Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 hmm bi seferde halledelim şunu: bööle alantronikli şeylerden darlanır mısınız? front 242 hemi de kmfdm remix çalıyo şu anda. herhangi bişeyden kafanız şişerse haber verin, atlayıverelim e mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Emaleth, 28 June 2003 14:11 tarihinde demiş ki: ben adam diilim bi kere, gıcık hiç diilim! 5 dinleyici oldu bu arada, reytink reytink! lafın gelişi söledim be abla diycem de gıcıksınız ama :) insan yardımda bulunur be halbuki neler kaçırıyonuz :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ablaya laf yok, ablaya laf yok gıcık sensinks... GRR. terlik fln gelir görürsün ondan sonra. Bonepart gelsin bakar bi çaresine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: kermit_frog, 28 June 2003 14:25 tarihinde demiş ki: insan yardımda bulunur be halbuki neler kaçırıyonuz :)laftan anlamıyorsun ki, 94876 kere söyledik bone bakıyo bu işlere diye. hala sağda solda ağlıyosun. bekle gelsin herif, onunla konuş. bütün forum senin şikayetini dinliyo kaç gündür. kızdıracaksın beni sonunda o olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ulan sıkıntıdan patlıycam varya wj olsam bişiler yapardıkda onuda olamıyoz işte paaaat[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 özür dilerim be abla oke bi daha istemem oke wj olmuycam tamam bi kötü oldum yaw olmuycam[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 offf olma demiyorum, bone'u bekle diyorum yahu. dramatize ettin iyice. neyse tamam, yeter bu kadar... bakın şimdi madonna hanımefendiden "bakire kibin" adlı parçayı pörtletti shuffle mekanizmamız, hastasıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Emalethin tutarsiz yayini devam ediyor :) Shuffle canavari emaleth[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 eskilerden mi çalıyosun ? açık değil winamp da soruyom istek alabilirmisin ?[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ben away'im, shuffle devam ediyo madem eğleniyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 abi ne biliyim sordum ya izin vermiyolar şimdi açmama winampı kızıyolar bende açamıyom :( sordum belki alıyodur diye tüh be almıyomuş[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 lol touch me calıo. son kullanım tarihi geçen yüzyılda geçmemişmiydi bunun yaf :) video klibini bilem hatırlıom ehu hatta istanbula gelmişti hatun da gidememiştik o zamanlar. breh breh...[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ben ortaokulda samahat fok a benzeyen bi kiza asik olmustum[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 şu anda gary numan çalıyo, bu parça bitince çıkıyorum ben. işim var başka. dres devralıcak. o da güzel güzel devam eder. öpüyom sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 lol gozumu bi actim touch me calio, ay surunerek kaktim yataktan acaba emacim koca memeli sarkicilar programi mi yapio die =p bi de hangover durumlarinda exploreri acip ole beklememek lazim, taam kilini kipirdatmak istemio insan ama `gercekten cok istersem ben adresi yazmadan da site acilir` yaklasimi cok yanlis =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 adresi yazmadan explorerin site acmasi icin jedi il mudurlugunden jedilik belgesi gerekiyor. iki foto bi ikametgah ilmuhaberi bir de telekinezi kursu belgesi tasdikli sureti ile basvurucan.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 hic ugrasamam anacim acmam site mite daha iyi ya da cok gerekiosa kendim yazarim elcagizimla[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 hush calan kimdir? beri ciksin alnindan opecem[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 baba bugün doğum günüm metallica 'dan bişiler çalın yaa lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Dinah washington - you dont konw what love is oy oy yalarım sizi :) bu ara da kim radoyoda ?[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth [Bu mesaj kermit_frog tarafından 28 June 2003 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 senmi çalıyon ? istek alıyomusun ?[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 oke o zmn ne zamandır herkesten istiyom kimse çalmıyo the eagles dan çalsana çalarmısın ?[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 o zaman Dinah washington - Love letters ı çalarmısın :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 o da olmazsa beatles dan in my life olurmu ?[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ya kimse çalmıyosa şifreyi bana versenizde ben çalsam birinin sırası gelince bana mesaj atarsınız çıkarım hadi yaw[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar