Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcelli Blocklamak istiyorum..

-Nae

Öne çıkan mesajlar

Nedir bu turkcellin gereksiz msglerinden cektigim yaw..
Block/ignorelamak gibi bir şansım yokmudur acep :(
gunde 2-3 posta msg atıo yok yaz konseriymişl yok genc turkcelmiş... yok kontor bizdenmiş yok kampuscellmiş..

yakında avea'ya gecicem.. Avea'da da bole msg bombardımanı varmı acaba?[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir işe yaramaz, turkcelli kapıdan kovsan bacadan geliyor. Haydi her şeyi geçtim, sabahın 4:42sinde, "Züüp züüüp" diye mesaj sesiyle fırladım geçenlerde, zaten kulağım telefondaydı bir hastalık olayı var diye, bir panik açtım "CarrefourSa da bilmemnede şu kadar indirim...", tabi biraz ağzımı bozaraktan yattım uyuyamadım bir daha(o mesaj sesiyle benim nabız 120 büyük tansiyon 16ya fırladı tabi bir şey oldu diye)

Ben gidip Turkcell Abone merkezine şikayet ettim, kem küm ettiler. Nedense bana artık gncturkcellden mesaj gelmiyor(bunun içi kurumuş vıdıvıdıcı diye herhalde), ama diğerleri tam gaz devam.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

şikayet edin ama göstermeLik şikayet oLmasın, her mesaj geLdikten sonra bir daha şikayet edin , gerçekten rahatsız oLduğunuzu anLasınLar.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

444 0 532 arayip direkt bagiriyorsun, yapmam, yetkim yok dedikce ustune gidiyorsun, daha yetkili kimle gorusebilirim diye, hatti ne kadar suredir kullandigindan bahsediyorsun, turkcell'i zaten servislerinin kalitesi dustugu icin birakmayi dusundugunu soyluyorsun, bu mesajlarin da cabasi oldugunu belirtiyorsun bir daha gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Genç Türkcell'e şartları dikkatli okumadan geçerseniz öyle bokunu çıkartıyolar diye şikayet edersiniz.
GençTürkcell'in ucuz hizmet verme sebebi sizin telefon'unuzu reklam aracı olarak kullanmasıdır. Bu şartnamede geçer ve siz gnçtrkcll ye üye olduğunuzda telefonunuza okadar mesaj gelmesini kabul etmiş olursunuz.
Doğrudan hedef kitleye ulaşan reklamlar en işlevsel reklamlardır. GNÇTRKCLL ile gençlerin oluşturduğu bir kitle yaratıldı ve bu pazarlanıyor.

Ben şartları okudum 3 kuruş için geçmedim.

Onun dışında bazı hatlara çok reklam geliyor. Annemin hattı örneğin günde 2 3 tane mesaj alıyor benim hattımda son zamanlarda almaya başladı.

Ayrıca şöyle bir durum var. Örneğin yurt dışındasınız. Yurt dışındaki kişiye yapılan aramalarda TR içerisindekini arayan, TR sınırları dışarısındaki ücreti de aranan öder. Bu durumda siz yurt dışındayken yapılan reklamlarda kendi paranızla reklam malzemesi olmuş oluyorsunuz.

Bence bir spam mail kadar can sıkıcıdır cep telefonu kanalıyla yapılan reklamlar ama kime anlatacaksında kime yasaklatacaksın kanun çıkartıracaksın?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

aslında internet ile beraber çalışan, bütün servis ayarlarını internetten yapabiliceğin bir cep telefonu kartı olmalı.
Yani basit ayarlar vardır onları cep telefonundan yaparsın. Ama gidip hede kişiden aramaların mesajların gelmesini istemiyorsan ignore etme gibi karışık şeyleri kendine ait bi siteden yapacan. Bi nevi open source gibi bişi:P[signature][hline]kedi
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca bütün servislere promosyonlara kafam girsin. Ulan promosyon yapıcağına hertürlü gereksiz servisi kaldır. Cep telefonundan dinliyeceğin şarkıdan, izliyeceğin videodan, atıcağın resimli mesajdan ne hayır bekliyorsunki be? üstelik bilgisayarda bunları adam gibi ve bedavaya yapabiliyorken:) kafam girsin cep telefonu olayına. Sırf telefon olarak ben kullanıyorum sanırım.

Cep telefonunda kullandığım özellikler şunlardır.
Telefonla aramak
Adres defteri
Mesaj atmak (telefonunu genelde kapalı tutan kişil yüzünden:) )
Birde kendime ait melodim olsun. Yanımda taşırken çalarsa benim telefonumun çaldığını anlatacak kadar farklı olsun.
Bitek 3310 un otomatik kelime tamamlama özelliği güzel.
Birde küçük ayarlar güzel mesela ararken numarayı göstermemeyi kullanıyorum arada sırada.
Yok oyunmuş resimli mesajmış ses kaydıymış yok telefona kişinin adını söle otomatik arasın yok yanıp sönen yazılarmış..

Mesela deprem oluyor. Resmen deprem yani sallandık bide böyle. Elimde telefon vardı avea idi. Haber servisi mi ne var en yeni haberler onu denedim 5dk sonra, bana maç kavgalarını anlatmıştı. Sonra elimi sürmedim servislere. Gereksiz.

Ayrıca insan kendi servisini internet üzerinden kendi ayarlıyabilmeli.
Mesela sphere server çökünce cebe mesaj atıcak bir servisi gayet rahat ayarlanabilirdi eğer böyle bir sistem olsaydı:D (silencer istiyodu bunu dimi:))
Mesela ben evdeki bilgisayarıma usb ile bağlı bir cihazı harekete geçiricek bir servisi kendim kodlayıp (java gibi bi kodu olur heralde.) kullansam çok hoş olurdu. Mesela bizim evdeki bazı kapılarda sensörler var (var.) bunu cep telefonundan kontrol edebilsem, böylece kedimin yemeğinin suyunun tuvaletinin olduğu kapıların rüzgar yada kedinin durup dururken koşarken kapatması sonucu kapalı olup olmadığını kontrol edebilsem hoş olurdu:D

Ama şimdi turkcell böyle bir servis çıkarsa, heryere reklam yapsa gereksiz olur.
Birdefa hertürlü servisi yapmaya çalışıp bir bok beceremiyorlar o kesin. Mesela nöbetci eczaneler servisi falan vardır. Kesinlikle eminimki o eczanelere gitsen nöbetci olmuyacaktır. Çünkü en son 2 ay önce yenilenmiştir:).[signature][hline]kedi

[Bu mesaj Chemical tarafından 17 Temmuz 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
dominic, 17 Temmuz 2005 14:04 tarihinde demiş ki:
444 0 532 arayip direkt bagiriyorsun, yapmam, yetkim yok dedikce ustune gidiyorsun, daha yetkili kimle gorusebilirim diye, hatti ne kadar suredir kullandigindan bahsediyorsun, turkcell'i zaten servislerinin kalitesi dustugu icin birakmayi dusundugunu soyluyorsun, bu mesajlarin da cabasi oldugunu belirtiyorsun bir daha gelmiyor.

katılıyorum. biraz tehtid gibi olacak ama olsun. turkcell'i kullanmayı bırakalı çok oldu zaten.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

@Dela: 444 0 532 her aradığında 2 mesaj ücreti alıyorlar..

O mesajlar engellenmiyor abi ben aradım pskopata bağladım kendimi artık zırt pırt mesaj, küfürün yüzü 1000 para adamlar tek dediği şu kullanıcı sözleşmesini okuyun..Böt oldum kapadım telefonu.[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...