St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 arkadaşlar aratabildiğim kadar arattım ama pek bişi bulamadım kusura bakmayın. Şimdi çalıştığımyerde 2048 adsl var ama ne yazıkki kazaa,emule falan kullandırtmıyorlar.Anime izlemek istiyom ama ben ne yapacaz o zaman link falan varmı böle internetten indirsem?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kazaa emule felan kullandırtmıyorlar dediğin portlar mı kapalı?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yaa abi hiç anlamıyorum daha önce hiç adsl kullanmadım.Telefon servisi veriyoruz ve bilgisayarcı bu programları kullanma dedi yani uo bile oynayamıyorum :([signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ares açıksa onu dene, bizde de emule kazaa yasak ares serbest[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 modemin şifresini biliyor musun?[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hayır bilmiyorum :(wispy sizde neden yasak?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 o zaman sana direct download lazım: eğer reklam yasak değilse bi link koyayım: [spo1=Linklerin olduğu bir forum sayfası]Anime Madness forumu direkt download linkleri[/spo][signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ne diyebilirim ki çok saol yaw çok saol[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Nasıl yani modemler bazı programları yasaklıyabiliyor mu? Saçmalık o ya nasıl oluyor. Paylaşmıyorsan modemi biriyle oldukça saçma bir durum bence. Bu arada adam gibi rahat rahat anime indirmek için sana Bear Share önerebilirim. Neredeyse bütün share programlarını kullandım (torrent E-Donkeyfalan dahil değil. Sıra beklemeyi sevmiyorum) Macross Zero, Gundam Seed Destiny ve Naruto serilerini indiriyorum (hatta Naruto bitti şimdilik :)) hiç sorun yaşamadım diyebilirim. hızı güzel kaynaklar çok. Bir sorunu var sadece. Aniden güç kesilirse (fiş çekimi elektirk gitmesi vs) indirmekte olduğun dosyalar listede gözükmüyor. Baştanm başlaman gerek. (700MB lık Naruto Movie indirmeye karar verdiğim hafta belediyenin bizim taraın elektirk kablolarını yerin altına gömmeye karar verdiği hafta olarakta bilinir. resmen 3 gün boyunca ağladım. 20 kere en az 100MB en fazla 400Mb inip silindi :() Ama bu sorun dışında güzel bir program[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 üniversite sınır getirdi işte[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 selam üniversite,şirke vb yerlerde portları kapattıkları için p2p programlarını kullanamazssın. bunu aşmanın yolu. direkt anime indirebileceğin adresleri bulmak. yasa usa net e abone olarak normal animeleri ordan indrmektir.(bir arkadşım öle yapıyordu) news grup ları(heber gruplarını nasıl kullanacağını) biraz araştır:)benim de tam bilgim yok aslında..[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 socks 5 yada http tunnel kullanirsan yada herhangi bir portu deneme yanilma ile acik mi kapalimi die sinayabilen(ares,kazaa lite..vb) programlari deneyebilirsin[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar