Gilean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ya biraz önce kulaklığı müzik setine taktığımı zanettim..hakkaten bi deliğe girmiş..başlattım..ses gelmio fln..bi baktım kulaklığı vurdukça mikron gibi sesler gelio..konuşmaya başladım oda çıktı..sonra baktım meğerse "mic" e takmışım.. yaw kardeşim kulaklık nasıl mikrofon olur ya?bilen varmı?[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 oluyomus demekkı:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 oluyo,ben küçükken bi teybim vardı,kasede ses kaydedebiliyodu,ama ben mikrofonum olmadığı için çok üzülüyodum,sonra bi abim mikrofon yerine kulaklıkta olur dedi,harbidende oluyo,ama mikrofonun yerini tutmuyo tabi[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 alla alla...içinde ne varki..hala tam anlamış değilim:) aramızda bi makine mühendisi varsa açıklasın ltf[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 şimdi şöyle oluyor karşılıklı manyetik... amaaan vaz geçtim gece gece sabahaçıklarım[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 dssadsda..babacumun online olduğu belli oldu..her foruma yazmış bişi.P[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ortaokul fen dersinde bile göstermişlerdi, ikisinde de diyaframa bağlı teller elektrik sinyallerini iletiyor işte, elektrik sinyalinin yönünü tersine çevirince değiş-tokuş edebiliyorlar görevlerini..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar