SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bence Bir insan oğlu alın teriyle 70 olamaz. 7/24 harpy bırak 7/24 talos kesse bile olamaz. Adminin hesabına "$" gönderiyor adminde kademeli kademeli dikkat çekmeden yükseltiyordur...![signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 adam uyumuyor herhalde ya. ama halen kek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 f9 da da aynısı vardı 2 skill bosat gerisinin dağılımı aynı sabah sabah hesaplaymadım ama sunu dusunuoım o 2 yı neresıne sokacak versede bı bok açılmaz vermesede bu assasın ın 55 den sorra skill vermesı gıbı bişey bosa duruo skıller[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 arkadaşlar 70 olunca dört adet skill geliyor ondan sorada öle drt twisted lady öle dedi ben onun yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: SteelBB, 18 Temmuz 2005 04:49 tarihinde demiş ki: bence Bir insan oğlu alın teriyle 70 olamaz. 7/24 harpy bırak 7/24 talos kesse bile olamaz. Adminin hesabına "$" gönderiyor adminde kademeli kademeli dikkat çekmeden yükseltiyordur...! japkoda dolu 70 var en yüksekde 76 imkansız değil gayet mümkün... hele uskoda o party bolluğunda bal gibide hepiniz 70 olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben japko da 70 lvl karakterde görmüşüm.experience points 0 lanıyordu. bu adamın 90k experienc pointi var o nasıl oluyo ?[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: SteelBB, 18 Temmuz 2005 04:49 tarihinde demiş ki: bence Bir insan oğlu alın teriyle 70 olamaz. 7/24 harpy bırak 7/24 talos kesse bile olamaz. Adminin hesabına "$" gönderiyor adminde kademeli kademeli dikkat çekmeden yükseltiyordur...! Arkadasım ben bu oyuna basladıgımda yani 1,5-2 ay evvel bu adam LVL 64-65 ti durmadan harpy kasıyordu.Bunlar 2 arkadas kasıyorlar.Olunmayacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 abi yalanla hileyle kastı 70 lvli kaç kere gördüm harpy spotlar doluyken babasını(grogu) çağırarak spotu boşalttırdı tam bir şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 he bu arada soylim, grog'un kafesinden oynuyor o herif. blood musaade ediyordu harpy'de kasmasina.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: EviLCrieS, 18 Temmuz 2005 09:38 tarihinde demiş ki: ben japko da 70 lvl karakterde görmüşüm.experience points 0 lanıyordu. bu adamın 90k experienc pointi var o nasıl oluyo ? reset atma olayı o eskiden maykodada vardı adam bikaç kez reset amış ve statların hepsi 250şer taneydi....[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Beraber mi yaşıyorsunuz siz Rebelde'yle ?Aynı yataktamı yatıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 rebelde kendi söledi grog babam diye en kötü ihtimalde realden arkadaşı[signature][hline]Server=Diez Nick=:Hoodstar: Job=Arch Mage Lvl=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben aynı yatakta yatmıyorum druenleri bilemem ajdasdasd :D[signature][hline]Server=Diez Nick=:Hoodstar: Job=Arch Mage Lvl=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yok sana değildi.Sanki druenler de Grog un cafesinden oynuyormus gibi konustu.Anlamıyorum ya.Neden yalan atıosun bişi biliyorsun sanki."Grog la aynı cafede oynuyor.Buna izin veriyorlar." Simdi demekki sende aynı cafede oynuyorsun ki biliyorsun :D Adam Malezyalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 öğrenmiştir olm olabilir ama ne olur olsun ben sevmiyorum rebeldeyi[signature][hline]Server=Diez Nick=:Hoodstar: Job=Arch Mage Lvl=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar