Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eclipse Imperial Toplanalım...

revhas

Öne çıkan mesajlar

Abi SWG büyük yalanmış onu anladım, arkadaşların muhabbeti olmasa bir dakika durmam. Lag, buglar. Zamanında nasıl oynamışız bu oyunu hayret ediyorum. Biraz uzaya bakıcam, sonra kalimdora marş marş. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MaxPlanck, 13 Temmuz 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
abi lafı dinlesen daha önce bırakırdın wowu...

WoWu bırakmadım bu arada, bilgine. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 13 Temmuz 2005 12:11 tarihinde demiş ki:
Abi SWG büyük yalanmış onu anladım, arkadaşların muhabbeti olmasa bir dakika durmam. Lag, buglar. Zamanında nasıl oynamışız bu oyunu hayret ediyorum. Biraz uzaya bakıcam, sonra kalimdora marş marş. :-P

hayirlisi :D[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 12 Temmuz 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
e otko senide bekleriz geri :)
ehe briada oynamaya devam ediyorum ama destek olmak ve arada sırada girmek için eclipse char.ımla geçen gün girdim ve guildımıza girdim, şehrimize evimi kurdum. buralardayım yani :)

said:
DA2019, 13 Temmuz 2005 12:11 tarihinde demiş ki:
Abi SWG büyük yalanmış onu anladım, arkadaşların muhabbeti olmasa bir dakika durmam. Lag, buglar. Zamanında nasıl oynamışız bu oyunu hayret ediyorum. Biraz uzaya bakıcam, sonra kalimdora marş marş. :-P
ahahaha o "uzaya biraz bakmak" baya sarar, daha uzun süre aramızdasın demek ki :) eski tayfamız, guildımız toplanıyo abi daha ne istiyosun, bi tam toparlanalım ondan sonra acc.unu kapatmaya karar verirsin[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrBomb, 14 Temmuz 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
ehe briada oynamaya devam ediyorum ama destek olmak ve arada sırada girmek için eclipse char.ımla geçen gün girdim ve guildımıza girdim, şehrimize evimi kurdum. buralardayım yani :)

arada sırada kısmını bria tarafına yolla bence ;)[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Sosyal ağlarda paylaş

abicim sizin birleseceginiz yok galiba, nedir bu yaw..... valla imp turk bir guildin ve sehrin ozlemini duymaya basladik.
Ne yani sehrinizi ve guildinizi da bizmi kuralım abi birascık çaba sarfedin.
Helal olsun Corbantis server ındaki HUN guildina hem impler hemde YAKINSEHIR gibi mukemmel bir sehirleri var. Neden sizde onlar gibi olamadınız hala anlamis değilim ya neyse, hala gec kalmis sayilmassiniz hadi bakim birascik caba yeni gelen oyuna yeni baslayan ve imp olmak isteyenlere sahip çıkıcak bir guild kurun Rebel olmak isteyenler için bir sorun yok biz burdayız FrF ve Freedom city ile onları bağrımıza basıyoruz ama ya imp olmak isteyenler onlar ne olucak .........[signature][hline]Tuman Lee
Freedom Rebel Fighters in eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda imp siniz belki ama bu sizi küçümsediğmiz anlamına gelmez sizde gerçekten büyük bir potansiyel görüyorum istedikten sonra olmicak is yoktur.
Not: Reşit!! darkı hisset içindeki nefreti hisset diyorsunda abi karanlıktan korkarım nasıl hissedim bizim hayatımız light abi :D :D :D[signature][hline]Tuman Lee
Freedom Rebel Fighters in eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

keşke bunları freedom city'ye 15 kişi overt gelip saatlerce sizlerin overt olmasını beklerken söyleseydin... :)

neyse yavaş yavaş toplanıyoruz tekrar merak etme... sizin tersinize biz her yeni giren oyuncuyu guilde almak yerine biraz tanıdıktan sonra guilde almayı tercih ediyoruz...[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy"
Revhas & Satto of Eclipse

[Bu mesaj revhas tarafından 18 Temmuz 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla corbantisdeki chardan vakit gelirse imp.lik duygularimi eclipsedede yasamak isterim su an frfde bir arkadasla lot anlasmamiz var onu bozam simdiden söyleyim ha ama önüme overtde gelirse kendini clone centerda bulur :)

[Bu mesaj xieon tarafından 18 Temmuz 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...