Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cizim..

Dojorel

Öne çıkan mesajlar

Bir suredir kendi kendime birseyler karaliyorum, ne kadar iyi olduklari tartisilir, yinede sizinle paylasmak fikir almak istedim. bir calismam daha var scan edemedigim, onu da edebilirsem eklerim buraya. cook daha tecrubeli insanlar yol gosterirse daha da sevinirim.

cok foto$op da bilmiyorum ama, biraz kontrast ve level'la ugrastim, boyle oldu.[signature][hline]Piiys

Sosyal ağlarda paylaş

alttaki kizin burnu kirik. yada egri mi desem. gazetedeki bir fotografta burun buna benzer bisiydi, direk cizmeye calistim, olmamis herhalde. birde orantisizliklar benimde gozume carpiyor tekrar bakinca. mesela ustteki kizin da burnu biraz sorunlu. burun calisayim ben..[signature][hline]Piiys
Sosyal ağlarda paylaş

bak taslak çizim çalışmalısın...
direk çizmeye başlıyorsun sanırım...

kabaca nasıl yapıcağını anlatıyım...
önce bi yuvarlak çizeceksin kafaya benzer...
sonra gerçek orantılarla koyaslayarak 2 çizgi yatay çiz bunlar ağız seviyesi ve göz seviyesi olsun...
sonra bide dikey çiz burun hizzasında olsun...
sonra burunu simetri alarak çizgiyi çiz dudukları simetri alarak çiz gözleri fln filn... anladın sen anladın...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar rezil bi tutorial hazırladımki yanı sadece adi tutorial, hatta bu yuzden spoiler tagına koyucam sadece, durumunuz cok acılse bakın yoksa bulaşmayın bile, gecenin bilmem kacında peşimden bitmesi gereken projeler koşarken bu kadar cıktı affedin beni ne olur.

[spo1=son kez uyarıyorum]

[/spo]

Tek savunmam, teknik falan öğretmek için yaptım olabilir herhalde.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 07 Temmuz 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cuce tarafından 07 Temmuz 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Yüz cok derinliksiz 2 boyutlu olmuş.

Nasıl birsey ortaya cıkartmak istedigini bilmiyorum ama bi karikatur olarak bakarsak cok kotu degil ama gercekci bisey cıkartmak istediysen anotomik olarak olmamıs gercekci.

Bir de cizim eskiz havası verdi. Mesela o koluna taktıgı seyin izlerini kol uzerinde izlerini yapabilirdin kırısıklık yapabilirdin detaysız olmus yani biraz genel olarak resim.
Sosyal ağlarda paylaş

simetri yok, boyut yok, o ne öyle memeler tombul tombul memeler.. :)

cücenin koyduğu yönlendirmedeki gibi çalış önce eskiz sonra çizim[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...