Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bir suredir kendi kendime birseyler karaliyorum, ne kadar iyi olduklari tartisilir, yinede sizinle paylasmak fikir almak istedim. bir calismam daha var scan edemedigim, onu da edebilirsem eklerim buraya. cook daha tecrubeli insanlar yol gosterirse daha da sevinirim. cok foto$op da bilmiyorum ama, biraz kontrast ve level'la ugrastim, boyle oldu.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oranlarla, ve yerleştirme ilgili cok basit bişeyler soliyimi? yanı cizip koiyyim istersen, burun böle göz şöle gelir bu buraya şu şuraya oturu anatomik zırvalıklar böledir falan gibi, sonra sorun cıkmasında.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ozellikle portre de burna cok abanmamak gerekiyor zira zaten suratin ortasinda ister istemez renkler koyulastikca odak noktasi oraya dogru kayiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 gölgeleme fena deilde orantılama sorunun var... bi kaç gerçekresim incele düzeltirsin...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 simetri lazım.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 alttaki kizin burnu kirik. yada egri mi desem. gazetedeki bir fotografta burun buna benzer bisiydi, direk cizmeye calistim, olmamis herhalde. birde orantisizliklar benimde gozume carpiyor tekrar bakinca. mesela ustteki kizin da burnu biraz sorunlu. burun calisayim ben..[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bak taslak çizim çalışmalısın... direk çizmeye başlıyorsun sanırım... kabaca nasıl yapıcağını anlatıyım... önce bi yuvarlak çizeceksin kafaya benzer... sonra gerçek orantılarla koyaslayarak 2 çizgi yatay çiz bunlar ağız seviyesi ve göz seviyesi olsun... sonra bide dikey çiz burun hizzasında olsun... sonra burunu simetri alarak çizgiyi çiz dudukları simetri alarak çiz gözleri fln filn... anladın sen anladın...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 O kadar rezil bi tutorial hazırladımki yanı sadece adi tutorial, hatta bu yuzden spoiler tagına koyucam sadece, durumunuz cok acılse bakın yoksa bulaşmayın bile, gecenin bilmem kacında peşimden bitmesi gereken projeler koşarken bu kadar cıktı affedin beni ne olur. [spo1=son kez uyarıyorum][/spo] Tek savunmam, teknik falan öğretmek için yaptım olabilir herhalde.[signature][hline]Beş Hececiler[Bu mesaj Cuce tarafından 07 Temmuz 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Cuce tarafından 07 Temmuz 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 allah belanı versin[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hmm en azından kafama vurmadı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Özellikle kadın suratlarında, burun - göz bölgesi tam bi problemdir. Burun bölgesi fazla belirgin yapılmamalıdıııııır...[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 burun azıcık asimetrik olmuş sanırım..ama yinede güzel :)[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolve_2000 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yaw benim de karakalemim çok iyidir hatta süperdir ama insan dışındaki herşeyi çizebilirim.[signature][hline]http://www.deviantart.com/deviation/20309440/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 portre çiziminin basit kuralları var, çok kasmadan sadece bunlara dikkat ederek oransal doğruluğu yakalayabilirsiniz, gerisi ise çize çize gelen şeyler. o yüzden google hehe.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben bisiyler daha cizdim, aksam koyayim onlari da.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 soyle ki: kont kritik bekliyorum siddetle. birde yol gosterici soyle yap boyle yap notlari.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Yüz cok derinliksiz 2 boyutlu olmuş. Nasıl birsey ortaya cıkartmak istedigini bilmiyorum ama bi karikatur olarak bakarsak cok kotu degil ama gercekci bisey cıkartmak istediysen anotomik olarak olmamıs gercekci. Bir de cizim eskiz havası verdi. Mesela o koluna taktıgı seyin izlerini kol uzerinde izlerini yapabilirdin kırısıklık yapabilirdin detaysız olmus yani biraz genel olarak resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kardeş. reprodüksiyon yap. bi çizime bak ve aynısını çizmeye çalış... kafadan çizmen için çok erken.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 'kalp spazmi geciren kont' basligi altinda cok ekspreyonist bir calisma olarak sergileyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Picasso nun bi çalışmasını hatırlattı bana, o da böyle boyutsuzdu...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 horasin tavsiyesine uyup reproduksyona baslamadan onceki son calismam. kritik alirsam sevinirim.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 gozler gogusler burun o gogusler bayagi komik olmus elma agacindan sarkan elmalara benzyor[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bi süre resimlerin üstünden geçmeni tayvisye ederim. cizgiromanların üstünden gecerdim kücükken.yararı boldur. bi süre sonrada bakarak yaparsın fotolardan[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bide kopya yaptıgın şeylerin iskeletlerini cıkar basit cubuklarla. portre falan detay işler. anatomiye calış biraz yani[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 simetri yok, boyut yok, o ne öyle memeler tombul tombul memeler.. :) cücenin koyduğu yönlendirmedeki gibi çalış önce eskiz sonra çizim[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar