MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 artık ingiltere ligi macları Tv8 De yayımlanacak haberiniz olsun.[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma...
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kaliteli çekim-güzel anlatımlı bi maç zevkimiz vardı onuda b*k ettiler[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Çekimi NTV yapmıyorduki ? Yalnız Tv8'in kontrast ayarlarında bi anormallik olduğunu düşünüyorum ben İtalya ligi maçlarını veriyodu dimi o kanal çok kötüydü ya[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yine de maçların NTV de olması ayrı bir kalite katıyordu.. Off nası da alışmıştık o reklamlarına filan..Hele o şarkı yok dınını nının dınını nını nın nı nın nı nın..........[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 öff kötü olmuş NTV'de izlemek büyük keyifti, spikerler fln.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 TV8deki spikerler komedi be tüh kötü olmuş :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 evet ya ntv de gültekin onay sunuyodu galiba.süperdi adam ya.[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma...
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 tv8 futbolda baya bi atılım yapmıştı devam ediolar heralde farketmez birileri versinde ben evde kendim anlatırım maçlara heyecanı katarım gerekirse
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ntv ye alışmıştık[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 demek ki ilgi gormedi o kadar ki ntv bastirip deval ettirmedi alasmayi veya yeni anlasma yapmadi
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 NTV ne güzel gidiyodu önce Formula'yı sonra Premier Lig'i kaybettiler. Kötü olmuş iyiydi NTV. Reklamlardaki şarkı -şu anda dinliyorum- ve forma numaralarıyla maç saatini gösterme hedesi süperdi (: Bu arada şarkı ismini merak edenler için: Kernkraft - Zombie Nation[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 di mi premier ligin numara stilleri ile saati gstreme fln byaa ozenli bi sekilde yayinliodu ntv neese cnm daa gormedk belki tv 8 de guzel yayin yapar... umarim[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya kanal7 alsaydı bunada şükür deyin[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Öne çıkan mesajlar