MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 artık ingiltere ligi macları Tv8 De yayımlanacak haberiniz olsun.[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kaliteli çekim-güzel anlatımlı bi maç zevkimiz vardı onuda b*k ettiler[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Çekimi NTV yapmıyorduki ? Yalnız Tv8'in kontrast ayarlarında bi anormallik olduğunu düşünüyorum ben İtalya ligi maçlarını veriyodu dimi o kanal çok kötüydü ya[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yine de maçların NTV de olması ayrı bir kalite katıyordu.. Off nası da alışmıştık o reklamlarına filan..Hele o şarkı yok dınını nının dınını nını nın nı nın nı nın..........[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 öff kötü olmuş NTV'de izlemek büyük keyifti, spikerler fln.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 TV8deki spikerler komedi be tüh kötü olmuş :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 evet ya ntv de gültekin onay sunuyodu galiba.süperdi adam ya.[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 tv8 futbolda baya bi atılım yapmıştı devam ediolar heralde farketmez birileri versinde ben evde kendim anlatırım maçlara heyecanı katarım gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ntv ye alışmıştık[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 demek ki ilgi gormedi o kadar ki ntv bastirip deval ettirmedi alasmayi veya yeni anlasma yapmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 NTV ne güzel gidiyodu önce Formula'yı sonra Premier Lig'i kaybettiler. Kötü olmuş iyiydi NTV. Reklamlardaki şarkı -şu anda dinliyorum- ve forma numaralarıyla maç saatini gösterme hedesi süperdi (: Bu arada şarkı ismini merak edenler için: Kernkraft - Zombie Nation[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 di mi premier ligin numara stilleri ile saati gstreme fln byaa ozenli bi sekilde yayinliodu ntv neese cnm daa gormedk belki tv 8 de guzel yayin yapar... umarim[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya kanal7 alsaydı bunada şükür deyin[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar