Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diezdede bir lvl 70 warriorumuz oldu... insanlara hayırlı olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence Bir insan oğlu alın teriyle 70 olamaz. 7/24 harpy bırak 7/24 talos kesse bile olamaz. Adminin hesabına "$" gönderiyor adminde kademeli kademeli dikkat çekmeden yükseltiyordur...![signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır.
Harry Truman"

Mesaj tarihi:
f9 da da aynısı vardı 2 skill bosat gerisinin dağılımı aynı sabah sabah hesaplaymadım ama sunu dusunuoım o 2 yı neresıne sokacak versede bı bok açılmaz vermesede bu assasın ın 55 den sorra skill vermesı gıbı bişey bosa duruo skıller[signature][hline]
========>NvM<===============
Mesaj tarihi:
said:
SteelBB, 18 Temmuz 2005 04:49 tarihinde demiş ki:
bence Bir insan oğlu alın teriyle 70 olamaz. 7/24 harpy bırak 7/24 talos kesse bile olamaz. Adminin hesabına "$" gönderiyor adminde kademeli kademeli dikkat çekmeden yükseltiyordur...!

japkoda dolu 70 var en yüksekde 76 imkansız değil gayet mümkün... hele uskoda o party bolluğunda bal gibide hepiniz 70 olabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
ben japko da 70 lvl karakterde görmüşüm.experience points 0 lanıyordu. bu adamın 90k experienc pointi var o nasıl oluyo ?[signature][hline]Nick : DiabolicaL
Server : Xigenon
LVL : 5x
Nation : Karus
Class : Wariror (Defans)
Mesaj tarihi:
said:
SteelBB, 18 Temmuz 2005 04:49 tarihinde demiş ki:
bence Bir insan oğlu alın teriyle 70 olamaz. 7/24 harpy bırak 7/24 talos kesse bile olamaz. Adminin hesabına "$" gönderiyor adminde kademeli kademeli dikkat çekmeden yükseltiyordur...!

Arkadasım ben bu oyuna basladıgımda yani 1,5-2 ay evvel bu adam LVL 64-65 ti durmadan harpy kasıyordu.Bunlar 2 arkadas kasıyorlar.Olunmayacak bişi yok.
Mesaj tarihi:
he bu arada soylim, grog'un kafesinden oynuyor o herif. blood musaade ediyordu harpy'de kasmasina.[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 6X
Clan: Symbolic
Server: Diez
NP: 1XXXX
(Dru artik yok)
Mesaj tarihi:
said:
EviLCrieS, 18 Temmuz 2005 09:38 tarihinde demiş ki:
ben japko da 70 lvl karakterde görmüşüm.experience points 0 lanıyordu. bu adamın 90k experienc pointi var o nasıl oluyo ?

reset atma olayı o eskiden maykodada vardı adam bikaç kez reset amış ve statların hepsi 250şer taneydi....[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh
Nation:Karus...................Nation:Karus
Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight
Lvl:60............................Lvl:62
Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2
Np:10xxx..........................Np:15xxx

Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
Mesaj tarihi:
Yok sana değildi.Sanki druenler de Grog un cafesinden oynuyormus gibi konustu.Anlamıyorum ya.Neden yalan atıosun bişi biliyorsun sanki."Grog la aynı cafede oynuyor.Buna izin veriyorlar." Simdi demekki sende aynı cafede oynuyorsun ki biliyorsun :D Adam Malezyalı :)
  • Yeni Oluştur...