Smokey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 arkadaşlar gamerbug.net adı altında animetr.com olarak bi anime sitesi açmayı planlıyorum, şuanın planı deilde zaten çoktan planlanmış ve yazı yazıcak kişi olmadıgın pek ilgilenemedim , alt yapı ve tasarım mevcut zaten durlag ve virus de olaydan çoktan haberdarlar ilgilenen mesaj atabilir bana. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 paticik altında yapıcaktık aslında ama yattı o iş :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yazı yazamak konusunda her şekilde yardım edebilirim. Ama çeviri konusu gerçektende zor bir konu tek başına yapılınca çok sıkıyor ve saçma oluyor.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Finallerim bitiyor ondan sonra tamamen odaklanıcam tabi wowdan kalan zamanlarda :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 iyi ilgilenen varmış , sevindim virus zaten zamanı olunca geregini yapıcak , ilgilenecek olanlar msn: [email protected] den ulaşırlarsa sevinirim. [Bu mesaj Smokey tarafından 17 Temmuz 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 arkadaşlar yanlış anlamışınız ,dediginiz film tercumanlıgıda olabilir ama , benim dedigim konsept siteye haber girmek ,tanıtımlarda bulunmak , çizgi romanlarda olabilir... vsvs daha cok haber sitesi gibi olmasını dusunuyorum... [Bu mesaj Smokey tarafından 18 Temmuz 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar