arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 15 dakika izledim tırsmaktan ara vermek zorunda kaldım. Naaptı da tırstırdı diyeceksiniz. Hani iğrenç birşey gösterir bööö der tırstırır ya.. bu öyle değil daha beter Soru işaretleri yaratıyor birşey gösteriyor korkuyorsunuz düşündükçe daha da çok tırsıyorsunuz.[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ışıklar açık izliyorum (yemedi kapalı) 20 saniye daha izleyebildim ve korkak olduğuma karar verdim çok kaptırıyorum filme tırsak seniii !! :-)[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 desene dişimegöre birfilm buldum :) heyoo baymışdım gereksizgerilimlerden :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 gel olm birlikte izleyelim ehueu ben bunu 2.kere izlesemde tırsarım herhalde[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 filmin 45 inci dakikasına başarıyla geldim 15 dakika falan sorunsuz izledim korkutmadı ohh[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hmm vcd sini almak gerek...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ne alıcan olm divx çektim var bende 2. cd nin download bitiyor.. ben çekerim sana hatta sinemaya gidelim geldiyse..[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 evde izleyince çok tırsıosun sinemada hayatta bu kadar tırsmaz insan..[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ehuhe :) sen heleçek ışıkları kapatıp izlerim :) bööö[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yemez olm eheh bu filmi ışıklar kapalı evinde yanlızken bu saatte ve dışarıda bu hava şartları varken tırsmadan izlemek imkansız gibin.[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 varmısın iddiasına ;)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 varım :=) istersen ufak bi deneme yapalım ? pm ne bak..[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yürü be kazaa be kim tutar ! hadi koçum dayan son 300 mb yatsam uyuyamam zaten uyumayayım izleyeyim gerçi 2. cd yi de izlersem büyük ihtimalle 1 hafta uyuyamam adam gibi ehuehue lam amma tırstım ama be yazıklar olsun bana normalde bu kadar tırsmam anlamadım gitti[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 before you die, you see the ring...[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 planımı yaptım abisi.. 1 saat sonra güneş doğmuş olacak açacam perdeleri önemli sahneleri bi daha izlicem o sırada 2. cd download u bitmiş olacak onu izlicem tırsmadan..[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 uyumaya çalıştım uyuyamaım 2. cd yi izlemeye karar verdim az önce bitti. 2. cd 1. si kadar tırstırmıyor senaryoyu çok sevdim son süper.[hline]Before you die, you see the ring kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ring in ne olduğunu filmin fragmanını ilk gördüğümde tahmin etmiştim tuttu eheueuh[hline]Before you die, you see the ring kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 çok duydum övgülerini gelince gitmek farzdır mart sanırım[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ehe çok küçükken freddy krugger i izlemekten korkardım şimdi komedi gibi gelio nieeh :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hollywood versiyonunu izlemedim henuz , ama onu izlemeden once japon versiyonunu izlemeni tavsiye ederim..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ehm... Konusu ne filmin? Konusuz korku filmleri feci bayar, o açıdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bi video kaseti var izleyen 7 gün içinde ölüyor japon versiyonunu çektim önce. çalıştıramadığım için sildim.sonra neden çalışmadığını buldum holivud versiyonu çalıştı.[hline]Before you die, you see the ring kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Sinemaya gelsede izlesek.Kablo net falan osla çekecem internetten am teelfon faturalarıda ucuz gelmez oldu(ehuhe babam evde terör estiriyor genelde ama ebni bulamadığından sorun olmuyor:D)Fragmanalrı baya güzeldi filmin[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 abi öyle bölük bölük p*ç etmişsin filmi :) fragmanını gördüm bugün..güzel gibi.. scream tarzı sözde gerilim filmlerinden çok baydık artık adam gibi korkmak istioruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ee pm tye baktık dediklerini yaptıksonra... bi şi olmadı yaw... neyse filmi bir ara senden aliim de korkayım bari[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar