Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocukların Tanrı'ya yazdığı mektuplar...

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

eheh bende küçükken böle abuk sabuk sorular soardım ama baktım cevap alamıyorum son verdim bu olaya. :P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Massimo, 15 Şubat 2005 14:29 tarihinde demiş ki:

*Eğer ben Tanrı olsaydım, bu kadar iyi olmazdım.Bunu aklından çıkarma.(Michelle)

*Öğretmen, günlerin önce kısaldığını, sonra uzadığını söyledi.Artık bir karar vermelisin.(Mindy)

*Sevgili Tanrı, sen zengin misin, yoksa sadece ünlü mü?(Steven)

*Yeni öyküler yazamaz mısın? Yazdıklarının hepsini okuduk, bitirdik ve yeniden başa döndük.(Terry)

*Tanrım, hıncımı aldım teşekkürler.(Raymond)

oyoyoyo..Şu michelle tam raist olmuş =)..Stevena hasta oldum[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim

Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta kendilerine öğretileni kabul etmelerindense bazı gerçeklerin farkına bilinçli olarak varmaları çok daha mantıklı. bu çocuklar düşünüyor, yani bir çok yetişkinin bile yapmadığı bir eylemi gerçekleştiriyor. bu yüzden de takdir edilmeyi hak ediyorlar.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 15 Şubat 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
said:
*Eğer öldükten sonra yaşayacaksak, niye öldürüyorsun?" (James)

:tup:

Evet bu çocukta harbiden iş varmş :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jerremy, 16 Şubat 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
Allahtan bahsederken sanki sıradan birinden bahsediyormuşuk gibi herker çok tatlı bu çocuklar diyor peki kim ondan şüphelendiğini söyleyebilir çocukça olabilir ama hoşmu tüm bunlar ?

Keşke müslümanlıkta da çocuklara tanrı kavramı böyle anlatılsa.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty-, 15 Şubat 2005 19:08 tarihinde demiş ki:
eheh bende küçükken böle abuk sabuk sorular soardım ama baktım cevap alamıyorum son verdim bu olaya. :P

ben hala soruyorum ve hala alamiyorum :)[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirnaber, 15 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
yeni hayvan neden göndermiyo hakkaten ya, eskileri dolaşıyo hala ortalıkta :) düşündürdü bu beni resmen

GM ler oyuna karışmıyo anlaşılan :p[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...