Curunir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 selam yeni patch mi geldi yoksa ben us patch ni mi indirdim ? acc or password incorrect diyor da yardım ederseniz sevinirim saolun[hline] Statto Tuni Bene
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33978[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 arkadaşlar alakasız gelicek ama eu da albionmu cok türk var hiberniada mı cok? bu arada hibernia haybernia die okunuo dimi mrk ettımde[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| [Bu mesaj Erutan tarafından 28 June 2003 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 cok saol baggia gece gece insanın icine kötü bir his düsüyor da :([hline] Statto Tuni Bene
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Hemen hemen esit, albde biraz daha fazla. Turkluk degil insanlik ama onemli olan, bunu iyi anlatti albler bize gecmiste.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hayır yani hangi realm de daha cok türkish warsa ona girecemde :)[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------|
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Hic classlari vs incelemeden sirf turkler icin gireceksen US pakedi alip Kay/Alb'e gir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hayır benım favorim lurikeen eldrich yada enchanter (acayip sevdim veletleri!)[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------|
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 O zaman Hibernia olarak sirf Exc/Hib'de Turk var sanirsam, sayica da az sayilmayiz, Hib acacaksan bekleriz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ene sen hibmishsin :) hiç dikkat etmedım ha[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------|
Sin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 midgard da oyna daha rulz[hline]Chep Infiltrato ALb/Excal
Leath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 simdiden hosgeldin erutan :)[hline]Leathas Level 29 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Yaaa abi Gelemıom :(( annem acayip kızdı ilk bashta olur tamam dedi sonra ne isin var dıo git oyna bedava oyun off off :(( para da vermıo ühühühühühühühühühü dün akşam onun icin ağladım ya[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------|
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Erutan, 28 June 2003 19:43 tarihinde demiş ki: Yaaa abi Gelemıom :(( annem acayip kızdı ilk bashta olur tamam dedi sonra ne isin var dıo git oyna bedava oyun off off :(( para da vermıo ühühühühühühühühühü dün akşam onun icin ağladım ya[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| illaki oyun olsun diorsan son çözüm olan duygu sömürüsü yap gerçi tavsiye ettiğim bir olay değil insanların duygularını suistimal etmeye giriyor ama senin derdine derman olabilir...
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 tabii para sıkıntınız yoksa yap bu olayı yoksa boşu boşuna hem anneni üzmüş olursun hemde sonra kendin vicdan azabı çekersin
Mina Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Hosgeldin Eru...... nice lvl kasmalar .. gercekten cok guzel ve guclu lkarakter secmissin milleti aglatiyor 2 eldritch te enchanter'da Gesp ve Oski ve dierleri sana her turlu konuda yardimci olucaklarina inaniyorum... baiii Ps:Bu arada eger craft kasicaksan mesela Tailorin Gesp te al ..:P[hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Duygu sömürgüsü yapmıorum burda vede annemin bankasında para war (miktar sölemim gelir avlamaya calısırsınız annemi :) ) hemde baya yüksek bi miktar ama olmaz dio :( dedim doğum günümde al nolur anne dedım senden baska bişe istemem diyo "Bana doğum gunumde kim hediye alacak? hemde istediğim şeyi" off anne offf :(([hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------|
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 yok annene karşı duygu sömürüsü yap demek istemiştim bize yapıosun demedim :) Tmm para sorun değilse lütfen anne bak derslerime çalışıcam fln gibi vaadlerde de bulun :P Belki işe yarar
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Yemez cin gibi karı :( (bu arada doğum günlerimiz aynı gün 3 temmuz)[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------|
Öne çıkan mesajlar