Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu AV ye ne olmuş böle ????

Monte

Öne çıkan mesajlar

1 haftadır fln girmiyordum , oyuna girince av nin açık olduğunu gördüm ve ' oh ne güzel sonunda daggerımı alabilcem ' diyerek içeri girdim.. üstümdede 250 tane kadar human kemiği vardı . bi kaç adam kesip armor crapsları vendora verince 1 puan geldiğini gördüm , önceden 10 ar puan geliyordu.. ve alakasız yerlerde durduk yere 1 er puan gelio , nedir şuanki av nin sistemi bilen varmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Artık AV ile repu kazanmak için İçeride AV nin içinde olman yetiyor gibi bişey deli. AV ödüllerini zaten biliyorsun. AFK olunca seni AV den dışarı şutluyo direk. Ben buldum hoş bi youlunu AFK olmamanın. Öyle beleşten repu kazanıyosun işte git yemek ye tv izle falan orda o kassın oyun bitene kadar :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

makro kullanın diyecem de av ye girdiğim zaman yaptığım ilk şey kill i ve death i az olan insanları şikayet etmek. hatta herkese söylüyorum başkaları da şikayet etsin diye. bi süre sonra gm den msg geliyo "eet ben de gördüm gerekeni yapılacaktır". adam atılıyo avden tabii, ama sonra noluyo bilmiyorum.

yeter be. 20 kişi oyun oynuyo 20 kişi afk bekliyo. tadı tuzu kaçtı av nin. kimin tarafında daha az afkci varsa onlar kazanıyo gibi birşey oldu.

nese bütün afk cilerin allah belasını versin diyerek sözümü bitiriyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

surekli kosma icin bi tus vardi, ona basip dag tasa getirince karakteri takiliyo, haliyle afk da olmuyo...
ama jadelith'in dedigi gibi bu is kotu.
kesenin lootlamasi olayi da kotu, cunku priest olarak herkese dot atiyorum, illaki birileri yatiyo. bu sefer son vurusa oynar herkes. baskasi dmg versin de ben oldureyim gozuyle bakar...

max dmg veren kisinin lootlamasi gerek.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Rig, sürekli koşup engele takılı kalınca afk sanıp atıo seni. Denendi :P 4 dakkada bir bi hareket etsen yeter herhalde.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...