Sthilaryon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Mix, 09 Temmuz 2005 04:39 tarihinde demiş ki: Cok konusuluyor hakkında. lise 3 konularının gelecegi kesinleşti sanırım. sınava bu sene girmiştim ve çok kötü geçti. seneye tekrar girmek zorundayım. herkes çok korkutuyor gözümü. allaşkına cesaret verin biraz :) Git bu yaz herhangi bir yerde çalış. Hayat okumamış adamlara nasılmış görünce bu korku gereken cesareti verecektir sana.[signature][hline]
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 peki üniversiteden mezun olup 3 dil bilen işsiz birini görünce ne olacak ?[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! " Nightwish TarjaT. Think of me long enough to make a memory..
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 88 harbiden kötü ya, keske 1 yıl erken doğabilseymisiz..
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: turambarturin, 09 Temmuz 2005 22:58 tarihinde demiş ki: haha moralinizi bozmak gibi olmasin size pis denk gelmiş... ha ha haaaa :) :) :) ühühühü :P
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 la annemler beni 1 sene erken başlatçaklardı vazgeçtiler , hay böyle işin diyorum.[signature][hline]peace!
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ulan hep bizde patlıyo bee 4. sınıfta o kadar çalışmıştık ÇAAAT sınavları ertelediler şimdi ÖSS ye girecez ÇAAAT sistemi değiştirdiler... nedir bu yaa (bu arada fen katsayısının artırılması gündemdeymiş tek tesellim bu heralde)[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Öff bu senede millet sınav sistemi değişti diye yüklenecek ya...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 haydaa bizimkiler de artsın o zmn. :P[signature][hline]peace!
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya bi de işin kötüsü şu ki: bütün puan sistemi değişecek ... tavan puan artık 300 olmayacak ... bu da demek oluyor ki geçmiş senelere bakılarak şu puanla tahminen şu okula girerim olayı da kalkacak... yani öğrenciler kör topal bi tercih yapacak puana değil sadece sıraya bakılarak tercih yapılacak çok sakat bi iş .. kesin patladık[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Thestral Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Benim tek sevdiğim yanı bir üst mesajdaki arkadaşın fikrinin aksine kör topal tercih yapılması =) Sırf bu yüzden kontenjanlar filam dolmaz. Ya oraya giremezsem hesabı =) En iyi çözüm yine sınavdan bir gün sonra gazete alıp kaç net yaptığına bakmak ve tıp, makine, genetik diyerekten sıralamak =)
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yuzdelık dilim degismez dert etmeyin
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya dalga geçicem seneye össye gireceklerle ehehe diyordum, sistem o kadar berbat olmuş ki (zaten güzel olsa şaşardım) geçemiyorum. allah kolaylık versin ne diyim :). son öss üzerinden yırtmış biri olarak bir yere girmeye bakıcam ben de. seneye kasma şansım yok. (lise 2-3 okumadım doğru düzgün, okulum satıldı&kapandı&yıkıldı, falan.)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 eah ben bi daha giricem noldu şimdi yeni gördüm. Yoksa okumaya devammı etsek yaw? :D[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Tamam arkadaşlar bu sistem zorda herkese zor aynısı olmayacak mı? Türkiye 'de lisede eğitim veren en fazla 100 okul vardır onun haricinde kalan herkes sizle aynı durumdadır. Bence en makullu bu sene okul derslerine kasmak ertesi sene öss kasmak böylece hem rahatça hemde iyi bir bölüme kapağı atarsınız ama malasef 1 sene kayıpla[signature][hline]
Phrexian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Pekı puan sıstemı nası olacak??Duyduguma gore eskısı gıbı kalmayacakmıs.Sosyal falan yapmadan ıyı bolumlere gıremeyecekmıs sayısalcılar......Alan dısı derslerın katsayısı yukselecek dıyolar ???[signature][hline]Denememiş olmayı asla kabul edemem
helena Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hayır olayın en saçma yönü bu sistemin nasıl olacağının en az 2 yıl öncesinden açıklanması gerekirken son ana bırakılması... müfredat, konular, yöntem herşey değişti ama insanlar bunu bir yıl önce öğreniyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bilemicem çokta şeker olmuş pekte şeker olmuş hepte şeker olmuş keşke böyle bi sınava girseydim siz zaten lise1+lise2nin ilk dönemindeki tüm konular+lise3 bio ya çalışıyodunuz şimdi olan sistem gayette iyi bazı çıkmış soruları bu sözde gereksiz konularla çok daha rahat çözebiliyosunuzki bu seneki mat sorularının bi kısmında tümevarım ve sigma kullandım daha hızlı çıktı tabi takmayıp dinlemediyseniz bişey denemez
Öne çıkan mesajlar