırlarsan sahilde seni görünce falan hemen kaçar olurdum fazla konuşmazdım falan. Aman aman diyerekten kaçardım. Tamam kabul ediyorum birazcıkta götüm kalkıktı o zamanlar. O yaz çok rahattım falla bi kız arkadaşım vardı en azından. Seni hiç aklımın ucuna bile getirmedim dış kapının kapı kulbu bilem değildin o zaman benim için sadece tanıdığım biriydin. Yaz sonunda biten bi aşkım vardı... Gelelim sene başına eşit ağırlık seçiceğini örenince biraz sevindim biraz üzüldüm bişiler yaptım işte. Sonuçta sınıfta herkez gidiyodu bi yerlere bende 3 senede 4 okul değiştirmiş biri olarak tedirgindim haliyle hay sokjam şeklinde. Lise 2'de sen geldin üstüme sınıfa geldiğinde hep konuştun sohbet muhabbet falan derken arkadaşlarımız iyice ortaklaşmaya başladı. Sıra arkadaşım belki en yakın arkadaşlarından biriydi sen ona geliyodun benle konuşuyodun. Ne farkeder artık arkadaşım diyebilirdim korkmama gerek yoktu... Kaba kızda uslanmıştı biraz :D. Konuşmaların falan değişmişti. Bigün sınıfa girdin ve bana hede hödö benimle çıkmak istiyo dediğini hatırlıyorum. (ULAN NİYE BANA SORUYOSUN demem lazımdı aslındada nese...) Okulda o kadar çok hede hödö tanımama rağmen senin bana sorduğun hede hödöyü tanımadığımdan dolayı bişi demedim sen bilirsin dediğimi hatırlar gibiyim. Nese aşık falan olduydun sen heral o ara bi kopukluk yaşadık. Zira ben senin ilişkilerinin ultra uzun sürdüğünü bildiğimden pek bir rahattım. Bu arada tabi bişiler oluyodu ama seni kardeş gibi görüyodum halen daha birinin seni incitmesinden seni üzmesinden bende üzülücektim ama bi arkadaş olarak o zamanlar o ince çizginin diğer tarafına henüz geçmemiştim. LL3 Lanet Lise3 mü desem ne desem artık. Ahanda buraya yazıyorum ne bok olduysa bu zaman oldu. Bilmiyorum belki burnumun ucunda duran bişileri 3 sene boyunca keşfedememiştim ve keşfedilmeyişinin 3cü yılında değer kazanan değerlerin en başında geliyodun. Bilmiyorum belki anlamışsındır çünkü çoğu zaman bokunu çıkardım bu 3 yıl içinde belki ilk defa ben bi taraflarımı kaldırıp sizin sınıfa geldim. Biliyorum sen benim için gelmiyodun bizim sınıfa ama bendeniz senin için geldim sizin sınıfa. Bu sene gelen ya siz çok yakışıyosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 normalde fake açılan her türlü hesaba ve sahibine nefret ile yaklaşırım, fakat şu post çok şirin geldi.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Daha düzgün : Bu hikayeye başlamak için sanırsam seni ilk gördüğüm yere kadar geri gitmem gerekicekti. Dün üşenmedim ve seni ilk kez gördüğüm sınıfımıza gittim lise 1'ci sınıftaydık. 9-E idi sınıfımız bilmem hatırlarmısın? Böle kısa boylu cılız bişeydin o boyunla kocaman sınıfta terör estiriyodun oraya buraya tehditler yağdırıyodun. İlk Gözlenimlerim: O zamanlar tanımadığım bi çocuk ki şu an en yakın arkadaşlarımdan biri sana yazışlardaydı. Tanıdığım birileri aranı yapmaya çalışıyodu ve bende o sırada yanındaydım. İnsafsızlığın üstündeydi... Ay aman olmaz yanlış kızı seçmiş diye geçiştirdin. Ne bulmuştuki sanki sende. Hani onu geçelim ben ne buluyorum aslında. Bi anlam veremiyorum nasıl oldu neler geldi başıma manası yoktur diyip geçiyorum o zaman devam ediyorum kaldığım yerden. Birgün okul bahçesinden kantine doğru geçerken tutulan alkış tempolarını hatırlıyorum ortada sen ve senden yaklaşık 20 cm uzun bi kız ellerin belinde sokakta kavga eden kocakarılar gibi ağzından çıkar küfürleri duyuyodum. ilk defa gördüğüm şeylerden biriydi iki tane kızın birbirine girmesi ve bütün lisenin buna alkış tutması. Kendimi tutamayıp alkışlara karışmıştım bende neyseki nöbetçi öğretmen gelip ayırmıştı... Fazla konuşmuyodum senle. Hatta uzak durmaya çalışıyodum bu beladan kaçıyım aman bana dokunmayan şeytan bin yıl yaşasın şeklinde salak bi kız arkadaşına yeni tanıdığım birisi için uğraşıyoduk binbir türlü maymunluklar dil oyunları ile iki kişinin çöpünü çatmaya çalışıyoduk. Birden sen geldik yanımıza ben susmuştum aman yanlış bi laf ederizde bu bizede kızar diye hemen diğer arkadaşımla başka başka şeyler konuşmaya başladım biri misillemek için şakasına sana benle çık falan demişti. Sen birden olmaz ben Bendeniz ile evlendiğini söylemiştin. Hah dedim işte sıçtık olay bitti. Tam Olaylı ortaokul hayatından çıkmışım silmişim bütün çamur lekelerini falan pantalon değiştirmişim geldi bela bizi buldu. Lise hayatımın bittiği an bugündür dedim. Hiç bozuntuya vermedim ilk başta şaşırdım biraz. Sonra hıhı diyip geçiştirdim. Birden bire üstümüzde zaten büyük bir etkisi olan televizyon hayatının etkileri yaşandı aramızda bir anda aşkım aşkım olduk nasıl olduysa anlıyamadım. Kim kime ne dedi aynı anda senkronize biçimdemi düşündük anlıyamıyorum kaldık bu şekilde. Şimdi hay kalmaz olaydık keşke size karşı çıkan erkeklere katılsaydım diyorum ama bunun büyük bi yalan olduğu gerçeği var ortada. Bu zamanlar seni bela olarak gördüm ne yalan söyliyim boştun benim için bi kere durmadan küfür kavga hani kendini yeni legalize etmek istiyeceği birinin en son bulaşıcağı insan modeli. Arkadaş bile olmasak iyi olur diyodum hani çaktırmadan. Nese sene sonunda biraz daha ılımlı düşünmeye başlamıştım ama genede hatırlarsan sahilde seni görünce falan hemen kaçar olurdum fazla konuşmazdım falan. Aman aman diyerekten kaçardım. Tamam kabul ediyorum birazcıkta götüm kalkıktı o zamanlar. O yaz çok rahattım falla bi kız arkadaşım vardı en azından. Seni hiç aklımın ucuna bile getirmedim dış kapının kapı kulbu bilem değildin o zaman benim için sadece tanıdığım biriydin. Yaz sonunda biten bi aşkım vardı... Gelelim sene başına eşit ağırlık seçiceğini örenince biraz sevindim biraz üzüldüm bişiler yaptım işte. Sonuçta sınıfta herkez gidiyodu bi yerlere bende 3 senede 4 okul değiştirmiş biri olarak tedirgindim haliyle hay sokjam şeklinde. Lise 2'de sen geldin üstüme sınıfa geldiğinde hep konuştun sohbet muhabbet falan derken arkadaşlarımız iyice ortaklaşmaya başladı. Sıra arkadaşım belki en yakın arkadaşlarından biriydi sen ona geliyodun benle konuşuyodun. Ne farkeder artık arkadaşım diyebilirdim korkmama gerek yoktu... Kaba kızda uslanmıştı biraz . Konuşmaların falan değişmişti. Bigün sınıfa girdin ve bana hede hödö benimle çıkmak istiyo dediğini hatırlıyorum. (ULAN NİYE BANA SORUYOSUN demem lazımdı aslındada nese...) Okulda o kadar çok hede hödö tanımama rağmen senin bana sorduğun hede hödöyü tanımadığımdan dolayı bişi demedim sen bilirsin dediğimi hatırlar gibiyim. Nese aşık falan olduydun sen heral o ara bi kopukluk yaşadık. Zira ben senin ilişkilerinin ultra uzun sürdüğünü bildiğimden pek bir rahattım. Bu arada tabi bişiler oluyodu ama seni kardeş gibi görüyodum halen daha birinin seni incitmesinden seni üzmesinden bende üzülücektim ama bi arkadaş olarak o zamanlar o ince çizginin diğer tarafına henüz geçmemiştim. LL3 Lanet Lise3 mü desem ne desem artık. Ahanda buraya yazıyorum ne bok olduysa bu zaman oldu. Bilmiyorum belki burnumun ucunda duran bişileri 3 sene boyunca keşfedememiştim ve keşfedilmeyişinin 3cü yılında değer kazanan değerlerin en başında geliyodun. Bilmiyorum belki anlamışsındır çünkü çoğu zaman bokunu çıkardım bu 3 yıl içinde belki ilk defa ben bi taraflarımı kaldırıp sizin sınıfa geldim. Biliyorum sen benim için gelmiyodun bizim sınıfa ama bendeniz senin için geldim sizin sınıfa. Bu sene gelen ya siz çok yakışıyosunuz demeler falan ilk defa içimi kemirmeye başladı ama deli etti olmamalıydı o ince çizgi geçil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Vay be süper tebrik..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 tatli olmus.[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 benim gibi aşık adamlar okuyunca 2 damla yaş akıyor gözlerden...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 gerçekten çok güzel olmuş! okurken bian dalmışım,düşünmeye başlamışım okumayı bırakıp.baya bi eskilere döndüm bana pek yaramadı eskileri hatırlamak ama bence çok iyi anlatmışsın daha iyisi olamaz diyorum.[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 anlatım tarzı çok hoş..okurken kafamda canlandı olaylar bir bir..tebrik ederim![signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bende beğendim ne diyeyim... :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 :([signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık Fakat farklı şehirlerde olmanın bir eksisi yok kardeşim bunu unutma, eğer seviyorsamız önemsiz hatta. Lise son da en iyi iki arkadaşım çıkmaya başladılar biri almanya da şimdi diğer istanbul da, yine de seviyorlar ve mutlular Şehirler, denizler de girseler araya Sevenler bir şekilde gelirler bir araya (bu da benden)[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 "Benim sevgim zaman ve uzaklıkla ilgi değildir. Zamanı kaldırınca anyı anadayız. Uzaklığı kaldırınca aynı yerdeyiz. O zaman her yerde ve her an birlikteyiz..." Aşk böyle bir şey işte...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azbirazfake Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 daha fazla yorum bekliyodum açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hmm güzel yazmışsın. Ne tür yorum bekliyorsun? Yazın hakkında mı? Dilin hakkında mı? Yaşadıkların hakkında mı?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 cok guzel olmus.... ufff bı garıp oldum cok sey anlattı cok sey hatırlattı... keske....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 keşke ne canım?[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 para karşılığı adını açıklıyorum, öm atınız.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hmmm lise askı olayına hastayım ulan lsiede asık olduk bizde ozluyom hala o geceleri simdi daha materyalistmi oldum nedir bugun kız guzel deilse en iyi insan olsun suratına bakmam dedim bi arakdasıma eh dogrusuda o napıyım olmuyo artık ole[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar