arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 kazaa[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 he bi bilgi edindim ring 0 ring 1 ring 2 ring 3 müş sanırım caponyada bunnar ring 0 kaserdin yapılışını felan anlatıyomuş sanırım...[hline] ICQ:50010400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Şu ana kadar izlediğim beni en çok korkutan filmdir. Öyleki arkadaşla kadıköyde izledik. Yarısında kaçıyodum zor tuttu arkadaş. 3 gece falan rüyamda gördüm. Çok güzel yapılmış bir film.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Dur bakalım kazaa dan buldum japonca ringlerden bi tanesini indiriyorum (ing altyazılı,713mb filename i :the_ring_(aka_ringu)_(jap_horror)_(english_subbed)_(full_divx).avi) güzelse (ki güzeldir kesin :)) burdan haber veririm indirmek istiyenler indirir.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bu arada kazaa da istiyenler için filmin içindeki cursed tape in tamamı var. indirebilirsiniz. ;)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bu filmi izledikten sonra. yeni filmlere temkinli yaklaşıyorum. mümkünse izlemeyin bu filmi. ben evde izledim hiç korkmadım. sinemada izledim rüyalarıma girdi.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Predator-, 12 July 2003 23:59 tarihinde demiş ki: bu filmi izledikten sonra. yeni filmlere temkinli yaklaşıyorum. mümkünse izlemeyin bu filmi. ben evde izledim hiç korkmadım. sinemada izledim rüyalarıma girdi. diyorum ya sinemada yarıda çıkıyodum diye. Bakalım japon versiyonunda artık altıma mı işerim, sıçarmıyım :D[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: ConspiratoR, 10 July 2003 21:43 tarihinde demiş ki: he bi bilgi edindim ring 0 ring 1 ring 2 ring 3 müş sanırım caponyada bunnar ring 0 kaserdin yapılışını felan anlatıyomuş sanırım...[hline] ICQ:50010400 benim bildiğim ringu serileri 3 tane ringu çekildikten sonra adam ringu 0'ı çekiyor sonra ringu 2 yi çekiyor.[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 3 tane[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 eheh izledim capon versiyonunu. fazla korkunç gelmedi (belki evde izlediğimden belki de the ring i amerikanı zaten gördüğümden bilemiycem) ama yine de çaponların yaptığı belli oluyor. baya bi mistik film olmuş. yine de izlemeye ve dl etmeye değer diye düşünüyorum. saygıyla duyrulur. PS: 2. ve 0. yı da izliyince yorumlarımı yazarım ey yüce ahali. Çüsss. :)[hline]WtF!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ya arkadaşlar ben filmi izlerken şöyle bir şey buldum ikinci bölümün 3.27 saniyesi gibi arada bir halka çıkıyor ama saniyelik bir şey dikkatli izlemeseydim görmezdim.Ben bu halkayı yavaş çekimde geçerken hemen durdurdum ve inceledim Çok korkunç bir şekilde halkayı çizmişler ayrıca yanılıyor da olabilirim sanki halkanın içinde cami var minareli falan.Bakmanız da fayda var acaba ben mi yanlış gördüm eve gidince bir daha bakacağım sizde bakarsanız sevinirim. Filmde başka böyle şeylerde olabilir yani belki de biraz o yüzden korkutuyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Filmi 5 kisi 250 kisilik salonda izledik.Gece saat 02:30 da cıktık sinemadan.. ve film agzımıza s.ctı..televizyona bakamaz oldum 1-2 gün[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bu filmin en güzel yanı bu... Yani iyi bi korku filmi seyrettikten sonra yalnız kalıp korkacak gibi olsan açarsın tv seyredersin falan... Bunda ööle bi şansın yok... Adam elinden tek kaçış noktanı alıyo...[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ya benim dediğim olayı fark eden yok mu yada deneyen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 abi bu filmin 2.sindenmi bahsediyorsunuz dimi? Çünkü ilki 1-2 sene oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Yok ilkinden bahsediyorum ben yeni izledim ayıplamayın beni hehehe neyse ilkinden bahsediyorum deneyin ve görün.Gördüğüm kadarıyla hiç kimse farkına varmamış ama ilginç bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ok dostum 2.si nasıl bu filmin.? he bide herkes 1. filmdenmi bahsediyor ya azdaha dvd almaya gidiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben niye korkmadım abi hiç anlamıyorum ya alla alla ?[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ya ben ikincisi o kadar iyi olmamış diye duydum ama sadece duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ss alip gostersen[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Nası yani 2.si nezaman çıktıki?Bence siz japon versionuylan karıştırıyorsunuz.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ikincisi çekiliyo şu an 2005'te girer gösterime[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 O kadar da korkunç değil.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: arcane, 06 Şubat 2003 02:54 tarihinde demiş ki: evde izleyince çok tırsıosun sinemada hayatta bu kadar tırsmaz insan..[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Sinemada 56465 kişinin arasında istesende korkmassın snrm :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 haha tazmanyak rüyasında televizyon olayını monitorde görmüş rüyasında bütün bir gün sınıfta gömmüştü kafayı korkudan :) demekki var filmde bişey[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar