Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepelek Radyo'da Şu An (28/06/2003)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm bi seferde halledelim şunu:
bööle alantronikli şeylerden darlanır mısınız?
front 242 hemi de kmfdm remix çalıyo şu anda.
herhangi bişeyden kafanız şişerse haber verin, atlayıverelim e mi?
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 28 June 2003 14:11 tarihinde demiş ki:
ben adam diilim bi kere, gıcık hiç diilim!

5 dinleyici oldu bu arada, reytink reytink!

lafın gelişi söledim be abla diycem de
gıcıksınız ama :)
insan yardımda bulunur be
halbuki neler kaçırıyonuz :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 28 June 2003 14:25 tarihinde demiş ki:
insan yardımda bulunur be
halbuki neler kaçırıyonuz :)
laftan anlamıyorsun ki, 94876 kere söyledik bone bakıyo bu işlere diye. hala sağda solda ağlıyosun. bekle gelsin herif, onunla konuş. bütün forum senin şikayetini dinliyo kaç gündür.
kızdıracaksın beni sonunda o olacak!
Mesaj tarihi:
offf olma demiyorum, bone'u bekle diyorum yahu. dramatize ettin iyice. neyse tamam, yeter bu kadar...

bakın şimdi madonna hanımefendiden "bakire kibin" adlı parçayı pörtletti shuffle mekanizmamız, hastasıyız :)
Mesaj tarihi:
Emalethin tutarsiz yayini devam ediyor :) Shuffle canavari emaleth[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Mesaj tarihi:
abi ne biliyim sordum ya izin vermiyolar şimdi açmama winampı kızıyolar bende açamıyom :( sordum belki alıyodur diye
tüh be almıyomuş[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Mesaj tarihi:
lol gozumu bi actim touch me calio, ay surunerek kaktim yataktan acaba emacim koca memeli sarkicilar programi mi yapio die =p

bi de hangover durumlarinda exploreri acip ole beklememek lazim, taam kilini kipirdatmak istemio insan ama `gercekten cok istersem ben adresi yazmadan da site acilir` yaklasimi cok yanlis =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me!
A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!

Mesaj tarihi:
hic ugrasamam anacim
acmam site mite daha iyi

ya da cok gerekiosa kendim yazarim elcagizimla[hline]"C" is for cookie - its good enough for me!
A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!

Mesaj tarihi:
hush calan kimdir?
beri ciksin alnindan opecem[hline]"C" is for cookie - its good enough for me!

Mesaj tarihi:
Dinah washington - you dont konw what love is
oy oy yalarım sizi :)
bu ara da kim radoyoda ?[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 28 June 2003 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...