Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuşadasında Bomba ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kürtlere demiş olabileceğini düşündüm ve bu sebeple onun ifadesine göre tartışacaktım kendisiyle cunku kurdistan of irak topicinde 25 sayfa bazı şeylerı konuştukta o yüzden ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
,

edit:
ayrica terör'ü kimin yaptığı hakkında bir bilgi yok onuda belirteyim

[Bu mesaj Valeron tarafından 16 Temmuz 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tamam kürtlere demiş zaten.

şimdi, başlığı oraya çekmezsen sevinirim, bunu diyen kişiyle özelde de aynı şekilde tartışabilirsiniz sanırım, en azından burada tartışmaktan daha sağlıklı koşullarda yaparsınız bunu maksat bunu diyen kişiyle tartışmaksa.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
Terör'ün dünyaya hakim olacagını sanıyorlar Fakat yanılıyorlar. Ölenlerin aileleri sabır dilerim.

İngilteredede konserler iptal edildi avrupada terör olayları bitecek gibi değil :(
Mesaj tarihi:
yav ispati olmadan bi şekilde nasil bok atabilir ki ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
bok atmak deyimi öncelikle düzgün insanlar için kullanılır. örneğin bi işadamına bok atarsın, bi profesöre bok atarsın, ya da ne bilim bi yöneticiye falan atarsın.

buradaki olay ise ortada olan bir şey, ispatıyla neyi kastettiğini anlayamadım, sonuçta çeşmedeki saldırıyı düzenleyen adamın cesedi de orada, o cesedin kimin cesedi olduğu da teşhis edilmiş, ki kimin pkkya katıldığı, kimin dağa çıktığı bilgisi de var doğal olarak kayıtlarda. sen çıkıp da, bu adamın yaptığının emrinin örgütten geldiğini nerden biliyorsunuz mu diyorsun anlayamadım? neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ki, adamlar yeniden saldırılar düzenliyor, doğuda pusuya yatıyor, konvoy basıp insanların varını yoğunu alıyor, bi askeri kaçırıp rehin alıyor, çeşmede bomba patlatıyor, sen çıkmış neler diyorsun.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

Mesaj tarihi:
said:
nindalf, 16 Temmuz 2005 15:29 tarihinde demiş ki:İngilteredede konserler iptal edildi avrupada terör olayları bitecek gibi değil :(
ben de kıllanıyom yazın büsürü festival konser oluyo bunların birinde patlama olur diye korkuyorum ya :
Mesaj tarihi:
sabah dedem aradı söyledi, (kendisi kuşadasında tatilde)
bende oha dedim ya :(
çeşmeye gitmeyi planlarken patlama oldu
şimdi de kuşadası düşünüyodum yine patladı,
şimdi aklımda biyer daha var orası da patlarsa tatile çıkmıcam.

Ayrıca Terör'ün ve Teröristlerin Allah Sülalesini Lanetlesin.
Bende Sülalesini ..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
Mesaj tarihi:
monte'den edebiyat dersi alıcaz .. kanımca o kadar gereksiz yazıyosun ki yazdıklarını ilk satırdan sonra boşluyorum bi kaç defa hepsini okumak gafletinde bulundumda zaman kaybı olduğunu düşünüyorum ... takıl sen montez ;)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 16 Temmuz 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
Ayrıca Terör'ün ve Teröristlerin Allah Sülalesini Lanetlesin.
Bende Sülalesini ..

bu arada şu kısmına son derece katılıyorum ...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
lol ya kimlerle uğraşıyoruz.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

Mesaj tarihi:
vallahi kimlerle uğraşıyorum ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
kimle uğraşmış olduğumu da söyleyeyim istersen.

tartışma anlayışı argümanları içermeyen, argüman seçemeyip işi edebiyata bağlayan, bunu yaparken de arkasında yedi cihan varmış gibi çoğul konuşan, takıl sen gibi aslında hedeflediğinden çok daha değişik ve çok daha farklı kişiler için geçerli olan anlama sahip şeyleri söyleyen, nedenini burada söylemem hakaret olarak anlaşılabilecek şekilde son sözü çocukça bi şekilde söyleme saplantılı bir kişi.

ki zaten burada en başta bahsettiğim sataşma amacını meşru bir şeymiş gibi pmden söylemiş, üstüne bunu tartışma dediği şeyde geçerli saymış, düşünce örgüsü kavramına fransız kalıp kürt!=pkklı ve kürt=pkklıyı aynı anda söylediğimi ingilteredeki müslüman=terörist yanılgısına bağlamamdan çıkarmış, anladığım kadarıyla paticikte bile devrim gerçekleştirmeye çalışan, gayet cevap vermesine karşı tartışma kavramının temel anlamını kavrayamayıp içinde saplandığı şeylerden çıkamayınca cevap vermemeyi bi erdem gibi göstermiş olan bi zihniyet.

ha bir de anladığım kadarıyla buyum şuyum şeklinde kimlik ifşasından anlam veremediğim bir şey beklemektesin ki söylediğim gibi, anlam veremiyorum.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

