Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LOTR: Battle for Middle Earth (EA)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
trip de görüp de oynamamaktan gına gelmişti.oyun uzaktan muazzam gözüküyor, acaip albenisi var.

gel gör ki bi multi atalım, öğrenelim diyip bi oyun attığımızda anladım ki bu oyun "RTS for dummies" hesabı acaip sığ bir oyun.uzun zamandır gördüğüm en sığ RTS.S harfini söylerken utanç duyduracak şekilde..[signature][hline]comand flaied
Sosyal ağlarda paylaş

Bende oyunun single playerini oynamadim, hep multi yaptim. Oyun starcraft gibi mouseu daha hizli kullanmaya bakmiyor, zaten her irkin asker turu ve sayisi sinirli ve kagit, tas makas mantigi fazlasiyle var. Mesela mizraklalara onden atlilarla saldirirsan atlilarin direk gidiyor, ama atlilarda normal piyadeye karsi cok iyi. Oyunu farkli yapan ve asil strateji kismini olusturan sey ise buyuler ve herolar. Kotuerin balrog'una karsi iyilerde de army of the dead var. Balrog cok hizli bina indiriyor, oluler ordusu ise adamlari indiriyor. Favori herolarim mordorda lurtz var. Adam tam anti hero teke tekte butun herolari alir. Legolas da cok guclu adam taramali gibi ok atiyor. Saruman, gandalf zaten belli ama cok pahalilar. Birde ben oyunun basinda hobbitleri kullaniyorum. Eger iyi seviye atlatirsaniz verdigi hasar cok artiyor ayrica cok da ucuz bir hero.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
said:
malcolm, 11 Haziran 2005 08:13 tarihinde demiş ki:
Bende oyunun single playerini oynamadim, hep multi yaptim. Oyun starcraft gibi mouseu daha hizli kullanmaya bakmiyor, zaten her irkin asker turu ve sayisi sinirli ve kagit, tas makas mantigi fazlasiyle var. Mesela mizraklalara onden atlilarla saldirirsan atlilarin direk gidiyor, ama atlilarda normal piyadeye karsi cok iyi. Oyunu farkli yapan ve asil strateji kismini olusturan sey ise buyuler ve herolar. Kotuerin balrog'una karsi iyilerde de army of the dead var. Balrog cok hizli bina indiriyor, oluler ordusu ise adamlari indiriyor. Favori herolarim mordorda lurtz var. Adam tam anti hero teke tekte butun herolari alir. Legolas da cok guclu adam taramali gibi ok atiyor. Saruman, gandalf zaten belli ama cok pahalilar. Birde ben oyunun basinda hobbitleri kullaniyorum. Eger iyi seviye atlatirsaniz verdigi hasar cok artiyor ayrica cok da ucuz bir hero.

lurtz bi işe yaramaz gandalf 10 levelda tutulmaz[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...