jankis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 evet iki gün sonra 22.00'de cnbc-e'de requiem for a dream'in yönetmeninin ilk filmi olan "pi" kaçmaz derim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 kaçmamalı. hatta kaydedebilirim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sithanas pek sever[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 korku filmimi bu? birde "the cube" ile alakası nedir bunun birlikte anıldıgını duymustumda?[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 başlıyo[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ba$ladı hatta reklamlara bile girdi =) sean gullette ya sonu aklıma geldikçe heycanlanıyorum valla cnbc-e yakında req for a dream,a clockwork orange falan verirse $a$ırmam valla bu filmleri kim seçiyo merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sozum film cektik diyip bunu pazarlayip utanmadan ortalikta gezenlere : lan kardesim ayiptir gunahtir insanlarin vaktini boyle bos seylerle ne calisiyorsunuz ? ver bana kamerayi yonetmeni parayi bundan iyi film cekmeyen huun un suratina tukursunler . gerci kabahat benim . lan olm melih aksam ne var tv de ? pi var abi cnbce de izle mutlaka super film. lan bugune kadar super dedigin filmleri izlediysek sirf meraktan ; ne zaman dogru soyleyeceksin onu anlamak icin. cok kizdim aarrtgghgh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 zevkler ve renkler tartı$ılmaz ama klasik sayılabilecek bi filme ve onca emege o kadar laf söylemeden,sadece begenmedim demeni tercih ederdim.. neyse zevk meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 güzel film ya : ( kaydettim ben bakıcam o sayıyı kırıcam şifreleri tey.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 odulu alip alamayacagini yonetmen bilir zira yonetmeni de verin demisim yukarda dikkat ettiysen . ben filmin senaryo kismina elestiri getirmisim burdan da anlasilabilecegi gibi . turk milletine laf koyacam diye dogru duzgun okumadan ziplayanlarada ben oldum olasi gicigim . tutupta ben isiktan kamera acisindan vs anlarim gibi bir iddiam yok zaten . ne var ki filmin senaryosu bence kotuydu . emege bir saygisizlikta gormuyorum yukarda yazdiklarimda .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 filmi yapimci yapar senarist yazar yonetmen ceker . bu filmde yonetmenle senaristin ayni kisi olmasida kafani karistirmasin . bu durumda ben adamin yonetmenligini degil senaristligini elestirmis olayim diyeyim kisaca .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 puf sirnaber sen soyleyince elestiri oluyor biz soyleyince biz turkler ........ senin gibi turk te cok var merak etme[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 var ya o sozleri adi sani duyulmus bir adam soylese - verin daha iyisini yapmazsam suratima tukurun - toplumsal bir takintimiza parmak basmis olur . gariban huun soyleyince turk oluyor . e tabi sanatta bir yerde bu degil mi ? ben bir sey yaparim sen ona kendince anlamlar yuklersin . sorsan bana "huun bugune kadar yaptiklariyla , soylediklerini nasil yorumlamamiz gerektigi konusunda bizlere bir done mi vermis ki bugun kendisini anlamamizi bekliyor ?" bak ona verecek cevabim yok iste. nasil , gayet entellektuel bir elestiri getirdim kendime ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 daha iyisini cekmezsem serefsizim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 allah askina son 2 postumu yukardan asagiya bir daha oku .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ha desene suna ben haybeye tartisma yaratip gece gece yapacak is ariyorum diye . simdi oldu .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 izlenmeli[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bir şey anlamadım. hiç bir şey anlamadım. herşey anlamadım[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Sadece ara ara toplam 25 dakika falan izledim. Doğal olarak en en en ufak bişi anlamadım. Bir tek adamın biri lavaboda beyin ezme yapıyordu onu gördüm birde başkja adam beyine tornavida sokarken tren çarptı onu gördüm.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bugün(18.07.2005) cnbcede saat 22de, bu filmi yeniden verecekler. İzlemek isteyen varsa...[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hah be, babama izletiyim şunu da bi açıklasın bana nedir ne değildir.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar