Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranofsky'nin "Pi"si 29 Kasım'da ..

jankis

Öne çıkan mesajlar

sozum film cektik diyip bunu pazarlayip utanmadan ortalikta gezenlere :

lan kardesim ayiptir gunahtir insanlarin vaktini boyle bos seylerle ne calisiyorsunuz ?

ver bana kamerayi yonetmeni parayi bundan iyi film cekmeyen huun un suratina tukursunler .

gerci kabahat benim .
lan olm melih aksam ne var tv de ?
pi var abi cnbce de izle mutlaka super film.

lan bugune kadar super dedigin filmleri izlediysek sirf meraktan ; ne zaman dogru soyleyeceksin onu anlamak icin.

cok kizdim aarrtgghgh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

odulu alip alamayacagini yonetmen bilir zira yonetmeni de verin demisim yukarda dikkat ettiysen .

ben filmin senaryo kismina elestiri getirmisim burdan da anlasilabilecegi gibi .

turk milletine laf koyacam diye dogru duzgun okumadan ziplayanlarada ben oldum olasi gicigim .

tutupta ben isiktan kamera acisindan vs anlarim gibi bir iddiam yok zaten . ne var ki filmin senaryosu bence kotuydu . emege bir saygisizlikta gormuyorum yukarda yazdiklarimda .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

filmi yapimci yapar senarist yazar yonetmen ceker .

bu filmde yonetmenle senaristin ayni kisi olmasida kafani karistirmasin .

bu durumda ben adamin yonetmenligini degil senaristligini elestirmis olayim diyeyim kisaca .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

var ya o sozleri adi sani duyulmus bir adam soylese - verin daha iyisini yapmazsam suratima tukurun - toplumsal bir takintimiza parmak basmis olur . gariban huun soyleyince turk oluyor .

e tabi sanatta bir yerde bu degil mi ? ben bir sey yaparim sen ona kendince anlamlar yuklersin . sorsan bana "huun bugune kadar yaptiklariyla , soylediklerini nasil yorumlamamiz gerektigi konusunda bizlere bir done mi vermis ki bugun kendisini anlamamizi bekliyor ?" bak ona verecek cevabim yok iste.

nasil , gayet entellektuel bir elestiri getirdim kendime ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...