Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pepsi blue

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

bende deneyemedim henuz reklamını begendim ama :) denem imkanı buldugumda goruslerimi iletirim :)[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

yarın denicem kesin merak ettim, mavi mavi, tadı nası acep.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha iciyorum lan sonunda iciyorum, harika bir tadı var, müthiş cok sevdim..

ahanda;

hüpletirken;
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]

Sosyal ağlarda paylaş

yanlız ilk denediğimde içim bir tuhaf oldu sanki böyle deterjan içermiş gibi
aman sakın bunun sahtesini yapmasınlar direk öbür taraf walla[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 14 Haziran 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
hüpletirken;

kola içerken böyle bakan birini ilk kez görüyorum o_O[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face
The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..."
In Flames - The Jester Race
Sosyal ağlarda paylaş

eeth aynen öyle.

ahanda buda bitti m.q dedigim resim;
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]

Sosyal ağlarda paylaş

Bir kaç saat önce ilk kere tatma fırsatını yakaladım..
Tadı aynen gazı kaçmış pepsi gibiydi..
Güzel ama sevdim...
ayrıca sadece 1L'lik şişede vardı
hepsini içmek zorunda kaldım yolda millet garip garip baktı..
dasda..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok büyük fark var bence, kolaya benziyor fakat daha tatlımsı bir tadı var, icimi kolay.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

İkisindende tatlı ya, hoş birşey, sevdim ben, normal kola yerine bunu icerim bol bol daha iyi.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

reklami guzel olmus ama sarkiyi cok kotu koymuslar bi ortasi bi basi bi sonu uyumsuz olmus[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-)
sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem:
hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz:
-horace sirayi bozma
ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...