Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Önemli olan tadı değil, kaça mana verdiği. Manasızlığını dinle. (karıştırdım galba)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Fazla KO ,WOW vs. oynuyoruz gençler :yapma: :lol:[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sonunda ben de bugün denedim Ama çok kötüydü yahu içemedim[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Ardeth, 23 Haziran 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Önemli olan tadı değil, kaça mana verdiği. Manasızlığını dinle. (karıştırdım galba) -kılıcımı getirin O_o[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Gothic_Angel, 23 Haziran 2005 18:40 tarihinde demiş ki: Fazla KO ,WOW vs. oynuyoruz gençler :yapma: :lol: Benim tek mana potionum might and magic IV 'teki, klasik,mavi, cam şişede ki basit mana potiondır. Ondan sonra suyu çıktı. Yok elixiriymiş, yok mana veren ekmekmiş[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 X_x[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bi arkadaş içine sinen rengi alıyoruz demiş Ben siyahı çok severim ama siyah kola yok ?!? Omfg! O_o[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Amanin Gothic_angel hortlamış yörünge içine geri kim aldı seni :D[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Uydu gönderdiler çekip aldılar az daha karadeliğe giriyoduk...[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Kolanın hangi markası olursa olsun adamı şişiriyor artık içmiyorum sonra kilo aldırıyo :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ben artık kola içmiyorum asitli hiçbirşey içmiyorum ayran,süt meyvesuyu gibisi yok...Vede çay[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Geçen gün son paramızla gittik aldık sıcak havada belki bişeydir diye.. Bu kadar saçma sapan bi tadı ilk defa tattım..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bizim buralarda tükendi :D Karaborsa valla normal olsa alıcaz ama :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 iğrenç bişey abi hiç sevmedim[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 valla ben içtim ; normal kola daha iyi.Gıda Boyasının tadını alabiliyorsun yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar