xantia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Piyasadan aldığım cd li sürümünde 1-2 dk içinde adamlar patlıyordu .Sanırım 1-2 ay önceydi . Artık düzgün Cd li hali var mı yoksa orjinal mi aldınız oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 trip de görüp de oynamamaktan gına gelmişti.oyun uzaktan muazzam gözüküyor, acaip albenisi var. gel gör ki bi multi atalım, öğrenelim diyip bi oyun attığımızda anladım ki bu oyun "RTS for dummies" hesabı acaip sığ bir oyun.uzun zamandır gördüğüm en sığ RTS.S harfini söylerken utanç duyduracak şekilde..[signature][hline]comand flaied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bende oyunun single playerini oynamadim, hep multi yaptim. Oyun starcraft gibi mouseu daha hizli kullanmaya bakmiyor, zaten her irkin asker turu ve sayisi sinirli ve kagit, tas makas mantigi fazlasiyle var. Mesela mizraklalara onden atlilarla saldirirsan atlilarin direk gidiyor, ama atlilarda normal piyadeye karsi cok iyi. Oyunu farkli yapan ve asil strateji kismini olusturan sey ise buyuler ve herolar. Kotuerin balrog'una karsi iyilerde de army of the dead var. Balrog cok hizli bina indiriyor, oluler ordusu ise adamlari indiriyor. Favori herolarim mordorda lurtz var. Adam tam anti hero teke tekte butun herolari alir. Legolas da cok guclu adam taramali gibi ok atiyor. Saruman, gandalf zaten belli ama cok pahalilar. Birde ben oyunun basinda hobbitleri kullaniyorum. Eger iyi seviye atlatirsaniz verdigi hasar cok artiyor ayrica cok da ucuz bir hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 single da evil dada good dada bitirdim artık oynamak istemiyorum.baydı yani :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 @arcane kaç tane rts de "s" varki?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ırklardaki birim çeşitliliği az veya ben bulamıyorum[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 İstediği kadar sığ olsun,çok zevkli oynayışı.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ip den oynanabiliomu ya oyun oynicazda ?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: malcolm, 11 Haziran 2005 08:13 tarihinde demiş ki: Bende oyunun single playerini oynamadim, hep multi yaptim. Oyun starcraft gibi mouseu daha hizli kullanmaya bakmiyor, zaten her irkin asker turu ve sayisi sinirli ve kagit, tas makas mantigi fazlasiyle var. Mesela mizraklalara onden atlilarla saldirirsan atlilarin direk gidiyor, ama atlilarda normal piyadeye karsi cok iyi. Oyunu farkli yapan ve asil strateji kismini olusturan sey ise buyuler ve herolar. Kotuerin balrog'una karsi iyilerde de army of the dead var. Balrog cok hizli bina indiriyor, oluler ordusu ise adamlari indiriyor. Favori herolarim mordorda lurtz var. Adam tam anti hero teke tekte butun herolari alir. Legolas da cok guclu adam taramali gibi ok atiyor. Saruman, gandalf zaten belli ama cok pahalilar. Birde ben oyunun basinda hobbitleri kullaniyorum. Eger iyi seviye atlatirsaniz verdigi hasar cok artiyor ayrica cok da ucuz bir hero. lurtz bi işe yaramaz gandalf 10 levelda tutulmaz[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 level 10 gandalfı almak için lurtzla adamı tutuyoruz ve ardından mancınık atıyoruz yada fille eziyoruz kesin çözümdür. Özelliğini kullanırken Mancınık 3 atış yetiyor.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 BFME severler sunucuları ayağa kaldırmış tekrar. BFME Oynayan kaldı mı bilmiyorum, DVD mi kaybetmişim, torrentten indirip bakıcam bi. Bi bu oyunu, bi UO'yu sevip oynadık, yıllardır ikiside yok. Yerini alacak oyun sevemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar