Curunir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 selam yeni patch mi geldi yoksa ben us patch ni mi indirdim ? acc or password incorrect diyor da yardım ederseniz sevinirim saolun[hline] Statto Tuni Bene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33978[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 arkadaşlar alakasız gelicek ama eu da albionmu cok türk var hiberniada mı cok? bu arada hibernia haybernia die okunuo dimi mrk ettımde[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| [Bu mesaj Erutan tarafından 28 June 2003 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 cok saol baggia gece gece insanın icine kötü bir his düsüyor da :([hline] Statto Tuni Bene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Hemen hemen esit, albde biraz daha fazla. Turkluk degil insanlik ama onemli olan, bunu iyi anlatti albler bize gecmiste.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hayır yani hangi realm de daha cok türkish warsa ona girecemde :)[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Hic classlari vs incelemeden sirf turkler icin gireceksen US pakedi alip Kay/Alb'e gir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hayır benım favorim lurikeen eldrich yada enchanter (acayip sevdim veletleri!)[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 O zaman Hibernia olarak sirf Exc/Hib'de Turk var sanirsam, sayica da az sayilmayiz, Hib acacaksan bekleriz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ene sen hibmishsin :) hiç dikkat etmedım ha[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 midgard da oyna daha rulz[hline]Chep Infiltrato ALb/Excal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 simdiden hosgeldin erutan :)[hline]Leathas Level 29 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Yaaa abi Gelemıom :(( annem acayip kızdı ilk bashta olur tamam dedi sonra ne isin var dıo git oyna bedava oyun off off :(( para da vermıo ühühühühühühühühühü dün akşam onun icin ağladım ya[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Erutan, 28 June 2003 19:43 tarihinde demiş ki: Yaaa abi Gelemıom :(( annem acayip kızdı ilk bashta olur tamam dedi sonra ne isin var dıo git oyna bedava oyun off off :(( para da vermıo ühühühühühühühühühü dün akşam onun icin ağladım ya[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| illaki oyun olsun diorsan son çözüm olan duygu sömürüsü yap gerçi tavsiye ettiğim bir olay değil insanların duygularını suistimal etmeye giriyor ama senin derdine derman olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 tabii para sıkıntınız yoksa yap bu olayı yoksa boşu boşuna hem anneni üzmüş olursun hemde sonra kendin vicdan azabı çekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Hosgeldin Eru...... nice lvl kasmalar .. gercekten cok guzel ve guclu lkarakter secmissin milleti aglatiyor 2 eldritch te enchanter'da Gesp ve Oski ve dierleri sana her turlu konuda yardimci olucaklarina inaniyorum... baiii Ps:Bu arada eger craft kasicaksan mesela Tailorin Gesp te al ..:P[hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Duygu sömürgüsü yapmıorum burda vede annemin bankasında para war (miktar sölemim gelir avlamaya calısırsınız annemi :) ) hemde baya yüksek bi miktar ama olmaz dio :( dedim doğum günümde al nolur anne dedım senden baska bişe istemem diyo "Bana doğum gunumde kim hediye alacak? hemde istediğim şeyi" off anne offf :(([hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 yok annene karşı duygu sömürüsü yap demek istemiştim bize yapıosun demedim :) Tmm para sorun değilse lütfen anne bak derslerime çalışıcam fln gibi vaadlerde de bulun :P Belki işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Yemez cin gibi karı :( (bu arada doğum günlerimiz aynı gün 3 temmuz)[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar