Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anime indirmek istiyorum

St_Dreamer

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar aratabildiğim kadar arattım ama pek bişi bulamadım kusura bakmayın.
Şimdi çalıştığımyerde 2048 adsl var ama ne yazıkki kazaa,emule falan kullandırtmıyorlar.Anime izlemek istiyom ama ben ne yapacaz o zaman link falan varmı böle internetten indirsem?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance!

geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl yani modemler bazı programları yasaklıyabiliyor mu? Saçmalık o ya nasıl oluyor. Paylaşmıyorsan modemi biriyle oldukça saçma bir durum bence. Bu arada adam gibi rahat rahat anime indirmek için sana Bear Share önerebilirim. Neredeyse bütün share programlarını kullandım (torrent E-Donkeyfalan dahil değil. Sıra beklemeyi sevmiyorum) Macross Zero, Gundam Seed Destiny ve Naruto serilerini indiriyorum (hatta Naruto bitti şimdilik :)) hiç sorun yaşamadım diyebilirim. hızı güzel kaynaklar çok. Bir sorunu var sadece. Aniden güç kesilirse (fiş çekimi elektirk gitmesi vs) indirmekte olduğun dosyalar listede gözükmüyor. Baştanm başlaman gerek. (700MB lık Naruto Movie indirmeye karar verdiğim hafta belediyenin bizim taraın elektirk kablolarını yerin altına gömmeye karar verdiği hafta olarakta bilinir. resmen 3 gün boyunca ağladım. 20 kere en az 100MB en fazla 400Mb inip silindi :() Ama bu sorun dışında güzel bir program[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca...
Sosyal ağlarda paylaş

selam
üniversite,şirke vb yerlerde portları kapattıkları için p2p programlarını kullanamazssın.
bunu aşmanın yolu.
direkt anime indirebileceğin adresleri bulmak.
yasa usa net e abone olarak normal animeleri ordan indrmektir.(bir arkadşım öle yapıyordu)

news grup ları(heber gruplarını nasıl kullanacağını)
biraz araştır:)benim de tam bilgim yok aslında..[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...