duende Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arklarim konser veriyolar avcilarda biletler 5ytl genellikle eski hard rock sarkilarini calicaklar iste led zeppelin, pink floyd, black sabbath, queen, jimmy hendrix vs. vs. paticik olarak gidebiliriz diye dusundum cocuklar gercekten iyi caliyolar 29 temmuzda konser 19 gibi baslar 23 gibi flnda biter biletleri isterseniz kapidan alirsiniz isterseniz verebileceksem bendende temin edebilirsiniz (pati bulusmasinda fln) isteyenler yazsnlar iste acik adresi simdi veremiycem bletler odamda gidip bakmaya useniyorum daha sonra yazarm bekleriz guzel bi konser olucak insallah...[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 avcılar çok uzak be abi :/[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yakin olani var uzak olani var herkes ayni yerdemi oturuyo:D[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ben ne yapar eder gelirdimde hard rock sevmem :()[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 gelirdim ama avcilar uzak. taximde konser versin arkadaşların[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 avcilar çok uzak be baba ya gelmei çok istiorm ama..[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 mekanı Taksim'e alalım , para sorun değil ehu.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bahçeşeerde oturuorum o yüsden sorun değil benim için,nerde çıkcaklar pek?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: fastreload, 11 Temmuz 2005 02:59 tarihinde demiş ki: ben ne yapar eder gelirdimde hard rock sevmem :() hard rock demişte.. queen hard rock değil be?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 @dogmeat: biletin uzerinde acık adres yazıyo avcılarda okutan iş hanında studyo deoda biletler satılıyo..[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 tgdy ? reenkarnasyonun gerçek olduğunu öğrenmiş olduk böylece. :B[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: MeSh, 17 Temmuz 2005 14:44 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 11 Temmuz 2005 02:59 tarihinde demiş ki: ben ne yapar eder gelirdimde hard rock sevmem :() hard rock demişte.. queen hard rock değil be? said: duende, 09 Temmuz 2005 22:58 tarihinde demiş ki:.. genellikle eski hard rock sarkilarini calicaklar ... hehe[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 valla avcılarda olmasa gelirdim :/[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar