Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hide Robe

banker

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben hide robe gibi bişi yaptım
adam robu giyince invis oluyor yanlız hareket edince invisliginin geçmesini istiyorum bunu nasıl yapcam
on=@step de bir kaç şey denedım yanlız olmadı yardim edermisiniz.[signature][hline]more they can keep us in
Listen damn it we will win
They see it right
They see it well
But they think this saves us from our hell
Sosyal ağlarda paylaş

edit: iyi okumamışım özür dilerim :) adamı nasıl hide yapıyorsun? invis ile falan ediyorsun sanırım, sen adama statf_hidden flagini verirsen hareket edince hide'lığı gider.
said:

on=@equip
src.flags |= statf_hidden

[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.

[Bu mesaj thelegbra tarafından 15 Temmuz 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 15 Temmuz 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
on=@equip
src.flags |= statf_hidden

ay dedim ben :-p gerek yok o kadar detaylı şeylerle uğraşıp üzmeyin kendinizi [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LeBaaL, 15 Temmuz 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
1 robeyi giyince adamın her tarafına yeni bir item yap floor ondan koydur üzerine gelince kendini silsin adamı invis 0 yapsın

yaratıcı fikirler :-)[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Chaos Web Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl oluyor regiondaki on=@step i kullanmak? o regionda biri adım attıgındamı hmm olabilir. ama her region için teker teker kyapmak biraz kasar sanki. ve her kişi her adım attığında o trigger işleyeceği için baya bi lag yapar[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 16 Temmuz 2005 03:56 tarihinde demiş ki:
yok, hatta ben bu ay içinde sphereserver forumlarında öneri olarak getirmiştim, regionlardaki @step'i kullanın dediler.

ingilizcem yok öneri falan yapamıyorum. benim yerime sunu onersene :p

bi trigger

on=@commands
if (=.add)
src.sysmessage hede hodfo
return 1
endif

commands triggerı ve src.commands için check
Sosyal ağlarda paylaş

sphere scripttingde careler tukenmez yalnız o adamın 4 bir yanına item cıkarma muhabbeti iyide nasıl silicez onları :D hepsine birden .link yapamazsınki diger ikisi kalıverir ortada onun yerine an lor muhabbeti gibi yapın statf_hiden gibisinden adam hareket ederse zaten ortaya cıkar. .invis yapmıyorsun ya adamı heheehhe :)[signature][hline]S.E.N.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok trigger eksigimiz var spherede. Baska bir suru eksikler var bi tanesini sayayım eşittir in sol kısmına bir değişken tanımlayamıyoruz. Mesela ben bir tanıma sistemi yapacaktım. adam birisini görünce üstünde İnsan veya elf işte ırkı neyse onu yazacaktı. sonra tanıyınca tnaıdıgı isimi çıkackatı üstünde. bunun için taglardan yararlandım. adamın tagının ismi karşısındakinin uidsi ile yaratılacaktı mesela .src.tag.00273fctani=txt> böylemiydi args hatırlamıyorum gibi yani bir tag karşısındakinin uid iyle otomatik yaratılacaktı fakat = in soluna değişken tanımlaymadığımız için ben .src.tani1isim= src.tani2isim diye 100 tane tag yaptım bu tagların yanına birde varmı yokmu çekleri yapılırken src.tani1var gibi bir şeyde vardı böyle 200 300 tagı olmak zorunda oldu. Spherenin en büyük eksikliklerinden birisi ne kadar lag yapacak şimdi bunları çeklerken. Eğer o olsaydı .src.tag.isim= olacaktı .src.tag.isim= burada "<>" köşeli parantezlre içindeki değişkeni = in sol tarafında tanımlayabiliyor olsaydık tagı otomatik olarak kendisi yaratacaktı fakat yapamıyoruz :) Önerilmesi gereken çok şey var dili sade diye seviyorum runuoda herşeyi yapabiliyorlarmış fkat o karışık geldi bana daha doğrusu düzenil gelmedi noktalamalardan tut isimlere kadar. sphere dilini matematiği ve ingilizcesi olan herkes yapabilir tabi birazda ultima bilgisi gerek :)
Edit: Okumadan yazdım mesajı düzeltmeler yaptım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.

[Bu mesaj skyly tarafından 18 Temmuz 2005 03:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...