Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni patch mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar alakasız gelicek ama eu da albionmu cok türk var hiberniada mı cok? bu arada hibernia haybernia die okunuo dimi mrk ettımde[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

[Bu mesaj Erutan tarafından 28 June 2003 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayır benım favorim lurikeen eldrich yada enchanter (acayip sevdim veletleri!)[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

Mesaj tarihi:
simdiden hosgeldin erutan :)[hline]Leathas Level 29 Ranger(Excalibur)
Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki:
6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
Mesaj tarihi:
Yaaa abi Gelemıom :(( annem acayip kızdı ilk bashta olur tamam dedi sonra ne isin var dıo git oyna bedava oyun off off :(( para da vermıo ühühühühühühühühühü dün akşam onun icin ağladım ya[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 28 June 2003 19:43 tarihinde demiş ki:
Yaaa abi Gelemıom :(( annem acayip kızdı ilk bashta olur tamam dedi sonra ne isin var dıo git oyna bedava oyun off off :(( para da vermıo ühühühühühühühühühü dün akşam onun icin ağladım ya[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

illaki oyun olsun diorsan son çözüm olan duygu sömürüsü yap gerçi tavsiye ettiğim bir olay değil insanların duygularını suistimal etmeye giriyor ama senin derdine derman olabilir...
Mesaj tarihi:
Hosgeldin Eru...... nice lvl kasmalar .. gercekten cok guzel ve guclu lkarakter secmissin milleti aglatiyor 2 eldritch te enchanter'da Gesp ve Oski ve dierleri sana her turlu konuda yardimci olucaklarina inaniyorum... baiii

Ps:Bu arada eger craft kasicaksan mesela Tailorin Gesp te al ..:P[hline]50 skald
50 bard
50 hero
50 runemaster
50 sorcerer
50 paladin
50 minstrel
40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P
Mesaj tarihi:
Duygu sömürgüsü yapmıorum burda vede annemin bankasında para war (miktar sölemim gelir avlamaya calısırsınız annemi :) )
hemde baya yüksek bi miktar ama olmaz dio :(

dedim doğum günümde al nolur anne dedım senden baska bişe istemem diyo "Bana doğum gunumde kim hediye alacak? hemde istediğim şeyi" off anne offf :(([hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

Mesaj tarihi:
yok annene karşı duygu sömürüsü yap demek istemiştim bize yapıosun demedim :)
Tmm para sorun değilse lütfen anne bak derslerime çalışıcam fln gibi vaadlerde de bulun :P
Belki işe yarar
Mesaj tarihi:
Yemez cin gibi karı :(

(bu arada doğum günlerimiz aynı gün 3 temmuz)[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

• Yeni Oluştur...