Mix Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Cok konusuluyor hakkında. lise 3 konularının gelecegi kesinleşti sanırım. sınava bu sene girmiştim ve çok kötü geçti. seneye tekrar girmek zorundayım. herkes çok korkutuyor gözümü. allaşkına cesaret verin biraz :)[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! " Nightwish TarjaT. Think of me long enough to make a memory.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ben o geyiğin dönmediği bi sene hatırlamıyorum[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 daha tecrübeli olcaksın al sana cesaret nedeni :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 beyler hayırlı olsun. 1. sınav 3.5 saat 2. 2 turda aynı gün içinde yapılacak. 3. 210 soru. 4. eğer kendi bölümünde devam edeceksen 180 soru yapacaksın. 5. sınavın ilk kısmı oraokul ve lise1 müfredatı ve yetenek üzerine kurulu 6. ikinci kısım lise 2-3-4 müfredatı üzerine kurulu ve bilgiye yönelik...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: khas, 09 Temmuz 2005 12:51 tarihinde demiş ki: beyler hayırlı olsun. 1. sınav 3.5 saat 2. 2 turda aynı gün içinde yapılacak. 3. 210 soru. 4. eğer kendi bölümünde devam edeceksen 180 soru yapacaksın. 5. sınavın ilk kısmı oraokul ve lise1 müfredatı ve yetenek üzerine kurulu 6. ikinci kısım lise 2-3-4 müfredatı üzerine kurulu ve bilgiye yönelik... = benimde kötü geçti,ama bu sene bir yere girmeye bakıcam,bir daha çekilmez bu işkence![signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Lixad, 09 Temmuz 2005 08:15 tarihinde demiş ki: Ben o geyiğin dönmediği bi sene hatırlamıyorum o geyik gerçek oldu işte ösym ile hükümet restleşti hatta 120 soru bildiğin öss lise 1 den 60 soru kendi alanından önce 120 yapıcan toplıcaklar 120 dk sonra sonrada ikinci bölüm başlıcak 60 soru onu yapcan toplıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: khas, 09 Temmuz 2005 12:51 tarihinde demiş ki: beyler hayırlı olsun. 3. 210 soru. 6. ikinci kısım lise 2-3-4 müfredatı üzerine kurulu ve bilgiye yönelik... nasıl 210 soru? bi de 4 müfredatı ne oluyor ki ,önümüzdeki yıl girecekler 3ten sonra girmiş olucak.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yine 180 soru 3de1 i 2-3'den gelecek.. 210 soru felan degil..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bir okuyalım bakalım...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yeni sistem için iki ihtimal söz konusu: ya ilk dönem olduğu için sorular zor olmayabilir (bkz:98 lgs) ya da girebilir[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: khas, 09 Temmuz 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Bir okuyalım bakalım... "Kendi alanlarının dışına yönelen öğrenciler 180 yerine 210 soru çözecek" ibare bu ama yani normal adam yine 180 çözecek sadece öyle olayı aşıp da dereceye oynayan adamlar diğer bölümlere de uğraşsınlar o zaman 210 çözerler diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hayır o değil mesele. Misal sen FM'ci isen, iktisata (veya başka EA puanı gerektiren bir yer) girmek için 30 soru daha yapman gerekiyor.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Eh evet ben etrafımda gördüğüm gençleri baz alarak kesin yetiştiremezler gözüyle baktım da ondandır eha. Yine de sonunda akıllıca bir iş yapıp insanların birbirlerinin alanlarına tecavüzünü biraz engelleyecekler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 peki o 30 soruyu da yaptığım zaman alan dışı tercihte kat sayım düşmüyo mu?ne karışık bişey oldu bu ya :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 haha moralinizi bozmak gibi olmasin size pis denk gelmiş... ha ha haaaa :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 valla bende bu yolun yolcusuyum tecrübemde yok ( hersey beni bulur zaten =() ) ama 2 tur olacagi daha kesinlesmedi. 1 tur 3.5 saat su an. n0t: sayisalim böhügg ![signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yandık ki ne yandık offf...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Oh iyi kurtulmuşuz.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Lixad, 09 Temmuz 2005 08:15 tarihinde demiş ki: Ben o geyiğin dönmediği bi sene hatırlamıyorum geyikten çıktı artık. artık gerçek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Son anda yırttım vallaha hayırlı olsun. Bu sene girsem açıkta kalacağım kesin.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu sınava ben girecem diye böle oluyo kesin[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 88 doğumluların cenabetliği[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 89 olucak o...[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 87-88 bunlar çernobile denk geldiği için böyle :) bozuk nesiller bunlar... sağlam insan yoktur bu yıllarda doğanlardan[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 88-89[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar