Berk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ya eski topicte konuşulmuş bayağı birşey ama benim ilgilendiğim tek şey şu anda kimler geliyo ve nasıl geliyolar; Şöyledirki benim gelişim pek kesin değpildi ama o iş hallolmakla birlikte bir tane de extradandavetiyem oldu kimi getirecğeimi ayarlmama göre ya orda görüşrüz yada size takılırım bende gelirken kimler geiyo şimdik?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ben[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Estelcim nası geliyowsun onuda yaz belki takılırım sana[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ben Beşiktaş iskelesinden (kadıköy) gidecem, ki bu taraftakilerle orda buluşalım. Dönüşte taksim e mutlaka bi vasıta buluruz. Taksim den dolmuşla bostancıya dönecem. Abi bakın gelenler isimlerini sonuna eklesin listenin: Berk Ester Riglous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ester :=)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ben ve arcane de gelıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ben ve kendercik de olaceyiz orada.. kadıköyden beşiktaşa gidip ordan bi şekilde bulmayı düşünüyoruz (o "bi şekil"i bilmiyoruz.. ayrı mesele..=[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bende gelmekteyim yapacagimiz basitti anadolular 12'de kadikoy-besiktas vapur iskelesinde bulusalim... ordan 12.15 wapuruyla karsiya gecer karsidakilerle 1'de besiktas'da bulusalim... fikri kabul edenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ben...[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 kabul edilmiştir..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ya benim geleceğim kesin değil zama zaen paticik tayfasından bi sürü adamı tanıyoumr gerek okuldan gerekse işte adadan filan ben siazi ubulurum ayrı geliyo olursamda[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bende gelicem ama benimde kesin diil para durumuna bağlı daha bilet almadım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ben kesin geliyorum aldım bugun bileti. tanısma olayı vs için damlıyabilirim haberiniz olsun ;P buarada hangi grup kaçta çıkıyo falan belli degil di mi[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ben[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: ascraeus, 28 June 2003 00:41 tarihinde demiş ki: ben ve arcane de gelıo doğrudur biz de geliyoruz iskeleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 iskele işini daha erken yapsak olmuyor mu? 14:00'te acılıyormus sanırım mekan.[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 iyide daha erken gidince çok da bi şey değişmez bence.. karambol yine aynı karambol... bana uyar daha öncesi de ama saat 12 de ben de iskelede olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 12 de iskelede buluşuruz o zaman.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 14 te açılcak kapının açılması genelde 14.30 a sarkar ben dert etmeyin derim bende gelmek isterdim böhü :([hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bende varım beyler..12de kadıköyde iskelede..ben 2 tane ark getircem okuldan..takılırız size...yanlız kesinleştirelim..ayrıca 12 geç sanki.. not:bu akşam abimin üniversite mezxuniyeti var..eve geç gelicem.. geldiğimde inşallah iş çözülmüş olur.. not2:estelcim icqunu veya cep telefonuun özel mesaj atarmısın?[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Ben hala kimle gitsem akra veremedim radyoda program yapmamak için naz yapan Nazlıyı getireyimmi?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 getir ya..[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Bende yarın 12 de kadıköy iskelesindeyim.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Bu arada gelecekler 12.15 vapuruna ayarlayin kendinizi aman... 12.45'e bekliyebilecegimizi sanmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ben walla saat 14 de besiktas iskelesindeim bu sicakda almora izlemesemde olur walla.. arklarimla gidicem gorurseniz ugrain :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar