Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock the Nations

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya eski topicte konuşulmuş bayağı birşey ama benim ilgilendiğim tek şey şu anda kimler geliyo ve nasıl geliyolar;
Şöyledirki benim gelişim pek kesin değpildi ama o iş hallolmakla birlikte bir tane de extradandavetiyem oldu
kimi getirecğeimi ayarlmama göre ya orda görüşrüz yada size takılırım bende gelirken kimler geiyo şimdik?[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while
Berk's Playlist
Doyanakadar
Mesaj tarihi:
ben[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Mesaj tarihi:
Ben Beşiktaş iskelesinden (kadıköy) gidecem, ki bu taraftakilerle orda buluşalım. Dönüşte taksim e mutlaka bi vasıta buluruz. Taksim den dolmuşla bostancıya dönecem.

Abi bakın
gelenler isimlerini sonuna eklesin listenin:

Berk
Ester
Riglous
Mesaj tarihi:
ben ve kendercik de olaceyiz orada.. kadıköyden beşiktaşa gidip ordan bi şekilde bulmayı düşünüyoruz (o "bi şekil"i bilmiyoruz.. ayrı mesele..=[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Mesaj tarihi:
bende gelmekteyim yapacagimiz basitti anadolular 12'de kadikoy-besiktas vapur iskelesinde bulusalim... ordan 12.15 wapuruyla karsiya gecer karsidakilerle 1'de besiktas'da bulusalim...

fikri kabul edenler?
Mesaj tarihi:
ya benim geleceğim kesin değil zama zaen paticik tayfasından bi sürü adamı tanıyoumr gerek okuldan gerekse işte adadan filan
ben siazi ubulurum ayrı geliyo olursamda[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while
Berk's Playlist
Doyanakadar
Mesaj tarihi:
iskele işini daha erken yapsak olmuyor mu? 14:00'te acılıyormus sanırım mekan.[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş:
umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde..
Mesaj tarihi:
12 de iskelede buluşuruz o zaman.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Mesaj tarihi:
bende varım beyler..12de kadıköyde iskelede..ben 2 tane ark getircem okuldan..takılırız size...yanlız kesinleştirelim..ayrıca 12 geç sanki..

not:bu akşam abimin üniversite mezxuniyeti var..eve geç gelicem.. geldiğimde inşallah iş çözülmüş olur..
not2:estelcim icqunu veya cep telefonuun özel mesaj atarmısın?[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki:
bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ]
  • Yeni Oluştur...