Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 şimdi windoz medya pileyır codec yuklemee uraşırkene kitlenio,onun dışında başka ne olur? qtime?[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 windows media player :-P Winamp oynatır en kulağa tanıdık (tabii version 3.0 olcak en az)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 cehaletimi mazur gör abi bu açmaya çalıştıım dosya wrong turn trailer (klip)..winamp görüntü veriomuydu)[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Evet oynatır... Winamp in 3.0 ve yukarı versiyonları (3.0 dan yukarı versiyonu yok ama 5 ay sonra aramayla bigün bu threadi biri okursa diye böyle yazıyorum) görüntü de veriyor artık... Wma, Mpg, Mpeg, avi falan gibi dosyaları artık winample ister oynat ister hıynat...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 winamp 2.91de oynatabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ay pardon... öküzlük yapmışım...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 wmv windows'un kendi video dosyası lam. En güzel windows media player oynatır. Dikkat et orda windows media player'da açarken sanki internetten açıyormuş gibi kaç kb ile oynattığını felan gösterir. Eğer göstermiosa normal avidir o. Uzantısı .avi, .mpg yada .wmv olan her dosya gerçekten o uzantılara denk gelen formatta olcak diye bişi yok. Millet avi yapıo wmv diye kaydedio. Avi yapıo mpeg diye kaydedio. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 17 June 2003 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yok o kb muhabbetini göremiorm...niye? çünkü benim embesil bilgisayarım vindoz medya pileyırın .wmv acmak için ihtiyac duyduu codec'i yukluyemio... o codec'i nerden bulabilrm başka? sizde vaamı?varsa bi 250gr. paketlesek?[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ani winamptan açılıo diolar işte winamp ı indir mis gibi oh[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 baba ordada görüntü vermio gene cahalliimle goruntu ermemesini codec yok heral lazım bişi bu düşüncesiyle baadaşlaştırdım... bilmiorum..ağlicam yaa....[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: karpuz, 17 June 2003 16:05 tarihinde demiş ki: Evet oynatır... Winamp in 3.0 ve yukarı versiyonları (3.0 dan yukarı versiyonu yok ama 5 ay sonra aramayla bigün bu threadi biri okursa diye böyle yazıyorum) görüntü de veriyor artık... Wma, Mpg, Mpeg, avi falan gibi dosyaları artık winample ister oynat ister hıynat...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) işte abi olay budur ehehe ileri görüşlü olmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 wmv windows media playerla açılır. Ama o dosyanın boyutuna bir bak belki o netteki bir dosyanın kısayoludur sadece. Bu arada Winamp 2.9x versyonlarıda video file çalabiliyor(görüntülü)[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 O dosya wmv olmayabilir. Çünkü windows media player zaten wmv codecleri ile birlikte gelir. WMV microsoft'un kendi formatı zaten. Xvid yada divx olmasın o video ? Bu arada anlamanın bir yolu var. Gspot diye bir program var onu indir. http://www.headbands.com/gspot/ O wmv dosyasını bu prg ile aç. Orda bilgiler vercek. orda sol üstte stat var orda ASF yazarsa bir şekilde media player'ın asf codeclerini uçurmuşun :D Eğer deilse zaten başka bir format o. sağda üstte yazar video formatı ve hangi codec istedii[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 catscratch çok saol abi prog için ve evet asf codecleri uçurmuşum... şimdi durm böyleyken nerden edinebilrm bu caanım codecleri?[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Başlat menüsünden çalıştır'ı tıkla ve mplayer2 yaz enter'a bas. Program açılıncada işte dosyayı getirip üstüne bırak. Bu şekilde dene bakalım.[hline]David "Fubber" Hausen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bu formatı dvd playerda(yani hem vcd hem dvd hepsi içinde olan playerda) oynatabilir miyim? ACİL[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... [Bu mesaj Seperate tarafından 18 Temmuz 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hayır oynatmazlar, VCD formatına çevirebilirsin, yada Cihazın Divx oynatma özelliği varsa Divx de yapabilirsin[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar