Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 Öss

Mix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Mix, 09 Temmuz 2005 04:39 tarihinde demiş ki:
Cok konusuluyor hakkında. lise 3 konularının gelecegi kesinleşti sanırım.
sınava bu sene girmiştim ve çok kötü geçti. seneye tekrar girmek zorundayım. herkes çok korkutuyor gözümü. allaşkına cesaret verin biraz :)

Git bu yaz herhangi bir yerde çalış. Hayat okumamış adamlara nasılmış görünce bu korku gereken cesareti verecektir sana.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ulan hep bizde patlıyo bee

4. sınıfta o kadar çalışmıştık ÇAAAT sınavları ertelediler

şimdi ÖSS ye girecez ÇAAAT sistemi değiştirdiler...

nedir bu yaa (bu arada fen katsayısının artırılması gündemdeymiş tek tesellim bu heralde)[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Mesaj tarihi:
ya bi de işin kötüsü şu ki:

bütün puan sistemi değişecek ... tavan puan artık 300 olmayacak ... bu da demek oluyor ki geçmiş senelere bakılarak şu puanla tahminen şu okula girerim olayı da kalkacak... yani öğrenciler kör topal bi tercih yapacak puana değil sadece sıraya bakılarak tercih yapılacak

çok sakat bi iş .. kesin patladık[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Mesaj tarihi:
Benim tek sevdiğim yanı bir üst mesajdaki arkadaşın fikrinin aksine kör topal tercih yapılması =) Sırf bu yüzden kontenjanlar filam dolmaz. Ya oraya giremezsem hesabı =) En iyi çözüm yine sınavdan bir gün sonra gazete alıp kaç net yaptığına bakmak ve tıp, makine, genetik diyerekten sıralamak =)
Mesaj tarihi:
ya
dalga geçicem seneye össye gireceklerle ehehe diyordum, sistem o kadar berbat olmuş ki (zaten güzel olsa şaşardım) geçemiyorum.
allah kolaylık versin ne diyim :). son öss üzerinden yırtmış biri olarak bir yere girmeye bakıcam ben de. seneye kasma şansım yok. (lise 2-3 okumadım doğru düzgün, okulum satıldı&kapandı&yıkıldı, falan.)[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
Mesaj tarihi:
eah ben bi daha giricem noldu şimdi yeni gördüm. Yoksa okumaya devammı etsek yaw? :D[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Mesaj tarihi:
Tamam arkadaşlar bu sistem zorda herkese zor aynısı olmayacak mı?
Türkiye 'de lisede eğitim veren en fazla 100 okul vardır onun haricinde kalan herkes sizle aynı durumdadır. Bence en makullu bu sene okul derslerine kasmak ertesi sene öss kasmak böylece hem rahatça hemde iyi bir bölüme kapağı atarsınız ama malasef 1 sene kayıpla[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Pekı puan sıstemı nası olacak??Duyduguma gore eskısı gıbı kalmayacakmıs.Sosyal falan yapmadan ıyı bolumlere gıremeyecekmıs sayısalcılar......Alan dısı derslerın katsayısı yukselecek dıyolar ???[signature][hline]Denememiş olmayı asla kabul edemem
Mesaj tarihi:
hayır olayın en saçma yönü bu sistemin nasıl olacağının en az 2 yıl öncesinden açıklanması gerekirken son ana bırakılması...

müfredat, konular, yöntem herşey değişti ama insanlar bunu bir yıl önce öğreniyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
bilemicem çokta şeker olmuş pekte şeker olmuş hepte şeker olmuş keşke böyle bi sınava girseydim siz zaten lise1+lise2nin ilk dönemindeki tüm konular+lise3 bio ya çalışıyodunuz şimdi olan sistem gayette iyi

bazı çıkmış soruları bu sözde gereksiz konularla çok daha rahat çözebiliyosunuzki bu seneki mat sorularının bi kısmında tümevarım ve sigma kullandım daha hızlı çıktı tabi takmayıp dinlemediyseniz bişey denemez
  • Yeni Oluştur...