Monte Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 1 haftadır fln girmiyordum , oyuna girince av nin açık olduğunu gördüm ve ' oh ne güzel sonunda daggerımı alabilcem ' diyerek içeri girdim.. üstümdede 250 tane kadar human kemiği vardı . bi kaç adam kesip armor crapsları vendora verince 1 puan geldiğini gördüm , önceden 10 ar puan geliyordu.. ve alakasız yerlerde durduk yere 1 er puan gelio , nedir şuanki av nin sistemi bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 evet accık nerf geldi adamlar 1 haftada epic mount alınca loottan.bence son vurusu yapan o kişiyi lootlasa böle bi nerfe gerek kalmıcak herkes hakkını alcak.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 haha ne nerfi ya gir AV ye AFK olma ki seni dışarı atmasın. Git TV falan izle. Bedava repu gelsin (:[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 işte neden gelio o beleş rep. onu soruyom ben...bide nasıl bi adalettir bu alan aldı , sonrakiler ızdırap çeksin demekten başka bişi diil bu ..av itemlerine wipe gelse neyse diyicem ama bu resmen haksızlıktır sonradan kasanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sen insan kemiği tauren toğnağı falan götürdüğünde ilgili elemanlara herkes repu. alıyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 evet herkes alıyor artık.[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 e daha iyi degilmi eskiden hic alamıyoduk artık azda olsa beleşten alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: _ILuVaTaR_, 18 Temmuz 2005 02:26 tarihinde demiş ki: e daha iyi degilmi eskiden hic alamıyoduk artık azda olsa beleşten alcaz herkesin teslim ettiği item başına bütün av 1 rep alıyor böylece "loloolo" ninjasının önüne geçilmiş oluyor (iyi bir bağlantı + shift right click ninjası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 AFK olmayı engelleyecek şeyler üstünde çalışıyorum sonra ben forum okuyup yemek yerken Repu kasacağım :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ne afksi nedir o olay sen bi acikla ben yazarim akfyi kaldircak scrptidir programidir. ufaandan repu falaan aliriz millete de yararimiz olur. annat bakim sevaba falan girersin..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya bi AV'e girebilsem reputation almasam bile olur da. 3 gündür yok av mav. horde sağolsun.[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Artık AV ile repu kazanmak için İçeride AV nin içinde olman yetiyor gibi bişey deli. AV ödüllerini zaten biliyorsun. AFK olunca seni AV den dışarı şutluyo direk. Ben buldum hoş bi youlunu AFK olmamanın. Öyle beleşten repu kazanıyosun işte git yemek ye tv izle falan orda o kassın oyun bitene kadar :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya burdan yaz, ya da pm inbox'ının sınırlarını gösteririm :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - bi parça ekmek tutuşturun eline gitsin hayret bişiy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 makro kullanın diyecem de av ye girdiğim zaman yaptığım ilk şey kill i ve death i az olan insanları şikayet etmek. hatta herkese söylüyorum başkaları da şikayet etsin diye. bi süre sonra gm den msg geliyo "eet ben de gördüm gerekeni yapılacaktır". adam atılıyo avden tabii, ama sonra noluyo bilmiyorum. yeter be. 20 kişi oyun oynuyo 20 kişi afk bekliyo. tadı tuzu kaçtı av nin. kimin tarafında daha az afkci varsa onlar kazanıyo gibi birşey oldu. nese bütün afk cilerin allah belasını versin diyerek sözümü bitiriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 surekli kosma icin bi tus vardi, ona basip dag tasa getirince karakteri takiliyo, haliyle afk da olmuyo... ama jadelith'in dedigi gibi bu is kotu. kesenin lootlamasi olayi da kotu, cunku priest olarak herkese dot atiyorum, illaki birileri yatiyo. bu sefer son vurusa oynar herkes. baskasi dmg versin de ben oldureyim gozuyle bakar... max dmg veren kisinin lootlamasi gerek.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Rig, sürekli koşup engele takılı kalınca afk sanıp atıo seni. Denendi :P 4 dakkada bir bi hareket etsen yeter herhalde.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar