Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle Priest

heso

Öne çıkan mesajlar

Ben moblarda bunu yapiyorum hahaha. Roguelardan hizli farm yapma yolu buldum : P

Irontree woods a gidip 5-6 moba dot atiyorum, sora ver shield ver heal : P

WSG'de bazen rogue falan geliyo böyle teketek, adam sikiliyo gidiyo sora : P[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Temmuz 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

priestdan "fazla guzel" pvp classı oluyor.Druid olarak en nefret ettiğim 2. class.1 rougelar ve stunları 2 priestler ve mind flayleri.
Shaman maman yalan yani[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu açan arkadaş çok fazla takıyor yanındaki warrior arkadaşına destek olmayı. zaten lvl 60 olduklarında 2 kişi dolaşmaları anlamlı olmayacakları için sadece arkadaşına göre kendine sınıf seçmesi pek mantıklı değil.
hem pvp'de warrior'a priest kadar mage ya da rogue ya da druid'de yardımcı olabilir sonuçta... mage polymorph ve burst damage ile rakipi çok çabuk öldürmeye yardımcı olabilir, rogue stealth ile baskın yapıp warrior'dan önce rakipi afallatabilir ya da druid duruma göre healer duruma göre dmg dealer olarak takılabilir. yani 2 kişi her türlü birbirini tamamlar pvp'de... priest olsa da olmasada... olay sadece healing değilki. tabii pve'de durum farklı. bir warrior ve bir priest'in gruplarına yandaş bulması kolay olur, hemde tank'ı koruyan bir priest gibisi yoktur.
yinede dediğim gibi, arkadaşa göre class seçilip sıkılma riskini alacağına kendi seçimini, zevklerine göre inceleyerek yapmak en iyisi.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

Horde açıp shaman+warrior kombosunun tadına baksanız :P. Eğer alliance gidicem diyosan priest aç. İlerde pala açtım diye üzülmezsin hemde =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

Heso o zaman sen Druid aç.Hem bir healer gibi,arkadaşını heal edersin,hem bufflarsın hem yanında bir mage kadar olmasada mage görevi görürsün.Bir Rogue kadar olmasada,rakibi affallatıp damage verirsin,istersende bir warrior gibi takılırsın yanında.

Bence sana en çok uyacak karekter Druid'dür.

Druid olmayı çok düşündüm ama olmadim... Ama anlattiklarini okuyunca ve insanların tavsiyelerini görünce Druid sana tam uyuyor bence ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...