Mesaj tarihi:
öeah be ne yazmışsın hocam ya ..
onu burda sorma anlamım sadece kürrtlerden bashettiğini anlamamdı ve saldırnın kim tarafından yapıldığı dahi bilinmezken bunu söyleme amacı neydi onun üzerine sormuştum.Kurdistan of Irak topicini okudun mu bilemiyorum bu topicte 25 sayfa bazı şeyler ıcın tartıştım eğer bu arkadaşın amacıda buysa onunlada cok güzel tartışacaktım nitekim kürt=pkk olarak görmediğimi savunuıyorum ve bunu anlatmaya calışıyorum ama hakkımda en ufak bir bilgin olmadan lakırdı yapıyosun yazdıklarını daha okumycam cunku benı tanımıyosun aslında benden farklı birşeydende bahsetmiyosun ayni şeyi bahsediyosunda anca yazıyosun karşındakini tanımadan e doğal olarakta boş lakırdı yapmış oluyosun.Neyse hocam kolay gelsin sana,sana ayıracak vaktim olduğunu düşünmüyorum belki önceki topiclerden hakkımda birşey öğrenirsen veya savunduğum düşünceyle ilgili bişey öğrenirsen ondan sonra yazarsın bende ona göre okurum bidahakine şu anda sana vakit ayiracak kadar geniş zaman'ım yok.Kolay gelsin sana ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
karizmana bittim, vaktini alma kusurunu nasıl işledim bilemiyorum.

hakkaten ya.
bak metin üzerinden konuşma ne kadar da yanlışmış, insanların yazı yazarken yazdığı şeyin nitelikleri olması gerektiğini bilmemesi standart, bir konu hakkında tartışırken önce insanları tanımak, fikri ve fikir örgüsünü değil kişiyi hesaba katmak, argüman üzerinden değil isim üzerinden, ağızlarda sakız olmuş kavram üzerinden konuşmak ise doğru olanmış.

cevap vermemeyi her ne kadar erdem olarak gören zihniyet beni hayatım boyunca dumur uğratsa da attıkları sonraki adım daha bi dumur olmuştur benim için her zaman da neyse şimdi cevap hakkımı kullanmaktan öteye geçmeyeyim.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

Mesaj tarihi:
2.5 sayfa postta konu ne kadar saptırılabilirse o kadar sapmış. böyle bir olay karşısında daha bi bütün olmamız gerekirken ayrı köşelere saçılmışız... ne dedim lan ben...pöhh...[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
şuanda kuşadası'nda yazlıktayım. kuşadası merkezde bomba patlatıldı. turistlerin ve limana yakın biryerde. ayrıca bankalar sokağıda diyebiliriz atatürk bulvarına.
daha öncede bomba patlatılmış, fakat bomba imha eden adam gerekli hazırlığı yapmadan imha etmeye çalışmış ve hayatını kaybetmişti. bu sefer bir minibüsün içinde patlamış. türkler yaralanıp öldüğü kadar turistlerde hayatlarını kaybetti. irlandalı birisi ölmüş. işin ilginç tarafı ölen ve yaralıların sayısının gizlenmesi. kuşadası'nın en fazla turist çeken yerlerinden biriside kadınlar plajıdır. sabah,öğlen ve akşam saatlerinde kadınlar plajına giden minbüslerin hepsi normal yolcu sayısından fazla yolcu alır ve dolup taşar. patlayan minibüsde kadınlar plajına giden bir minibüstü. ingiliz dış işleri bakanın yanınızdayız mesajıda ilginçti.
neyse efenim. bugün atv ana haber bültenini izlerken atv kamerlarının sansürlenmesine fazlası ile güldüm. bildiğiniz gibi atv haber bölümünün başına savaş ay geldi ve bunun etkilerinide görebiliyoruz (tamir sihirbazları,zart zurt,kıl tüy yumak haberler) haberlerde görüntü almaya çalışan atv kamermanı ve muhabirini, kuşadası esnafı hiçbiryere sokmayarak şu sözleri söyledi: "gelmeyin, gidin. ancak bomba geldiğinde gelirsiniz! gidin çeşme,bodrum'u çekin." muhabir müdürünü aradı falan filan :) fakat adamın dediği söz gerçektende doğruydu ve halk alkışladı.
birde bugün veya yarın atatürk bulvarına gidecektim. banka ve birkaç şey almam gerekiyordu. eğer bugün gitmiş olsaydım büyük bir ihtimal o saatlerde bombanın yakınlarında olacaktım veya minibüsün içinde. eh, ne diyelim. ucuz atlattım, belkide şans...[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
Ölenlerin ailelerine allah sabır versin umarım bole bir olay tekrar yaşanmaz,[signature][hline] Ok gibi doğru olsam
Yayla atarlar beni
Yay gibi eğri olsam
Elde tutarlar beni
Doğruda aç görmedim
Eğride Tok
Eğri yay elde kalır
Menzil alır doğru ok.

~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
kardeşim şu an kuşadasında ve bu haberi aldığımda ne kadar korktuğumu tahmn edemezsiniz.
gerçekten çok sinir bozucu bir olay.
umarım bir daha yaşanmaz.
olan zavallı insanlara oluyor ve ben buna sinir oluyorum.
kimse yaşama hakkının elinden alınmasını haketmiyor.
diyecek bir şey yok,artık yarınımızı garantileyemiyoruz,ince bir telde geziniyoruz,yarın bindiğimiz otobüste,minibüste de bomba patlayabilir ve ölüp gidebiliriz.
bunu düşünmek sinirlerimi bozuyor.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Mesaj tarihi:
KESKEE SESIMIZI DUYURABILSEK SU O.Ç.LARINA ÇOK AYIP YAZIK BIRSEY AMERIKAYI TUM GONULDEN DESTEKLIORM ISTEERSE ALTINDA PETROL YATSIN AMA BTN BU TERROR ULKELERINI GOZUNU YUMMADAN VURMASI LAZIM KURURNUN YANINDA YASDA YANCAK BU BIR SAVAS SAVASTA SIVILLERDE OLEBILIR AMA KOKTEN COZUM ISTIYORSAK BUTUN BU TERROR ÜLKELERINI TAMAMEN YOK ETMEK GEREK...[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!!
Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
  • Yeni Oluştur...